Golf Plaisir Belek Trophy

Golf Plaisir Belek Trophy

En turneringsreise til Belek

20. – 27. februar 2023

Hjertelig velkommen til Golf Plaisir Belek Trophy. Som navnet indikerer, foregår turneringen i Belek, Tyrkia. Turneringen spilles på Sueno Golf og det vil være to turneringsdager i løpet av uken. Denne parturneringen er for alle dere som i gode venners lag elsker å reise og konkurrere i golf. Dette er i stor grad et sosialt arrangement, men turneringen er seriøs og det vil være spillere fra Norge, Sverige, Danmark og Finland som deltar. Snakk med din beste golfkompis, livspartner eller familiemedlem og bli med på vårens varmeste og morsomste turneringsuke. Vi har begrenset antall deltakere til 48 spillere, som utgjør 24 lag. Det utloves et fint premiebord.

Vi sees i Belek!

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Avstand til golfbane0 m
Avstand til flyplassAntalya Airport, 40 km
Nærmeste byAntalya, 45 km
ArrangementTurneringer, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
All Inclusive
4 greenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon17.3℃

Sueno Golf

Blant Beleks mange golfbaner er Suenos blant de mest populære. Banene er svakt kuperte parkbaner av beste kvalitet med separerte hull omringet av velduftende furutrær. «Pines» er den litt lengre banen, med en hel del spektakulære hull og velplasserte vannhindre. «Dunes» er noe kortere, med par 69, men krever en sylskarp presisjon i slagene. Det som kjennetegner begge banene er den vakre parkkarakteren, at banene alltid er i god stand og de bølgende fairwaysene, noe som gjør at man sjelden slår fra et flatt lie. Hull 9 og 18 på begge banene er storslåtte, med vanskelige innspill til spektakulære øy-greener som er velplassert rett foran terrassen til klubbhuset. En perfekt avslutning på en mesterlig golfbane.

Fakta

Antall hull 36
Banekarakter Park- og skogsbaner
Banefakta Pines, Par 72 6585 6412 6151 5032
Dunes, Par 69 5811 5643 4821 4084
HCP-grense 54
Drivingrange Ja, utslag fra gress og matte
Banedesign Bob Hunt/Andrew Craven

Sueno Deluxe Hotel

Sueno Deluxe Hotel er et av mange storslagne 5-stjerners all inclusive hotell som ligger langs Beleks kystlinje. På hotellets private strand har man rikelig med solstoler og parasoller, i tillegg til en strandbar. For den som ikke vil ligge på stranden og få sand mellom tærne finnes det også et badeland samt både utendørs- og innendørsbassenger. Videre kan hotellet friste med et stort spa-anlegg hvor man kan slappe av i rolige omgivelser. Hotellet har 426 rom, et godt antall barer og sju restauranter. Restaurantene begrenser seg ikke bare til det tyrkiske kjøkkenet, for her har man mulighet til å nyte mat fra alle verdens hjørner, samt en helt egen grillrestaurant. Hotellrommene er veldig romslige på hele 45 m2 og har, i tillegg til en liten balkong, alt man kan forvente fra et 5-stjernes hotell. I motsetning til søsterhotellet, ligger ikke Suenos Delux direkte på golfbanen, men på stranden. Hotellet ligger 300 m fra Suenos to golfbaner.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetPå stranden og 300 meter fra Sueno Golf
Rom426 rom
FasiliteterPrivat strand, utendørs- og innendørsbasseng, barer, gym, spa, m.m.
WifiPå hotellet finner du trådløst internett uten ekstra kostnad

Ukeprogram

Tanken bak turneringsukene

Golf er en fantastisk sport hvor alle, på grunn av handicapsystemet, kan konkurrere mot alle. For mange er en golfreise derimot en sosial begivenhet, men vi vet at det er mange golfere som liker og synes at konkurranseelementet er et ekstra krydder i golf. På våre faste ukereiser tilbyr golfvertene våre turneringer med fokus på det sosiale. En turneringsuke er derimot noe annet, hvor det blir økt fokus på konkurranseøyeblikket, forhåpentligvis uten at det går på bekostning av det sosiale. Vi har derfor bevisst valgt å arrangere en parturnering så man kjenner trygghet i det å ha en venn som spillepartner og deretter sosialisere med de andre deltakerne.

Spilleform

Vi skal spille fire runder golf på Suenos to golfbaner; Pines og Dunes. Det blir to turneringsrunder, en på hver golfbane. Det er en parturnering hvor vi spiller bestball stableford. Alle kan delta, men handicap 30 er høyeste spillehandicap. Vi vil følge det svenske golfforbundets anbefaling angående beregning av spillehandicap.

Den endelige vinneren er laget med flest poeng når de to delturneringene summeres. Spilleoppsettet den første turneringsdagen trekkes, men finaledagen spilles ut ifra resultatet man hadde den første turneringsrunden. Det betyr at de to beste parene går i lederballen. Har vi ett eller flere lag som vinner på samme resultat, er det laget med lavest totale handicap som vinner.

Premiebord

Vi gjennomfører prisutdeling etter at vi har totalresultatet fra begge turneringsrundene. Vi deler ut premier til de fem beste lagene og vinneren vil løfte pokalen og motta en invitasjon til å delta i neste års Golf Plaisir Trophy.

Nærmest flagget, beste antrekk, puttekonkurranse og beste nasjon

Ved hver delturnering vil det være en premie for nærmest flagget. Vi skal også ha en puttekonkurranse som en liten ekstrakonkurranse i løpet av uken. Dette blir en fargerik begivenhet og laget som ifølge turneringsledelsen har hatt den beste lagbekledningen i løpet av uken vinner hver sin fargerike poloskjorte fra Callaway.

Det vil være deltakere fra alle nordiske land. Dette er ikke et Ryder Cup-arrangement da det kan være forskjellig antall deltakere fra hvert land, men landets spiller med best gjennomsnittsresultat vil være den nasjonale vinneren. Prisen deles ut til det beste laget fra vinnernasjonen.

Bankett og prisutdeling

Når den siste turneringsrunden er avsluttet vil det være litt tid til å dusje og gjøre seg klar til kveldens prisutdeling og bankett som serveres på reservert plass i spisesalen. Vi holder prisutdelingen under middagen.

Konkurranseleder

En erfaren konkurranseleder fra Golf Plaisir er med deg hele turen.

 


Turneringsuke i februar 2023

 

DagDatoKommentar
Mandag 20 februariAnkomst fra Sverige, Norge, Danmark og Finland.
Tirsdag 21 februariInnspillsrunde – Sueno Dunes Golf Course
Onsdag 22 februariInnspillsrunde – Sueno Pines Golf Course, putt-tävling
Torsdag 23 februariSpillefri dag – Mulighet til å spille på Lykia Links, kostnad 1195 NOK*
Fredag 24 februariTurneringsrunde 1. – Sueno Pines Golf Course
Lørdag 25 februariSpillefri dag – Utflykt till Antalya (inkludert). Mulighet for å spille på Lykia Links, kostnad 1195 NOK*
Søndag 26 februariTurneringsrunde 2. Sueno Dunes Golf Course, Bankett på kvelden.
Mandag 27 februariHjemreise til Sverige, Norge, Danmark og Finland.

 

*Spill på Lykia Links koster 1195 NOK inkludert transport tur/retur. Påmelding skjer i forbindelse med bestillingen.

Sueno Deluxe Hotel

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.