Titanic Golf Resort

Titanic Golf Resort

5-stjerners luksus i solen!

Belek har de siste ti årene utvilket seg til å bli et paradis for golfere. Titanic Golf er en golfbane som passer enhver smak. Med overnatting på det nybygde Titanic Deluxe er All Inclusive inkludert som seg hør og bør på en golfreise til Belek.

Langs den sørvestlige kysten av Tyrkia, bare noen få kilometer øst for Antalya, finner du et ekte golfparadis – Belek. Dette golfmekka anses av mange som et av et av Europas beste golfreisemål. Det er ikke så rart – her finner du golfbanene side om side som på et perlebånd langs det glitrende Middelhavet. Det varme klimaet og den høye kvaliteten på hotellet og golfbanene gjør Belek til et fantastisk reisemål for alle som elsker å spille golf. I Belek har vi gleden av å tilby en golfpakke på luksuriøse Titanic Deluxe.  Våre golfturer til Belek inkluderer alt vi anser som viktig for en vellykket golfferie – direktefly, kort flyplasstransfer, førsteklasses overnatting med All Inclusive og en virkelig god golfbane for alle typer golfere.

Fakta

Golfvert Ja
Golf Academy Nei
Avstand golfbane 1 km
Avstand flyplass Antalya Airport, 45 km
Nærmeste by Antalya, 50 km
Arrangement Turneringer, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
all-inclusive
4 greenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon24.3℃

Titanic Golf Club

Titanic Golf Course ligger rett overfor hotellet og er en 27-hullsbane delt inn i tre forskjellige sløyfer – The River, The Forest og The Mediterranean. Sløyfene byr på litt forskjellig banekarakter. The River spilles langs elva Beşgöz, som munner ut i havet. Her har du 9 hull med parkkarakter som spilles i skjønn natur med Taurusfjellene i bakgrunn. The Forest er litt smalere med karakteriserende furutrær som kan by på utfordringer. Fordelen er at det er enkelt å finne igjen ballen dersom man skulle være så uheldig å havne plant trærne. The Mediterranean ligger vakkert plassert langs kysten og byr på fantastisk utsikt over havet.

Titanic Golf Club har generelt sett en behagelig vanskelighetsgrad på hullene. Mange baner i Belek-området er relativt tøffe og vanskeligspilte, men Titanic Golf er enklere og passer enhver golfer. Med relativt flatt terreng og flate fairwayer er det ikke behov for bil. Banen er lett å gå, noe vi liker. Det er mye vann på banen, men utformingen er god, så det det er ikke umulig å mestre de forskjellige hindrene. Klubbhuset ligger behagelig plassert i kort avstand fra alle tre 9-hullssløyfene og er et naturlig stopp etter runden for å nyte noe godt å spise eller drikke. All Inclusive gjelder derimot kun på hotellet og ikke i klubbhuset.

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Varierende park-/skogsbane
Banefakta River, par 36 3088 2925 2715 2498
Forest, par 36 3110 2949 2787 2501
Mediterranean, par 36 2968 2788 2608 2496
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Martin Hawtree

Hotel Titanic Deluxe

Hotel Titanic Deluxe ligger like ved golfbanen, og er et elegant hotell med høy standard som ligger frodig til blant den karakteristiske furuskogen, med elven som den nærmeste nabo. 5-stjerners hotellet har totalt 594 rom av forskjellige kategorier. Det er stort, mektig og veldig elegant på Titanic Deluxe. Vi bor i de ypperlige superior-rommene på ca. 40 kvm med balkong som vender mot elven, hagen eller golfbanen. Alle Golf Plaisirs gjester har All Inclusive inkludert under oppholdet, så bare slapp av og nyt. Tilbudet er stort. Her kan du spise italiensk en kveld og ottomansk en annen kveld. Du vil ikke bli lei maten, det er sikkert. Frokost, lunsj og middag inntas på hotellet, da dette ikke er inkludert på golfklubben, noe som kan være greit å vite. Selvfølgelig er drinker inkludert i All Inclusive-konseptet, sammen med en rekke andre aktiviteter som tilbys på hotellet. Golfbanen ligger som sagt ved siden av hotellet og det kreves en kort transfer for å ta seg til golfbanen, noe som naturligvis er inkludert. Vi anbefaler på det sterkeste å besøke Titanic Golf Resort, her får du mye for pengene!

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet Rett ved golfbanen
Rom 594. Alle rom med AC, safe, minibar og hårføner, m.m.
Fasiliteter Innendørs- og utendørsbasseng, spa, minimarked, restauranter, barer, m.m.
Wifi På hotellet er det trådløs tilkobling til internett uten ekstra kostnad.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.