Golf i Vietnam

Golf i Vietnam er noe som har fått enorm fart på seg de siste årene. Her vil du oppleve fantastiske golfbaner i herlig natur. Dette, sammen med gastronomiske opplevelser, fantastiske hoteller og en innbydende atmosfære, gjør Vietnam til et av de hotteste golfdestinasjonene akkurat nå.

Golfreiser i Vietnam er i vinden med flere nye golfbaner fra annerkjente golfbanedesignere. I tillegg er Vietnam et fredelig, trygt og fortryllende land, et land av kontrast og kultur. De fleste turister som besøker Vietnam er fascinert av det unike landskapet i landet. Røde elver i nord, Mekong i sør og nesten hele kysten er et lappeteppe av grønne rismarker med arbeidere som har på seg de avsmalnende hattene.

Nylig ble Vietnam kåret til “Årets uoppdagede golfdestinasjon” av International Association of Golf Travel Operators (IAGTO). Med sin fascinerende historie, eldgamle kultur, fantastiske klima, har landet mye å by på. Nå er det også fantastiske golfbaner designet for golfspilleren på og utenfor banen. Golf i Vietnam kan definitivt sammenligne med golf i Thailand når vi snakker om golfturer til Østen.

Det er for tiden rundt 25 golfbaner i Vietnam. I tillegg er det mer enn 65 prosjekter under bygging. Blant de eksisterende golfbanene er det fem baner i Ho Chi Minh-byen, inkludert Vietnam Country Club, Long Thanh Golf Club, Song Be Golf Resort og Twin Doves Golf Club. Nord i landet finner du King’s Island Golf Club, Chi Linh Star Golf & Country Club, Tam Dao Golf Club og Van Tri Golf Club som er den beste golfbanen i nærheten av Hanoi.

Da Nang er den siste vietnamesiske golfdestinasjonen og kalles “Vietnam Golf Coast”. Her er noen av de beste golfbanene i landet: Danang Golf Club, Laguna Lang Co Golf Club og Montgomerie Links Vietnam. Dalat ligger i sentrum av Vietnam, som med sine gamle bygninger i kolonistil byr på en herlig atmosfære. Her finner du den unike Dalat Palace Golf Club – den eneste banen i Asia med krypeng på tees, fairways og greener. Endelig tilbyr feriestedene Phan Thiet og Vung Tau også golfbaner av ypperste klasse.

Vietnam har et bredt utvalg av utmerkede hoteller og restauranter. Det tilbyr også en utmerket service som vil gjøre det “lille ekstra” og sikre at du har en vellykket golfferie i landet. Vietnam tilbyr deg som er interessert i historie noen unike steder og kulturelle utflukter som man bare kan oppleve en gang i livet.

Hjertelig velkommen til å oppleve Vietnam, den hotteste destinasjonen for golf!

Vietnam

Da Nang

Golf i Da Nang, Hoi An og Hue er noe veldig spesielt. Byene er koblet til hverandre via moderne kystveier og tunneler og danner "Vietnam Golf Coast". Vietnams anerkjennelse som en fremtidig golfdestinasjon er ingen hemmelighet, men "Vietnam Golf Coast" gjør det desto mer spennende.