Golf i Da Nang

Golf i Da Nang, Hoi An og Hue er noe veldig spesielt. Byene er koblet til hverandre via moderne kystveier og tunneler og danner "Vietnam Golf Coast". Vietnams anerkjennelse som en fremtidig golfdestinasjon er ingen hemmelighet, men "Vietnam Golf Coast" gjør det desto mer spennende.

Da Nang ble opprettet på begynnelsen av 1300-tallet da folk bosatte seg i området her i det sentrale Vietnam. I 1954, da Vietnam ble delt inn i nord og sør, ble Da Nang en del av Sør-Vietnam. 1965 var stedet der de første amerikanske styrkene entret Vietnam og myntet uttrykket “China Beach.” I dag tilbyr området noen av Asias beste strender, mange resorter i verdensklasse og Vietnams beste golfbaner. For eksempel er Ba Na Hills Golf Club og BRG Danang Golf Resort jevnlig rangert blant Asias toppbaner. Det er derfor liten overraskelse at området kalles “Vietnam Golf Coast”.

Hoi An

Hoi An, med sine fantastiske trebygninger, ble bygget på 1500-tallet. Den ble gjenopplivet i løpet av 1900-tallet for å feire den vietnamesiske internasjonale handelens lange historie. Å gå gjennom den gamle delen av byen er som å gå tilbake til en tid da Hoi An var Vietnams viktigste havn. For de som ønsker et glimt av det virkelige Vietnam, eller bare en morsom kveld på byen, er Hoi An perfekt. Her blandes gammel sjarm med et moderne og pulserende natteliv. Hoiana Shores Golf Club er Vietnams første Robert Trent Jones Jr-designede golfbane og ligger 15 minutter fra Hoi An sentrum.

Hue

Hue har gått gjennom syv århundrer med utvikling. I 1802 ble Hue Vietnams hovedstad da den første kongen av Nguyen-dynastiet valgte byen til å bli en keiserby. Hue forble Vietnams hovedstad til 1945, da Bao Dai, den siste av Nguyen-keiserne, flyttet keiserbyen til Hanoi. I dag kan du finne en golfbane i verdensklasse halvveis mellom Da Nang og Hue, Laguna Lang Co Golf Club designet av Sir Nick Faldo.

Golfvert i Da Nang

I Da Nang kan du alltid glede oss over tjenesten vår med en golfvert. På stedet vil golfverten vår arrangere fantastiske utflukter og opplevelser slik at din golfreise til Da Nang blir et garantert minne om livet.

Våre golfreisemål i Da Nang

Vietnam, Da Nang

Laguna Lang Co

Golf i Vietnam kan vi anbefale alle eventyrlystne golfere. Velkommen til en verden der fargene er mer levende, landskapene dristigere, kysten mer dramatisk, historien mer overbevisende og smaken guddommelig. I løpet av en golfreise til Da Nang kan du oppleve alt dette og spille en golfbane som gir deg hakeslepp.