Laguna Lang Co
- Tilbake i programmet våren 2021!

Laguna Lang Co

En del av det vennlige Vietnam!

Velkommen til en verden der fargene er mer levende, landskapene dristigere, kysten mer dramatisk, historien mer overbevisende og smaken guddommelig. I løpet av en golfreise til Da Nang kan du oppleve alt dette og spille en golfbane som gir deg hakeslepp.

Golf i Vietnam kan vi virkelig varmt anbefale til den eventyrlystne golferen! Vietnam er kjent for landet med vennlige mennesker, spennende kultur, vidunderlige strender og store matopplevelser. Men nå i nyere tid, er Vietnam også kjent for golf. På ferie i Vietnam vil du bli betraktet med nysgjerrighet og en aldri sviktende gjestfrihet. For skandinaver er det imidlertid ikke så kjent at Vietnam er en førsteklasses golfdestinasjon. Her er et hav av fantastiske fasiliteter, og hvis du besøker disse i kombinasjon med herlighetene oppført ovenfor, opplever du en fremragende reise. Da Nang-provinsen er landets “hot spot” når det kommer til golf.

Vi i Golf Plaisir har valgt Laguna Lang Co som vår destinasjon for golf i Vietnam. Dette er Vietnams første integrerte feriested med to luksushoteller, ferieleiligheter, private villaer og en førsteklasses golfbane. Dette fantastiske ferieparadiset ligger i 280 dekar langs en 3 kilometer lang fantastisk vakker strand i underkant av en time nord for Da Nang.

Laguna Lang Co er ikke et nytt reisemål for ferierende. Til Lang Co, som ligger i Chan May-provinsen, som er Da Nangs nordlige nabo, kom Vietnams keiser og overklasse på begynnelsen av forrige århundre for å nyte den fantastiske naturen, lagunenes fiskevann og finkornede strender. Sentralt plassert mellom den gamle hovedstaden i Hue og den gamle havnebyen Hoi An – begge nå oppført på UNESCOs verdensarvliste – er dette nå et perfekt sted for både avslapning og utforsking.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet7
Avstand golfbane100 m
Avstand flyplassDa Nang International Airport, 48 km
Nærmeste byDa Nang, 43 km
ArrangementerKonkurranser, utflukter m.m.
VisumFor deg med nordisk pass (svensk, dansk, norsk eller finsk) behøves ikke visum når du bor mindre enn 15 dager i Vietnam og har en gyldig hjemreisebillett.
PassPasset skal være gyldig mer enn 6 måneder etter planlagt hjemreise.

Hva er inkludert i denne reisen?

10 netter i dobbeltrom
10 frokoster og 6 middager
6 st heldagsgreenfee
del i golfbil
caddie
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Caddie
Avgiften for caddieen er inkludert i prisen for turen. Vær oppmerksom på at obligatorisk drikke til caddie ikke er inkludert og vil bli betalt kontant etter at runden er spilt.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon26.5℃

Laguna Lang Co Golf Club

Laguna Golf Lang Co Golf ligger magisk til ved den tre kilometer lange stranden. Området er kjent for sin uberørte kystlinje og er inkludert på UNESCOs verdensarvliste. Et utrolig vakkert sted og en like vakker golfbane. Banen, par 71, er designet av Sir Nick Faldo og utrolig vakker med Sør-Kinahavet på den ene siden og de bølgende fjellene som et fundament på den andre. Ved siden av noen av hullene er risavlingene i full gang, og hvis du er heldig kan du se en okse eller to som jobber i åkrene. Selvfølgelig er det umulig å ikke bli fasinert og betatt av de vakre omgivelsene, men utover den fantastiske naturen har du den herlige golfbanen som vi fortsatt lurer på om kanskje er den beste Faldo noen gang har designet.

Hvert hull på golfbanen har sin egen karakter med dammer, kanaler, bunkere, avfallsområder, fjellformasjoner, skogsområder og jungel som en del av oppsettet. Ekte lengdeforskjell fra ryggen til toppen tee garanterer spillbarhet uansett handicap. Store og raske greener utgjør en utfordring for alle. Selvfølgelig matches banen av et førsteklasses treningsområde og et praktfullt klubbhus.

I tillegg til Laguna Lang Co golfklubb, er det et hav av fantastiske golfbaner rundt Da Nang. For eksempel er Ba Na Hills Golf Club og BRG Danang Golf Resort jevnlig rangert blant Asias toppbaner. Det er derfor liten overraskelse at området kalles “Vietnam Golf Coast”.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane med innslag av skog
Banefakta Par 71, 6462 6335 5858 5441 4767
Last ned baneguide her
Drivingrange Ja, fra gress
Banedesign Sir Nick Faldo
Golfbil Ja, inkludert i prisen for turen.
Caddie Ja. Avgiften for caddieen er inkludert i prisen for turen. Vær oppmerksom på at obligatorisk drikke til caddie ikke er inkludert og vil bli betalt kontant etter at runden er spilt.

Angsana Lang Co

Laguna Lang Co drives av den anerkjente kjeden Banyan Tree og har tre separate overnattingsmuligheter; Banyan Tree Villas, Laguna Park Townhouses og Angsana Lang Co.

Dette førsteklasses hotellet med 229 rom og suiter ligger langs den vakre stranden. Bygget for å gi så mange mennesker som mulig en fin utsikt over havet og den strålende hagen med det fantastiske bassengområdet. Et moderne anlegg der tradisjonell vietnamesisk estetikk møter elegante vestlig, med lyse og sterke farger og frastjålet design. Romslige rom fra 52 kvm opp til 179 kvm i de største suitene. En rekke alternativer er tilgjengelige for de som ønsker å oppgradere romkategorien og unne seg noe ekstra. Nesten halvparten av rommene har for eksempel eget basseng på terrassen.

Tre av områdets åtte restauranter ligger på Angsana; bufférestauranten Market Place, Rice Bowl med forskjellige risretter og den avslappede Moomba med en blanding av lokale spesialiteter, fersk fisk og internasjonal mat. I tillegg til disse spiser vi godt fra det vietnamesiske kjøkkenet på Golf Café og 67 Bar i det tilstøtende klubbhuset.

Et stort utvalg av aktiviteter utenfor golfen er tilgjengelig. Alle slags land- og vannsport og en rekke utflukter med fokus på natur, kultur eller eventyr. Selvfølgelig er det også et spa med fullt utvalg av massasjer og behandlinger for de som ønsker å slappe av eller komme seg før neste golfrunde.

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetVed stranden
Rom229. Alle rom med AC, safe, hårføner, minibar og balkong/terrasse.
FasiliteterUtendørsbasseng, spa, gym, vannsport, restauranter, barer, minimarked m.m.
WifiTrådløs tilkobling til internett uten ekstra kostnad.

Laguna Lang Co

Laguna Lang Co Golf

Angsana Lang Co Hotel

Presentasjon av Da Nang

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.