Golf Academy

Golf Academy

Vil du bli en bedre golfspiller? Se etter Golf Academy. Vi tilbyr både gruppeleksjoner og individuelt tilpassede leksjoner til golfere på alle nivåer. Skal du begynne reisen ned fra hcp 54, søker du stabiliteten rundt 25, eller sikter du mot singelhandicap – vi hjelper deg!

Fra 13 495 ,-

Spania, Tenerife

Golf del Sur

På sydspissen av Tenerife tilbyr vi spill på den mest populære golfbanen som øyen kan tilby. Med spektakulær plassering av hotellet rett ved havkanten blir dette en opplevelse for golf, avkobling og herlige dager.

Fra 13 495 ,-

Spania, Malaga

Almerimar

Almerimar har vært et feriested for skandinaviske golfere i over 30 år. Spanias beste klima og den avslappende atmosfæren har lokket tusenvis av golfere på jakt etter den optimale golfdestinasjonen.

Hellas, Kalamata

Costa Navarino

Costa Navarino er noe av det beste og mest populære golfreisemålet vi har! Lengst ute på Peloponnesos, der det er som vakrest, ligger denne resorten med sine to sanseløst fantastiske golfbaner. Dette er Hellas eneste ordentlige superanlegg!

Egypt, Hurghada

Makadi Bay

Like sør for Hurghada ligger Makadi Bay, et golfparadis som har alt, inkludert fantastisk snorkelvann og et strålende og solrikt klima. Velg mellom to forskjellige topp hoteller!

Fra 12 495 ,-

Spania, Alicante

Villaitana

Bra flyforbindelser og kort transfer gjør reisen veldig bekvem. På Melia Villaitana Hotel har du to strålende Jack Nicklaus-designa golfbaner rett inntil hotellet og bare minutter til nattelivet i Benidorm.

Prislista Golf Academy

Grundpaket

Basutbildning, grunder.
Antal elever: 3-7.
Lektionstid: 4 timmar.
Pris: 500 kr/person.

Närspel

Klubbval, teknik, taktik, längdkänsla.
Antal elever: 3-7.
Lektionstid: 4 timmar.
Pris: 400 kr/person.

Golf Academy

Banträning

Spellektion och strategi på banan.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 2 timmar.
Pris: 1 person: 500 kr, 2 personer: 600 kr.

Teknik

Anpassad individuell träning.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 25/50 minuter.
Pris: 1 person: 200 kr/350 kr, 2 pers: 350 kr/450 kr