Golf Academy

Golf Academy

Vil du bli en bedre golfspiller? Se etter Golf Academy. Vi tilbyr både gruppeleksjoner og individuelt tilpassede leksjoner til golfere på alle nivåer. Skal du begynne reisen ned fra hcp 54, søker du stabiliteten rundt 25, eller sikter du mot singelhandicap – vi hjelper deg!

Hellas, Kalamata

Costa Navarino

Costa Navarino er noe av det beste og mest populære golfreisemålet vi har! Lengst ute på Peloponnesos, der det er som vakrest, ligger denne resorten med sine to sanseløst fantastiske golfbaner. Dette er Hellas eneste ordentlige superanlegg!

Fra 13 995 ,-

Spania, Gran Canaria

Maspalomas

Vårt bosted Kumara Hotel ligger perfekt til mellom den milelange stranden og Maspalomas Golf, som er en voksen golfbane med mer 50 år på baken. En golfbane som ligger kun ett steinkast fra et naturreservat med sanddyner blir riktignok litt skotsk i stilen men dette er ikke en linksbane av den grunn.

Fra 12 995 ,-

Spania, Alicante

Villaitana

Bra flyforbindelser og kort transfer gjør reisen veldig bekvem. På Melia Villaitana Hotel har du to strålende Jack Nicklaus-designa golfbaner rett inntil hotellet og bare minutter til nattelivet i Benidorm.

Prislista Golf Academy

Grundpaket

Basutbildning, grunder.
Antal elever: 4-7.
Lektionstid: 4 timmar.
Pris: 50 € /person.

Närspel

Klubbval, teknik, taktik, längdkänsla.
Antal elever: 4-7.
Lektionstid: 4 timmar.
Pris: 50 € /person.

Golf Academy

Banträning

Spellektion och strategi på banan.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 2 timmar.
Pris: 1 person: 100 €r, 2 personer: 120 €.

Teknik / Privatlektion

Anpassad individuell träning.
Antal elever: 1-2.
Lektionstid: 25/55 minuter.
Pris: Inviduelle priser