Sommerkampanjer

Nå har dere sjansen til å sikre dere høsten eller vinterens golfreise takket være vår sommerkampanje! Tanken er at vi ønsker å premiere de som bestiller tidlig med en rabatt på opp til 1500 kr. Det gjør vi stedet for å tilby restplasser for dere som bestiller i juni og juli.

Golf Plaisir Flex-reiser

En Flex-reise er en golfreise som du komponerer helt på egen hånd. Du reiser på egen hånd og bestemmer selv hvor du vil reise, hvor lenge du vil være borte, hvor du vil bo og hvor og hvor mye golf du vil spille. Om du bestiller en Flex-reise hos Golf Plaisir innen den 10. juli får du opptil 1000 kr i rabatt. Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi en kampanjekode når du sluttfører bestillingen av reisen.

Rabattkoder

1000,- i rabatt på fly+hotell+golf. Benytt rabattkode FLEX
500,- i rabatt på fly+golf. Benytt rabattkode FLY+GOLF
500,- i rabatt på hotell+golf. Benytt rabattkode HOTELL+GOLF

Bestill din Flex-reise her

 

For å få rabatten må du bestille med en av rabattkodene ovenfor. Rabatten gjelder til og med 10. juli. Du kan spare opp til 1000,- kr .  Dette tilbudet gjelder kun Golf Plaisirs Flex-reiser som bestilles og betales direkte på nett. Golf Plaisir kan avslutte kampanjen når som helst i kampanjeperioden.

 

La Cala, Malaga

I hjertet av Costa del Sol mellom Fuengirola og Marbella ligger La Cala Golf Resort. Et komplett golfresort med hele tre 18-hullsbaner og et utmerket golfhotell som ligger like ved klubbhuset. La Cala Golf Resort er det selvsagte valget for deg som ønsker den optimale golfreisen med bosted ved golfbanen og hele tre golfbaner til din disposisjon!


BESTILL-TIDLIG-RABATT – Benytt rabattkoden når du bestiller

Ukereiser – Oppgi rabattkode AGP07 og få 1000,- i rabatt per person.
Bestill senest 17. juli.

Les mer om La Cala

Akkurat nå gir vi rabatt på alle avganger til La Cala. For å få rabatten må du bestille med  rabattkoden ovenfor. Rabatten gjelder til og med 17. juli i så lenge det er ledige plasser. Tenk på at noen avganger kan raskt bli fullbooket. Du kan spare 1000,- kr. Golf Plaisir kan avslutte kampanjen når som helst i kampanjeperioden.

 

Amarilla, Tenerife

Fra de sørlige delene av Tenerife kan man ikke unngå å speide opp mot den mektige vulkanen Teide. I skyggen av den 3718 meter høye Teide kan man nyte verdens beste golfklima med få regndager og mange soltimer. Amarilla Golf har foruten det perfekte klimaet også en behagelig lufting fra havet, siden det er en av få golfbaner på Tenerife som faktisk går helt ned til kysten.

BESTILL-TIDLIG-RABATT – Benytt rabattkoden når du bestiller
Ukereiser – Oppgi rabattkode AMARILLA07 og få 500,- i rabatt per person.
To ukers reiser – Oppgi rabattkode AMARILLA14 og få 1000,- i rabatt per person.
Bestill senest 31. juli.

Les mer om Amarilla

 

Akkurat nå gir vi rabatt på alle avganger til Amarilla. For å få rabatten må du bestille med en av rabattkodene ovenfor. Rabatten gjelder til og med 31. juli i så lenge det er ledige plasser. Tenk på at noen avganger kan raskt bli fullbooket. Du kan spare 500,- kr på våre ukereise og på våre 2-ukersreiser er naturligvis rabatten 1000,-. Golf Plaisir kan avslutte kampanjen når som helst i kampanjeperioden.