Hva kan være mer passende enn å vinne en splitter ny reisebag til høstens golfreise. Dormys reisebag Travel Cover HT er på vei til å bli en klassiker og er ikke et uvanlig syn på rullebåndet på de fleste flyplasser hvor Golf Plaisir har reiser. Reisebagen er lett å pakke sammen og tar liten plass når det ikke er bruk og beskytter golfkøllene litt ekstra med sin harde topp. Reisebagen er også designet slik at du får plass til golfskoene eller klær. Svar på tre enkle spørsmål så får du muligheten til å vinne..

Till konkurransenPremier

Førstepremien i konkurransen er en reisebag fra Dormy, modellen Travel Cover HT. Verdien av reisebag er 1.599 kr.

Om konkurransen

Konkurransen avsluttes 31. august 2020. For å være med i trekning må du svare på tre spørsmål. Hvis du syntes spørsmålene er vanskelig å svare på, anbefaler vi at du ser etter svarene på vår hjemmeside – www.golfplaisir.no. Konkurransen avsluttes med et utslagsspørsmål.

Håndtering av personopplysninger

Når du deltar i konkurransen vår, samler vi inn navn og e-postadresse for å sende deg nyhetsbrev. Vi samler også informasjon om hvilken e-post du velger å lese, hva du klikker på og hvilke tilbud du er interessert i. Golf Plaisir streber alltid etter å tilby den perfekte golfturen for deg. Informasjon om reisehistorikken din, dine preferanser og hvordan du bruker nyhetsbrevet blir derfor brukt til å tilpasse innholdet i utsendelsen til deg. På denne måten kan Golf Plaisir gi deg relevant informasjon og tilbud som passer dine spesielle interesser. Vi bruker også dataene vi samler inn for å analysere, utvikle og forbedre vår kommunikasjon og våre produkter og tjenester. Du kan når som helst avmelde deg via en lenke nederst i hvert nyhetsbrev. Golf Plaisir lagrer bare kontaktinformasjonen din og sender deg nyhetsbrev så lenge du vil.

Vil du vite mer om hvordan vi håndterer dine personopplysninger?

Les mer om vår personvernerklæring

Har du noen spørsmål?

Ta gjerne kontakt med oss på 21 01 75 88 eller mail info@golfplaisir.no