Bestill din golftur!

Hvor og når vil du reise? Nå har vi gjort det enklere å sette sammen den neste golfreisen. Bruk søkeboksen og søk blant tusenvis av fly, hotell og starttider på golfbaner i hele Europa.

Finn hotell og starttider!

Her er noen tips om gode hoteller med en, eller flere, golfbaner rett rundt hjørnet på noen av de mest populære reisemålene.

 

Seks spørsmål til Robert Norberg, ansvarlig for Flex-reiser hos Golf Plaisir

Hva er en Flex-reise?

En Flex-reise er en golfreise som du har satt sammen helt på egen hånd online. Du reiser på egen hånd og bestemmer selv hvor du vil dra, hvor lenge du vil være borte, hvor du vil bo samt hvor og hvor mye golf du ønsker å spille.

Hvordan bestiller man en flex-reise?

Det er ikke verre enn slik det er å bestille fly eller hotell på nettet. Det vi har gjort er å legge til muligheten for å bestille starttider for golfen på et hundretalls golfbaner rundt omkring i Europa. Du kan i dag velge mellom å bestille fly+hotell+golf eller bare fly+golf eller hotell+golf.

Hvorfor skal man bestille en Flexreise?

Enkelt, trygt, valgfritt og fleksibelt. Man slipper å bestille de viktigste delene av reisen separat. Du reiser trygt siden du også er beskyttet av pakkereiseloven da det anses være en pakkereise – til forskjell fra om man setter sammen sin egen reise fra ulike tilbydere.

For hvem passer en Flex-reise?

En Flex-reise passer alle som per i dag setter sammen sin egen golfreise. Det kan være en vennegjeng som skal reise en helg til Spania eller en storby, og vil optimere golfspillingen på plass. Et selskap der ikke alle spiller golf men noen ønsker å skvise inn litt golf på turen. Eller de som vil dra til varmere breddegrader men ikke spille golf hver dag. Mulighetene er uendelige.

Er det billigere eller dyrere enn å bestille på andre måter?

Når det gjelder golfen skal vi alltid kunne tilby samme priser som golfklubben generelt tilbyr for bestillinger online. Hotell og flypriser kommer fra samme leverandører som mange andre online bestillingssider, hvilket gjør at våre priser alltid vil være konkurransedyktige.

Hva er forskjellen på Flexreiser og Golf Plaisirs ordinære utvalg?

Vi ser dette som en komplettering av vårt tilbud og at vi utvider vårt tilbud til gamle og nye kunder ytterligere. Våre meget populære tradisjonelle ukereiser med golfvert er vårt viktigste produkt. Det er en viktig forskjell mellom våre ukereiser og våre Flex-reiser og det er at på Flex-reisene reiser man på egen hånd.

Våre ukereiser inneholder oftest mer enn hva en Flex-reise gjør, slik som for eksempel transfer, service fra golfvert på plass, middager og turneringer etc.