Golf i Frankrike

Golfreiser til Frankrike har i mange år vært ensbetydende med opphold på slott, vakker natur og verdensklasse gastronomi. Banene i det nordlige Frankrike og ved Normandies kyst er kjent for noen norske golfere, akkurat som golfbanene nær Paris.

Golf i Frankrike blir stadig mer populært og innenfor de franske grenser finner du litt over 500 golfbaner og blant dem, noen av Europas aller beste. Det betyr at i Europa er det kun Tyskland og England som har flere golfbaner. Kvaliteten på golfbanene i Frankrike er generelt veldig høy og mange har sikkert hørt om Morfontaine, Fontainebleau, Les Bourdes og Terre Blanche. Landet er et optimalt golfreisemål, hvis du ønsker å kombinere golf med god gastronomi, drikke og herlige naturopplevelser. Utover dette er det ikke sjeldent at golfoppholdet i Frankrike vil foregå på et slott med egen golfbane. En spesiell opplevelse som man ikke finner så mange andre steder i Europa.

 

Hos Golf Plaisir, har vi valgt å konsentrere oss om golf i Provence, hvor vi har funnet et koselig hotell og en klassisk golfbane i form av  Valescure Golf. Her bor du i utkanten av kystbyen Saint-Raphaël på Côte d’Azur. Her har du alle de nødvendige ingrediensene for en perfekt golfferie i Frankrike. Det beste av Provence kombinert med golfbane og golfhotell, som oser av historie og tradisjoner tilbake til 1800-tallet.

Golfvert i Frankrike

Når du spiller golf i Frankrike med Golf Plaisir vil du få service av vår golfvert på destinasjonen. Golfverten kan gi deg tips til restauranter, severdigheter i nærområdet og vil på best mulig måte hjelpe deg med dine spørsmål.

 

Frankrike

Provence

Provence er virkelig Frankrike. Regionen har en internasjonal karakter i øst, på den franske rivieraen, men domineres av landlig idyll. Vinprodusenter, sjarmerende middelalderske landsbyer og mange gode golfbaner gjør Provence til et must for gourmetspilleren.