Praia D'El Rey

Praia D' El Rey

På kanten til Atlanterhavet

Allerede i 2007 ble Praia D’El Rey utnevnt til Europas beste golfresort. Det er nå 10 år siden og nå kommer den oppgradering som vi ventet på med den helt nye golfbanen West Cliffs. En allerede fantastisk golfresort har nå om mulig blitt enda bedre. West Cliffs gir tidligere besøkende av Praia D’El Rey virkelig en grunn til å reise tilbake.

Praia D’El Rey Golf & Beach Resort, rett nord for Lisboa, tilbyr et luksuriøst og bedårende opphold som vil falle i smak hos de fleste. Nyt av lett og behagelig bris fra sjøen mens du svinger golfklubbene langs Atlanterhavets bølger. Nyt av havets fristelser på hotellets restauranter og avslutt dagen med et glass mens du lar øynene hvile på solnedgangen. Kan det bli mer behagelig? Nytelse er et av nøkkelordene på Praia D’El Rey Golf & Beach Resort. Her tilbys et fantastisk opphold med storslagent hav, herlige golfbaner, et 5-stjerners Mariott-hotell og mengder av kulturopplevelser. Vi anbefaler å utforske Óbidos, en veldig koselig middelalderby. Av mange ansett som den vakreste historiske byen i hele Portugal.

 

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærheten4 stk
Avstand flygplassLisbon Airport, 90 km
Avstand golfbane900 m
Nærmeste byPeniche, 20 km
ArrangementTurnering, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

3 netter i dobbeltrom
3 frokoster og 2 middager
2 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
service av vår golfvert

Ovenfor er det et eksempel på en weekendpakke til Praia D'El Rey. Det går naturligvis utmerket an å tilpasse pakken etter deres ønskemål gjennom å legge til både ekstra netter og flere golfrunder. Merk at prisen er basert på dagens flypris og tilgjengelighet, og prisen vil derfor justere seg etter aktuell pris ved bestilling. For fullstendig tilbud på en weekendreise, vennligst ta kontakt med vår salgsavdeling gjennom Forespørsel-knappen eller ved å ringe 21 01 75 88.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon15.8℃

Praia D'El Rey Golf Club

«Det her landskapet er sånn som vi banearkitekter alltid forsøker å skape. På Praia D’El Rey finnes alt naturlig». Sånn uttaler den kjente arkitekten Cabell B. Robinson seg om Praia D’El Rey. Banen regnes som den 13. beste på Europas fastland og strekker seg ut langs Atlanterhavskysten. Fremfor alt hull 12. – 15. gir en golfopplevelse som ingen kan glemme, og den må oppleves for å forstås. Variasjonen på golfbanen er ypperlig. Det veksler mellom lett kupert parkbane til klassisk seaside med vakre sanddyner som et naturlig innslag i landskapet. Praia D’El Rey tilbyr en golfbane av mesterskapskarakter og passer golfbare av alle kalibre. Det er en av Europas mest spektakulære golfanlegg hvilket gjør at det i blant er litt mer trykk på banen enn på andre destinasjoner, men som Golf Plaisir-gjest har du forhåndsbestilte starttider for 18 hull per spilledag og naturligvis finnes muligheten til ytterligere ni hull for den som ønsker (med forbehold om ledig starttider).

Fakta

Banekarakter Park/seasidebane
Banefakta Par 73, 6176 5716 5232 4863
Drivingrange Utslag fra matte og gress
Baner i nærområdet 3
Hcp-grense 36
Banearkitekt Cabell B. Robinson

West Cliffs Golf

West Cliffs ligger en kort transfer fra Praia D’El Rey Golf Resort og tilbyr en golfopplevelse utover det vanlige. Naturen rundt banen er storslagen og fra nesten hvert hull har man en fantastisk utsikt over Atlanteren. Banen går i et med det vakre landskapet som er preget av sanddyner, lunder av pinjetre og spesielt på hull 10-12 er nærheten til bølgene som stadig ruller inn fra havet slående. West Cliffs åpnet for spill i juni 2017 og nok en anledning for å reise til Praia D’El Rey, og også en god mulighet for de som allerede har vært her å komme tilbake. Det er en av Europas mest spektakulære golfanlegg og har allerede klatret høyt opp på rankingen over toppbaner i Europa. Litt tøffere og mer utfordrende enn Praia D’El Reys bane, men en uforglemmelig golfopplevelse for alle golfere.

Fakta

Banekarakter Park/seasidebane
Banefakta Par 72, 6382 5935 5564 5091 4533
Drivingrange Utslag fra matte og gress
Baner i nærområdet 3
HCP-grense 36
Banearkitekt Dye Design Group

Marriott Praia D'El Rey Golf & Beach Resort

Å spille på en golfbane av høyeste klasse krevet et hotell av samme kaliber, eller hva? Det 5-stjernes Marriotthotellet med billigheten rett ved Praia-banene (900m til klubbhuset, transport inngår) og havet holder eksakt den standarden forventningene krever. Her møtes gjestene med et smil og en service av høyeste klasse. På hotellet er det 179 rom, en vender mot havet (mot tillegg), andre mot golfbanen og rommene holder veldig høy standard. På Marriotthotellet finnes menger av fasiliteter, badebasseng (innendørs og utendørs), gym, spa, barer og flere restauranter i ulike stiler med ulike tilbud. Søker du den perfekte nytelse har du kommet riktig!

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetRett ved golfbanen, 900m fra klubbhuset.
Rom179. Alla rum med AC, safe, minibar, hårtork, mm.
Fasiliteter179 stk. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner, mm.
WifiPå hotellet finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad.
KartFinn veien rundt resorten på en enkel måte. Se kartet over Praia D'El Rey her.

Praia D'El Rey Golf Resort

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.