Villaitana

Villaitana

36 hull med Jack Nicklaus design

Bra flyforbindelser og kort transfer gjør reisen veldig bekvem. På Melia Villaitana Hotel har du to strålende Jack Nicklaus-designa golfbaner rett inntil hotellet og bare minutter til nattelivet i Benidorm.

Villaitana syntes vi er blant Europas mest moderne og beste golfresorter. Direktefly fra Alicante og derifra en kort transfer nord langs kysten. Straks innen ankomst skimter skylinen i Benidorm, ikke helt ulikt Dubai. Her i det behagelige golfklimaet på Costa Blanca ligger golfresorten Villaitana med alt hva man kan forvente seg av et 4-stjerners hotell. Hele anlegget har den sjarmerende atmosfæren av en Middelhavsby med smale gater, torg, resturanter og barer. Utenfor døren finnes dessuten en av kystens absolutt beste golfbaner, designet av selveste Jack Nicklaus. Noen kilometer bort ligger Benidorm med en livlig strandpromenade der Middelhavets bølger ruller inn. Restaurantene er utallige, shoppingen rikelig og et pulserende natteliv.

 

Fakta

Golfvert Ja
Avstand hotell-golf 300 m
Avstand flyplass Alicante 50 km
Arrangement Turneringer, middagsarrangement, utflukter mm.
Turneringer 2 per uke. Vinn gavekort verdt 1 000,-

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 20 495,-

14 netter i dobbeltrom
14 frokoster og 10 middager
10 st heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon29.5℃

Villaitana Golf

De to 18-hullsbanene er morsomme, spennende og interessante å spille. Jack Nicklaus har virkelig lyktes med banedesignet. Mesterskapsbanen heter Campo Levante og den litt kortere banen, Campo Poniente.

Campo Levante passer alle typer spillere. De med lit høyere handikap kommer å like banens brede fairways, middelshandikaperen liker utfordringene og de gode spillerne kan forbedre seg på å teste alle elementer av spillet sitt. Banen holder høy kvalitet og er veldesignet. Hull 10 er rangert som det vanskeligste hullet og er et ordentlig bra par 4. Greenen voktes av en dam som gjør innspillet til en ordentlig test selv for den som kjenner seg sikker på sine jernslag. Banen er relativt lett å gå, men har bra ondulerte fairways, strategisk plasserte bunkere og en fantastisk utsikt mot Benidorms skyline og Middelhavet.

Campo Poniente er en kort bane med par 62. La deg ikke lure av at den er kort. Spennende utfordringer finnes, og med ganske store høydeforskjeller kan det være vanskelig å velge riktig kølle. På morsomme Compo Poniente har du som slår litt lengre mulighet til å nå noen av par 4-hullene fra tee, i alle fall om det er medvind! Det finnes en del slag å hente om man sjanser litt, men det kan også koste en hel del. Denne banen krever en stor porsjon spillestrategi for å ikke havne i en av de mange bunkerne. Det er flere vakre og utfordrende par 3-hull med en lengde på ca. 120 meter. Poniente går ut i fra drivingrangen og går i litt mer kupert terreng og det inngår golfbil.

Klubbhuset ligger sentralt, i gåavstand fra hotellet. Her finnes en generøs uteservering der man kan nyte et godt måltid med god drikke etter runden med fantastisk utsikt over banen og Benidorm. Drivingrange, chipping- og puttinggreen ligger i tilknytning til klubbhuset.

Som seg hør og bør i Costa Blancas hete klima har begge banene bermudagress på fairways. Denne typen gress er av en tøffere sort hvilket gjør at ballen ligger oppe på gresset. Dette gjør at man ofte har et veldig bra og litt opplagt leie. På vintertid taper gresset litt av sin grønne farge, men er like bra å slå fra som på sommeren. Banene på Villaitana kompletterer hverandre bra og anlegget som helhet gjør at det er vanskelig å ikke trives på Villaitana.

 

Fakta

Antal hull 36
Bankarakter Parkbana
Banefakta Campo Levante, Par 72 6576 6222 5777 5201 4687
Campo Poniente, Par 62 3674 3288 2860 2559
HCP-grense 54
Drivingrange Ja
Banedesign Jack Nicklaus Design

Melia Villaitana Resort

Friskt og lukseriøst – Melia Villaitana er fantastisk bra. De spanske arkitektene Andres og Juan Carlos Piñeiro har tatt utgangspunkt i flere av regionens tradisjonelle bygninger og skapt en liten pittoresk spansk by med kirke midt i byen. Midt imot kirken ligger det store torget med flere restauranter og uteservering. Anlegget har to hoteller og vi bor i 4-stjerners Melia Villaitana som ligger et steinkast fra 5-stjerners The Level at Melia Villaitana. Selv om alle bygningene er kopier så skapes en hyggelig atmosfære og man kjenner med engang at man trives på Villaitana. Alt ligger konsentrert, noe som skaper harmoni og en følelse av velorganisert luksus. Rommene holder god 4-stjerners standard og er på 28 kvm, noe som hverken føles lite eller stort. Standardmessig finnes det meste og vi har gratis WiFi på rommet og til og med på deler av hotellområdet.

Det finnes to store bassengområder hvor en har kunstig strand og flere områder der man i ro kan ligge å nyte solen. Spa og gym ligger i en separat bygning mellom hotellet og golfbanen. Villaitana har flere restauranter men alle er ikke åpne samtidig og visse utendørsrestauranter er bare åpne under sommerhalvåret. Tilbudet av restauranter er derimot enormt i Benidorm som de senere år har fått en liten ansiktsløftning og ligger bare noen minutter bort med taxi. På Villaitana finnes alle fasiliteter du behøver for en vellykket ferie!

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet Rett ved banen, noen kilometer fra Benidorm.
Rom 238.
Fasiliteter Utendørsbasseng, spa, restauranter og barer.
Wifi På hotellet finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad.

Benidorm Wellness Hotel Meliá Villaitana

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.