Golf i Malaga

Golfreiser til Malaga har lenge vært populært for oss nordmenn. På Costa del Sol finner du mer enn 100 golfbaner i og rundt Malaga. Det er ikke rart at man på folkemunnen ofte prater om området som «Costa del Golf».

Spille golf i Malaga er lett med de utallige golfbaner og golfresorter. De ligger som perler på en snor langs kysten fra Malaga mot begge hold. Bare en liten bit sydvest for Malaga ligger for oss nordmenn klassiske Marbella. Hvis du ikke vil bo og spille golf i Marbella så fortsetter du ned til Sotogrande området. Der finner du blant annet fantastiske Valderama Golf og Finca Cortesin. I samme området ligger Almenara Golf.

Reiser du nordøst for Malaga i ca. 2 timer finner du et av våre mest populære golfreisemål – Almerimar Golf. Almerimar Golf har i mange år vært en favoritt blant skandinaviske golfere. Dette blant annet fordi du bor bra på et 5-stjerners hotell og har 27 vakre golfhull rett utenfor døren. Almerimar er så populært at vi tilbyr mulighet til å bo der så lange man vil.

Golfverter i Malaga

På våre destinasjoner kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Malaga.

Våre golfreisemål til  Malaga

Fra 15 495 ,-

Spania, Malaga

Almerimar

Almerimar har vært et feriested for skandinaviske golfere i over 30 år. Spanias beste klima og den avslappende atmosfæren har lokket tusenvis av golfere på jakt etter den optimale golfdestinasjonen.

Fra 16 995 ,-

Spania, Malaga

Fairplay Resort

Unn deg selv en virkelig hyggelig golfferie på Fairplay Resort Golf & Spa, et veldig smakfullt golfanlegg. Det kritthvite hotellet omgitt av den grønne golfbanen gir en fantastisk kontrast til øyet og beliggenheten er mildt sagt vakker med milelang utsikt over Los Alcornocales nasjonalpark.

Fra 19 495 ,-

Spania, Malaga

La Cala

I hjertet av Costa del Sol, midt mellom Fuengirola og Marbella, ligger vårt siste spanske tilskudd av golfresorter. La Cala Golf Resort er det selvsagte valget for deg som ønsker den optimale golfreisen med boende på golfbanen og hele tre golfbaner til disposisjon!

Fra 32 495 ,-

Spania, Malaga

Valle Romano Golf

Valle Romano ligger en kilometer fra kystbyen Estepona med en fantastisk utsikt over Middelhavet. Klubbhuset er fint og anlegget utstråler kvalitet uten å være stivt og upersonlig. Den anerkjente golfarkitekten Cabell B Robinson er hjernen bak denne fine kreasjonen som åpnet i 2010.