Golf på Tenerife

Interessen for å spille golf på Tenerife har økt drastisk de siste årene. Et herlig klima og noen fantastisk vakkert beliggende golfbaner har bidratt sterkt til dette. En golfreise til Tenerife kommer ikke til å skuffe deg.

Golf på Tenerife er ren nytelse for alle sinn. Den 3 718 meter høye vulkanen Teide vokter over dette fantastiske reisemålet. Teide er Spanias høyeste fjell og deler Tenerife i to tydelige deler. De fleste golfbanene på Tenerife er konsentrert på den sydvestlige delen av øya ved Costa Adeje og Los Cristianos.

Litt lengre opp på Tenerife vestkyst ligger den imponerende golfbanen Buenavista Golf. Her bor man på det sjarmerende 5-stjerners hotell Hacienda del Conde, som er et «adult only» hotell. Denne år etter år veldig populære golfbanen ligger vakkert til på kanten ned til det mektige Atlanterhavet. Buenavista Golf er bygd på noe som tidligere var en bananplantasje.

Den nordlige kysten består hovedsakelig av klipper og mindre strender med svart lavasand. Pittoreske byer og fjell som stuper rett ned i havet kjennetegner denne delen av Tenerife, som for eksempel Los Gigantes. Dette er annerledes og absolutt hvert å utforske.

Golfverter og Golf Academy på Tenerife

På våre destinasjoner kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi tilbyr også Golf Academy på våre reiser til Golf del Sur og Sandos San Blas. Der kan du selv velge om du bare vil ta det med ro og fokusere på din egen golf eller forberede deg til neste års sesong med trening på plass. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Tenerife.

Våre reisemål på Tenerife

Fra 16 995 ,-

Spania, Tenerife

Amarilla Golf

På sørspissen av Tenerife ligger Amarilla Golf i et område som i stor grad er assosiert med golf. Tenerife har bare syv virkelig gode golfbaner, men anses fremdeles, sammen med Gran Canaria, som de beste golføyene på Kanariøyene.