Almerimar

Almerimar

Norsk golfklassiker ved havet

Almerimar har vært et feriested for skandinaviske golfere i over 30 år. Spanias beste klima og den avslappende atmosfæren har lokket tusenvis av golfere på jakt etter den optimale golfdestinasjonen.

I det sørøstre hjørnet av Spania lyser solen aller mest, og regndager er ytterst sjeldne. Blant de soldrukne drivhusene, som en grønn oase ved havet, ligger Almerimar. I Almerimar bor du bekvemt med golfbanen på den ene siden og marinaen og den lange sandstranden på den andre. I marinaen finner du butikker, restauranter og barer, og området passer utmerket for en promenade. Alt du trenger, kan du finne innen gangavstand, hvilket gir et perfekt utgangspunkt for en avslappende golfferie. Flyplasstransferen fra Malaga til Almerimar går problemfritt på den nye motorveien.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 0 m
Avstand flyplass Malaga Airport 200 km
Nærmeste by Almeria, 35 km
Baner i nærområdet 4
Arrangementer Konkurranser, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 15 495,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
6 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert/pro

Semi All-inclusive
Det er mulig å oppgradere oppholdet på Almerimar til Semi All-inclusive. Dette betyr at et utvalg drinker er inkludert i middagen og i baren mellom kl. 17.00 og 23.00. Du bestiller din tilleggspakke under "Pensjon" når du bestiller online.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon29.9℃

Golf Almerimar

Golfbaner ligger vakker til med Middelhavet på den ene siden og Sierra Nevadas snøkledde fjelltopper på den andre. Her finner du 27 hull med feriegolf når den er som best, med relativt sjenerøse fairways og en hyggelig og variert layout av parkkarakter, som allikevel kan tilby mange utfordringer. Blant de vanskeligere hullene finner man signaturhullet 12; et korthull på 150 meter mot en øygreen. Virkelig tøft hvis du har vinden mot deg. Det er med lettelsens sukk man går over broen inn mot greenen etter et vellykket resultat. De opprinnelige 18 hullene, ”Old Course”, er vår hovedbane, med utfordrende layout og flere innspill over vann. ”Classic Course” er den sist åpnede nihullssløyfen, som benyttes i visse perioder som hovedbane. Classic Course tilbyr den snilleste golfen – gode muligheter for en god score. Våre gjester går normalt ut først på morgenen for å nyte solen mens den står høyt på himmelen for så ta en nihullsrunde på ettermiddagen.

Ukentlige reisende har forhåndsbestilt starttider om morgenen, mens flertallet av våre Long Stay-starttider er bestilt etter lunsj. I golfbutikken er det mulig å ombooke til andre tider, med forbehold om tilgjengelighet. Hvis du ønsker å spille sammen med venner som reiser i Long Stay-konseptet eller omvendt, spiller du hovedsakelig på en ettermiddag.

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta White, Par 36 3207 3122 2824 2730 2504
Red, Par 36 3013 2969 2652 2585 2495
Blue, Par 36 2988 2944 2708 2622 2484
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte og gress.
Banearkitekt Gary Player og Ron Kirby
Golfbag oppbevaring Tilbys mot et tillegg for ukentlige gjester. Inkludert i prisen for Long Stay-gjester

Almerimar Golf Hotel

Almerimar Golf Hotel er virkelig det optimale hotellet for avkobling på en ferie med mye golf. Et moderne 5-stjerners hotell med perfekt beliggenhet med klubbhuset som nabo og marinaen på andre siden av veien. Så å si alle rom har balkong eller terrasse mot golfbanen. Rommene er romslige med en moderne innredning i lyse farger. Selvfølgelig finner du en spaavdeling med basseng, jacuzzi, badstue og steam sauna. På takterrassen finner du solsenger og et lite utendørsbasseng for maksimal avslapning etter runden. Den koselige lobbybaren er plassen der dagens golfspill diskuteres og i restauranten serveres spanske spesialiteter og internasjonale retter. Når du reiser til Almerimar så er vi sikre på at du kommer til å være begeistret for den avkoblende følelsen, den koselige golfbanen, den gode maten og de herlige ettermiddagene i solen. Kort sagt, har kan du virkelig nyte golf, sol og bad.

Fakta

Beliggenhet Rett ved klubbhuset
Rom 113 stk.Alle rom har minibar, safe, AC og balkong eller terrasse.
Oppgradering Det er mulig å oppgradere til terrasserom mot et pristillegg. På forespørsel.
Fasiliteter Utendørs svømmebasseng, treningssenter, Spa med innendørs svømmebasseng, jacuzzi og sauna, restauranter, bar, Internett
Wifi På hotellet finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad

Almerimar Golf

Hotel Golf Almerimar

Almerimar Golf Course

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.