Almerimar

Almerimar

Norsk golfklassiker ved havet

Almerimar har vært et feriested for skandinaviske golfere i over 30 år. Spanias beste klima og den avslappende atmosfæren har lokket tusenvis av golfere på jakt etter den optimale golfdestinasjonen.

I det sørøstre hjørnet av Spania lyser solen aller mest, og regndager er ytterst sjeldne. Blant de soldrukne drivhusene, som en grønn oase ved havet, ligger Almerimar. I Almerimar bor du bekvemt med golfbanen på den ene siden og marinaen og den lange sandstranden på den andre. I marinaen finner du butikker, restauranter og barer, og området passer utmerket for en promenade. Alt du trenger, kan du finne innen gangavstand, hvilket gir et perfekt utgangspunkt for en avslappende golfferie. Flyplasstransferen fra Malaga til Almerimar går problemfritt på den nye motorveien.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 0 m
Avstand flyplass Malaga Airport 200 km
Nærmeste by Almeria, 35 km
Baner i nærområdet 4
Arrangementer Konkurranser, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 30 995,-

21 netter i dobbeltrom
21 frokoster og 18 middager
18 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert/pro

Semi All-inclusive
Det er mulig å oppgradere oppholdet på Almerimar til Semi All-inclusive. Dette betyr at et utvalg drinker er inkludert i middagen og i baren mellom kl. 17.00 og 23.00. Du bestiller din tilleggspakke under "Pensjon" når du bestiller online.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon23.7℃

Almenara Golf Club

Almenara Golf har 27 hull som er designet av den anerkjent Dave Thomas. Denne banedesigneren har en egen evne til å lese naturen og skape gjennomtenkte løsninger som verdsettes av alle kategorier spillere. Alle Almenaras tre 9-hullssløyfer – Acornoques, Pinos og Lagos starter oppe ved klubbhusområdet. De ulike sløyfene er like, men allikevel så ulike. Det de har til felles, foruten kvaliteten og utsikten, er at de alle begynner med ett eller to hull nedover, for siden å gå over et flatt parti og noen av de siste hullene går oppover igjen mot klubbhuset.

Når man står på terrassen ved golfrestauranten så er Almenara ved første blikk en bane som er tilpasset golfbiler da naturen i området er veldig kupert. Men med god design der man utnytter naturen blir resultatet virkelig bra, en vakker og variert golfbane som ikke er noe problem å gå, selv om det kjennes i bena når man spiller de siste hullene opp mot klubbhuset. De fleste baner har et signaturhull, men Almenara har et flertall hull i hver sløyfe som konkurrerer om tittelen og det er kanskje ikke så merkelig med havutsikt på veldig mange hull og flotte eiketrær.

 

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Kupert parkbane
Banefakta Alcornoques, Par 36 2946 2775 2423 2294
Pinos, Par 36 3169 2923 2656 2425
Lagos, Par 36 3108 2875 2684 2524
HCP-grense 54
Drivingrange Ja, 800 m fra hotellet. Drivingrangen er åpen 08:00-19:00.
Banearkitekt Dave Thomas

Almerimar Golf Hotel

Almerimar Golf Hotel er virkelig det optimale hotellet for avkobling på en ferie med mye golf. Et moderne 5-stjerners hotell med perfekt beliggenhet med klubbhuset som nabo og marinaen på andre siden av veien. Så å si alle rom har balkong eller terrasse mot golfbanen. Rommene er romslige med en moderne innredning i lyse farger. Selvfølgelig finner du en spaavdeling med basseng, jacuzzi, badstue og steam sauna. På takterrassen finner du solsenger og et lite utendørsbasseng for maksimal avslapning etter runden. Den koselige lobbybaren er plassen der dagens golfspill diskuteres og i restauranten serveres spanske spesialiteter og internasjonale retter. Når du reiser til Almerimar så er vi sikre på at du kommer til å være begeistret for den avkoblende følelsen, den koselige golfbanen, den gode maten og de herlige ettermiddagene i solen. Kort sagt, har kan du virkelig nyte golf, sol og bad.

Fakta

Beliggenhet Rett ved klubbhuset
Rom 113 stk.Alle rom har minibar, safe, AC og balkong eller terrasse.
Oppgradering Det er mulig å oppgradere til terrasserom mot et pristillegg. På forespørsel.
Fasiliteter Utendørs svømmebasseng, treningssenter, Spa med innendørs svømmebasseng, jacuzzi og sauna, restauranter, bar, Internett
Wifi På hotellet finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad

Almerimar Golf

Hotel Golf Almerimar

Almerimar Golf Course

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.