Almerimar - Long Stay

Almerimar

Long Stay ved havet

Almerimar har vært et feriested for skandinaviske golfere i over 30 år. Spanias beste klima og den avslappende atmosfæren har lokket tusenvis av golfere på jakt etter den optimale golfdestinasjonen.

I det sørøstre hjørnet av Spania lyser solen aller mest, og regndager er ytterst sjeldne. Blant de soldrukne drivhusene, som en grønn oase ved havet, ligger Almerimar. I Almerimar bor du bekvemt med golfbanen på den ene siden og marinaen og den lange sandstranden på den andre. I marinaen finner du butikker, restauranter og barer, og området passer utmerket for en kveldspromenade før eller etter middagen. Alt du trenger, kan du finne innen gangavstand, hvilket gir et perfekt utgangspunkt for en avslappende golfferie. Nå er også motorveien fra Malaga flyplass klar, noe som gjør flyplasstransferen rask og smidig.

Fakta

Golfvert Ja
Golf Academy Ja
Avstand golfbane 0 m
Avstand flyplass Malaga Airport 200 km
Nærmeste by Almeria, 35 km
Baner i nærområdet 4
Arrangementer Konkurranser, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

28 netter i leilighet
16 greenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert/pro

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon22.1℃

Golf Almerimar

Golfbaner ligger vakker til med Middelhavet på den ene siden og Sierra Nevadas snøkledde fjelltopper på den andre. Her finner du 27 hull med feriegolf når den er som best, med relativt sjenerøse fairways og en hyggelig og variert layout av parkkarakter, som allikevel kan tilby mange utfordringer. Blant de vanskeligere hullene finner man signaturhullet 12; et korthull på 150 meter mot en øygreen. Virkelig tøft hvis du har vinden mot deg. Det er med lettelsens sukk man går over broen inn mot greenen etter et vellykket resultat. De opprinnelige 18 hullene, ”Old Course”, er vår hovedbane, med utfordrende layout og flere innspill over vann. ”Classic Course” er den sist åpnede nihullssløyfen, som benyttes i visse perioder som hovedbane. Classic Course tilbyr den snilleste golfen – gode muligheter for en god score. Våre gjester går normalt ut først på morgenen for å nyte solen mens den står høyt på himmelen for så ta en nihullsrunde på ettermiddagen.

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta White, Par 36 3207 3122 2824 2730 2504
Red, Par 36 3013 2969 2652 2585 2495
Blue, Par 36 2988 2944 2708 2622 2484
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte og gress.
Banearkitekt Gary Player og Ron Kirby
Treningsmuligheter Drivingrange med utslag på begge sider, 2 puttinggreener, nærspillsområde med bunker.

Porto Fino Apartments

I Almerimar finner du en mengde leilighetalternativer for Long Stay. Vi har valgt leilighetskomplekset Porto Fino som har en utmerket beliggenhet i forhold til golfen. I nærheten av leilighetene ligger også en stor dagligvare med veldig godt utvalg og marinaen med butikker, restauranter og barer. Leilighetene er privateide og varier derfor i planløsning, innredning og utrustning. Samtlige leiligheter har ett eller flere soverom, ett eller flere bad med separat stue og et normalt utrustet kjøkken. Alle leilighetene har vaskemaskin, air condition og TV. Leilighetene har balkong eller terrasse med enkle utemøbler. Porto Fino er ikke et leilighetshotell og det finnes derfor ingen resepsjon i bygningen. Leilighetsformidlernes kontor er oppe døgnet rundt på hverdag for spørsmål om leilighetenes utrustning og funksjoner.

 

Fakta

Beliggenhet I Almerimar marina, ca. 100 meter fra klubbhuset.
Leilighet Porto Fino Basic Leilighetene har 1 eller 2 soverom, stue, kjøkken og bad, vaskemaskin og TV. Leilighetene er moderne og funksjonelt innredet. Planløsningen og møblementet varierer fra leilighet til leilighet. Normalt er leilighetene vendt mot nord uten havutsikt eller ettermiddagssol.
Leilighet Porto Fino Extra Extra Leilighetene har 1-3 soverom, stue, kjøkken, vaskemaskin og TV. Leilighetene er moderne og funksjonelt innredet. Planløsningen og møblement varierer fra leilighet til leilighet. Balkong/terrasse med utsikt over bassengområdet, golfbanen eller marinaen.
Fasiliteter Utendørsbasseng (ikke oppvarmet). Resepsjon med engelsktalende personal i separat bygning, ca. 400 meter fra Porto Fino, åpent på dagtid. Restauranter, barer, bank og bra dagligvarer i kort gåavstand fra leilighetene.
Rengjøring Kun sluttrengjøring er inkludert. Ytterligere rengjøring kan bestilles og betale på stedet.
Wifi En del leiligheter har tilgang til trådløst internett, men det kan ikke garanteres. Avgift for WiFi betales på plass, angi ved bestilling om dere ønsker WiFi på rommet.

Hotel Golf Almerimar

Almerimar Golf Course

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.