Integritet og sikkerhet

Retningslinjer for informasjonskapsler

Versjon 1.0

Publisert 2018-05-08

Generelt

Golf Plaisir bruker informasjonskapsler på nettstedene våre i samsvar med disse retningslinjene for informasjonskapsler, som gjelder for alle nettsteder som drives av Golf Plaisir Resebyrå AB, org. Nr. 556453-2827. Formålet er å gjøre nettstedene mer relevante for brukerne våre, samt å forenkle tjenester som innlogging og betaling.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel, også kalt “cookie”, er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen eller mobilenheten din når du besøker et nettsted. Informasjonskapsler brukes for å gi deg en bedre brukeropplevelse og for at enkelte funksjoner på nettstedet skal kunne fungere.

Det finnes tre typer informasjonskapsler – midlertidige, permanente og såkalte tredjepartsinformasjonskapsler:

  • Midlertidige informasjonskapsler kalles også session cookies. De lagres midlertidig på enheten din når du besøker nettstedet blir slettet når du lukker nettleseren. De bruker for å huske hvilke valg du gjorde under besøket, for eksempel antall passasjerer i et søk.
  • Permanente informasjonskapsler har en forhåndsinnstilt utløpsdato og lagres i lengre tid på enheten din. De brukes for å tilpasse nettstedet til deg og de valgene du gjør. Permanente informasjonskapsler kan også brukes til å innhente brukerstatistikk som benyttes til å videreutvikle nettstedet.
  • Tredjepartsinformasjonskapsler plasseres på enheten din av en tredjepart som Golf Plaisir har godkjent. Det hender at Golf Plaisir bruker tredjepartsinformasjonskapsler fra leverandørene våre til for eksempel markedsundersøkelser og trafikkmålinger.

Hvordan bruker Golf Plaisir informasjonskapsler?

Her er noen eksempler på hvordan Golf Plaisir bruker informasjonskapsler:

  • Når du logger inn på nettstedet vårt brukes informasjonskapsler for at du skal slippe å oppgi brukernavn og passord på hver ny side du besøker, for eksempel når du skal betale for reisen.
  • Når du surfer rundt på nettstedet brukes informasjonskapsler til å huske hva du har søkt etter og hvilke valg du har gjort i bestillingsskjemaer, slik at du slipper å oppgi informasjonen på nytt hver gang du bytter side.
  • For å utvikle nettstedet vårt og skape en bedre brukeropplevelse bruker vi informasjonskapsler for å se hvordan besøkere bruker nettstedet. Ved hjelp av den anonyme statistikken kan vi tilpasse nettstedet til de som besøker nettstedet. Vi bruker også informasjonskapsler til å optimere hvor raskt en side vises.
  • Informasjonskapsler brukes også i markedsføring til målgruppestyrt annonsering, samt til å tilpasse tilbud og annonser basert på besøkerens aktivitet, for på denne måten å kunne skreddersy besøkerens opplevelse av nettstedet.
  • Når vi utfører kundeundersøkelser og lignende aktiviteter bruker vi informasjonskapsler så besøkeren skal slippe å besvare eller bli bedt om å besvare samme undersøkelse ved hvert besøk på nettstedet.

Hvordan kan jeg unngå informasjonskapsler?

Hvis du ikke vil at informasjonskapsler skal lagres på enheten din, kan du unngå dem ved å endre innstillingene i nettleseren din. Der kan du blokkere enkelte eller alle informasjonskapsler, samt slette de informasjonskapslene du ønsker. Hvis du velger å ikke tillate lagring av informasjonskapsler på enheten din, kan det innebære at enkelte tjenester og funksjoner på nettstedet ikke lenger fungerer.

Kontakt

Hvis du har spørsmål om hvordan vi bruker informasjonskapsler, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-postadressen personvernombud@golfplaisir.no. Du finner også annen kontaktinformasjon på toppen av startsiden på golfplaisir.no. Du finner informasjon om hvordan Golf Plaisir håndterer personopplysninger i personvernerklæringen vår.

Retningslinjer for informasjonskapsler

Din informasjon

loading Takk for din forespørsel. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig og bekrefter din bestilling Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.