Året som gikk 2020

I skrivende stund er vi i midten av desember og året vi sannsynligvis aldri vil glemme begynner å komme til en slutt. Det og prøve å finne ut og sortere alle hendelsene som påvirket hverdagen vår i 2020 begynner å virke mer og mer som en umulighet. Vi er midt i en konstant strøm av informasjon om hvordan infeksjonen sprer seg og hvilke konsekvenser som følger. Vi hører også om hvordan andre land velger å håndtere situasjonen.

Les mer

Fellesskapet på våre destinasjoner

Våre golfverter er hjørnesteinen for vårt konsept og våre gjesters ferieopplevelse. I dag kan du kjøpe nesten alt på internett, og golfturer er langt fra noe unntak. De fleste kan bestille fly, overnatting, leiebil og greenfee. Noen ganger vil det være både billig og bra, men andre ganger blir turen både dyrere og ikke særlig vellykket i det heletatt.

Les mer

Golf nord for Alicante – kontrastenes verden!

I forrige utgave av Norsk Golf ble det sett nærmere på to glimrende golfreisedestinasjoner et lite stykke nord for Alicante; Villaitana og La Sella. Selv om de geografisk sett nesten ligger i samme område, er noen forskjeller som kanskje får deg til å foretrekke den ene fremfor den andre – hvilken velger du?

Les mer

Ekstra greenfee på Kanariøyene i april!

I tillegg til 5 heldagsgreenfees på alle våre anlegg så byr vi på en ekstra greenfee å nyte på den spillefrie dagen. Vil og orker du, så kan du sikkert få inn over 10 golfrunder i løpet av en uke. Det er en god start på sesongen.

Les mer

Mazagan vs. Parco de’ Medici

Veldig mange reiser på golfferie til Spania eller Portugal, men det finnes mange bra alternativer.
Peter Browall, VD for Golf Plaisir i Skandinavia, har Mazagan som en favoritt som han kommer tilbake til, gang etter gang. Vår markedssjef, Johan Kullenberg har sansen for sjarmerende Parco de’ Medici i Roma.
Hvilket reisemål passer deg best?

Les mer

Inviter dine golfvenner på en golfreise

Vil du ordne en golfreise for deg og dine golfvenner men kjenner at du ikke orker å dra hele lasset og være reiseleder? Slapp av, vi har mer enn 25 års erfaring med golfreiser så vi vet hva som fungerer. På slutten av dette nyhetsbrevet gir vi deg tre tips som gjør det enkelt å invitere dine venner på en golfreise. Men først, hvor skal dere reise?

Les mer

Kjøp et gavekort

Hva kan være bedre enn å bidra til en fantastisk opplevelse? Et gavekort for en golftur er en høyt verdsatt gave til en engasjert golfspiller. Den glade mottakeren av Golf Plaisir gavekort kan bruke sin gave til reiser med Golf Plaisir og Out Of Bounds.

Les mer

Din golfreise – vår hverdag

Våre golfverter får i gjennomsnitt 9,2 i karakter på en skala til 10 og de mottar ofte mye ros og flotte tilbakemeldinger fra våre gjester i vårt evalueringsskjema. En god golfvert kan, akkurat som en bra guide, skape en uforglemmelig opplevelse. Det er vår målsetting. Hva er så en bra golfvert og hva kan du som Golf Plaisirs reisende forvente deg av vår golfvert?

Les mer

Vintergolf på Kanariøyene eller i De Forente Arabiske Emirater?

Hva er best, Kanariøyene eller De Forente Arabiske Emirater? Hvis man vil forlate snøen og mørket, spille golf og slappe av i solen, hvor skal man reise? Når 10 timers fly og tidsomstilling ikke kjennes lokkende finnes det i prinsipp bare to ordentlig bra alternativer – Kanariøyene eller De Forente Arabiske Emirater. Begge er paradis for en sulten golfer, men hvilket alternativ er best? Vi har stilt dem opp mot hverandre. Her er resultatet.

Les mer