Reisen går til Costa Navarino

Endelig var tiden inne for reisen til Costa Navarino med Golf Plaisir, og forventningene var i taket. Årets studietur samlet 28 deltakere fra våre kontorer i Sverige, Danmark, Norge og Finland. Hensikten med disse årlige reisene er å utforske og bli bedre kjent med golfdestinasjonene vi anbefaler. De gir også en gyllen anledning til å styrke forholdet mellom kollegaer og samarbeidspartnere. Costa Navarino har en spesiell plass i mange hjerter og er kjent som et av de beste golfanleggene i Europa. Jeg har aldri vært her før, så spenningen var ekstra stor da vi ankom.

Les mer

Kanariøyene – vinterens tradisjonelle golfreisemål

Reiseliv er sterkt påvirket av ulike trender. Etter Ryder Cup på Marco Simone nær Roma, vil nok interessen for golfreiser til Italia skyte i været. Likevel er det enkelte destinasjoner som alltid er i vinden, uavhengig av verdensbegivenheter. Kanariøyene er et fremstående eksempel på dette.

Les mer

Crete Golf

I 2015 åpnet den fornyede Crete Golf dørene, noe som gjør Kreta til et potensielt feriested også for golfentusiaster. Journalist Jussi Evinsalo fra Finland har besøkt Crete Golf og skrevet en artikkel om det. I teksten skriver Jussi om sine egne erfaringer og refleksjoner under besøket på Crete Golf.

Les mer

Året som gikk 2022

Reiselivsbransjen har slitt seg gjennom kriser tidligere og vil helt sikkert måtte gjøre det igjen. I tråd med lettelsene av covid-restriksjonene i Norden og på mange av destinasjonene vi tilbyr, kunne vi tidlig merke at det var et voksende behov for å reise og spille golf.

Les mer

Året som gikk 2021

Skal man skrive en års-krønike så må man naturlig nok starte med å nevne koronapandemien. De siste to årene har i stor grad vært preget av koronapandemien og reisebransjen har vært en av de bransjene som har vært hardt rammet. Det er dog lyspunkter i mørket og alt er langt ifra bekmørkt. Vi ser en hel del positive signaler som gjør at vi og golfreisebransjen i sin helhet kan se lyset i enden av tunnelen, og se frem til 2022 med optimisme.

Les mer

Fellesskapet på våre destinasjoner

Våre golfverter er hjørnesteinen for vårt konsept og våre gjesters ferieopplevelse. I dag kan du kjøpe nesten alt på internett, og golfturer er langt fra noe unntak. De fleste kan bestille fly, overnatting, leiebil og greenfee. Noen ganger vil det være både billig og bra, men andre ganger blir turen både dyrere og ikke særlig vellykket i det heletatt.

Les mer

Golf nord for Alicante – kontrastenes verden!

I forrige utgave av Norsk Golf ble det sett nærmere på to glimrende golfreisedestinasjoner et lite stykke nord for Alicante; Villaitana og La Sella. Selv om de geografisk sett nesten ligger i samme område, er noen forskjeller som kanskje får deg til å foretrekke den ene fremfor den andre – hvilken velger du?

Les mer

Mazagan vs. Parco de’ Medici

Veldig mange reiser på golfferie til Spania eller Portugal, men det finnes mange bra alternativer.
Peter Browall, VD for Golf Plaisir i Skandinavia, har Mazagan som en favoritt som han kommer tilbake til, gang etter gang. Vår markedssjef, Johan Kullenberg har sansen for sjarmerende Parco de’ Medici i Roma.
Hvilket reisemål passer deg best?

Les mer

Ekstra greenfee på Kanariøyene i april!

I tillegg til 5 heldagsgreenfees på alle våre anlegg så byr vi på en ekstra greenfee å nyte på den spillefrie dagen. Vil og orker du, så kan du sikkert få inn over 10 golfrunder i løpet av en uke. Det er en god start på sesongen.

Les mer