Under reisen

Hotellrom og leiligheter

Hotellrom
Bildene på hjemmesiden kan være tatt med vidvinkelobjektiv hvilket gjør at hotellet, basseng og rommet kan fremstå større enn i virkeligheten. Hotellrommene kan også fremstå forskjellig fra bilde da alle rommene på hotellet ikke er like.

Ekstra seng
Det er som regel fullt mulig å sette en ekstra seng på rommet. Ekstra seng består hovedsakelig av en sammenleggbar seng eller sovesofa, noe som betyr mindre komfort enn en vanlig seng. Rommene og leilighetene er i tillegg planlagt for to personer, så du bør forvente redusert plass med en ekstra seng på rommet. Ekstra seng kan også være noe kortere enn 2 meter.

Leiligheter
Leilighetene er ikke så godt utstyrt som vår bolig hjemme. De er normalt møblert ut i fra hvor mange sengeplasser det er i leiligheten. Sengetøy og håndklær er alltid tilgjengelig.

Kjøkkenet passer som regel bare for enkel matlaging. Leilighetene har grunnleggende kjøkkenutstyr som er i samsvar med de enkelte lands reiselivsorganisasjonens minstekrav, noe som betyr: et glass, en kopp, en tallerken, et sett med bestikk per person, samt en kjele, en panne og en liten kaffekanne. Noen av leilighetene har noe utvidet kjøkkenutstyr. Vaskemiddel, oppvaskbørste, toalettpapir og oppvaskklut er ikke inkludert i prisen for turen. Både gulvplass og layout kan variere mellom leiligheter i samme leilighetskompleks.

Hotellrom og leiligheter

Din informasjon

loading Takk for din forespørsel. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig og bekrefter din bestilling Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.