Under reisen

Måltider og pensjon

Du finner informasjon om pensjonen du har bestilt på din faktura.

Selvhushold
I noen pakker og på Longstay er det mulighet for å bestille leilighet med selvbetjening. Det er vanskelig å beskrive en generell standard for matlagingsmuligheter, men kjøkkenet er tilpasset for enklere matlaging. Vil du vite mer eksakt hva som er tilgjengelig på ditt reisemål, vennligst kontakt oss på info@golfplaisir.no eller 21 01 75 88.

Frokost
Hvis det ikke står annet på din faktura er det frokostbuffé.

Lunsj og middag i pensjonspakken
De forskjellige reisemålene har sitt eget opplegg når det gjelder buffé, faste menyer eller à la carte. Normalt fremgår dette på fakturaen. Skulle du ønske å vite mer kan du kontakt oss på info@golfplaisir.no eller 21 01 75 88.

Halvpensjon består i de fleste fall av 7 frokoster og 5 middager eksklusiv drikke. Hva som gjelder for de ulike reisemålene står på hjemmesiden og mer detaljert informasjon får dere under velkomstmøtet på plass av golfverten.

Semi-All Inclusive – Dette er halvpensjon men det inngår drikke til middag og i noen tilfeller også i baren mellom klokken 18:00 – 24:00.

All inclusive
All inclusive gjelder kun på hotellet du bor under oppholdet, ikke ved utflukter eller på golfbanen. Om du skulle være ute og spille golf under åpningstider for lunsj, kan vi dessverre ikke få tilbake noen penger for det. Vær oppmerksom på at det ofte finnes en egen drikkemeny for all inclusive-gjester. Denne menyen består ofte av det lokale alkoholfrie og alkoholholdige drikke.

Måltider og pensjon

Din informasjon

loading Takk for din forespørsel. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig og bekrefter din bestilling Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.