Hvilket land skal du reise til?

Informasjon for deg som skal reise til Hellas

Før innreise til Hellas må du kunne fremvise følgende to dokumenter: QR-kode fra i fylt innreiseskjema og Koronasertifikat eller dokumentasjon på negativ test.

Oppdatert 16. september 2021

Ved innreise til Hellas kreves det at alle personer fra og med 12 år kan fremvise ett av følgende dokumenter allerede på avreiseflyplassen:

  • Negativ antigentest inkludert reisebevis på engelsk som er maks 48 timer gammel ved ankomst til Hellas, eller en negativ PCR-test inkludert reisebevis på engelsk som er maks 72 timer gammel ved ankomst til Hellas. Du trenger bare ha en av covid-19-testene og du er selv ansvarlig for å bestille test og sørge for å ha gyldig dokumentasjon ved avreise.

eller

  • Koronasertifikat som viser at du er fullvaksinert minst 14 dager før avreise. Vi anbefaler at du skrive ut ditt sertifikat som du henter på helsenorge.no, slik at du har det lett tilgjengelig på hele reisen.

eller

  • Dokumentasjon på gjennomgått et sykdomsforløp med Covid-19 som er minst 30 dager gammel eller høyst 180 dager gammelt. Dokumentet skal inneholde: for- og etternavn, dato når positiv PCR-test ble gjort, type test samt land og skrevet på engelsk. Dette er en del av EUs Koronasertifikat.

Innreiseskjema

For å få tillatelse til å reise inn i Hellas må man fylle ut et innreiseskjema. Alle i reiseselskapet, uavhengig av alder, må være med i et skjema. Ved spørsmål om skjemaet har greske myndigheter opprettet en hotline på engelske man kan kontakte på tel +30 215 560 5151. En QR-kode vil bli sendt til den e-post adressen du har oppgitt kort tid etter at du har sendt inn skjemaet. Vær nøye med å sjekke at informasjonen i skjemaet er korrekt.

 

Klikk her for å fylle ut skjemaet

Instruksjon for å fylle i skjemaet (svensk)

 

Du som reisende er selv ansvarlig for å ha korrekte innreisedokumenter og sende dem inn i rett tid innen avreise. Har du ikke det vil du bli nektet innreise til landet og vil derfor allerede på avreiseflyplassen nektes ombordstigning. Skulle dette skje vil du ikke få refundert reisens kostnad. Merk at hvis du er blitt ombooket til et annet fly eller om du selv har endret reisen må du fylle i innreiseskjemaet en gang til med korrekt flynummer, alternativt oppdatere det allerede utfylte skjemaet med riktig flynummer samt kontrollere at din antigentest fremdeles er gyldig og innenfor tidsrammen.

Vanlige spørsmål og svar om Hellas’ innreiseskjema

Hvordan logger jeg inn for å fyll i innreiseskjemaet?

Om du ikke allerede har skapt en bruker må du først klikke ”register” og så skrive inn e-postadressen din samt velge et passord. Du får så en e-post til samme e-postadresse med en lenke der du aktiverer din konto. Deretter kan du logge inn med de innloggingsopplysninger du har valgt og starte utfyllingen av skjemaet. Skal du ved en senere anledning gå tilbake til det allerede utfylte skjemaet kan du logge inn med samme opplysninger og finne ditt skjema under ”my dashboard” i menyen til høyre.

Hvilket flynummer skal jeg oppgi i skjemaet?

Du finner ditt flynummer for utreisen på din bestillingsbekreftelse eller billett. Det går greit å skrive flynummeret med tre bokstaver og tre tall f. eks. NVR331.

 

Hvor finner jeg adressen til hotellet jeg skal bo på?

Adresseinformasjon til hotellet finner du lengst ned på denne siden.

 

Trenger jeg og reiseselskapet mitt fylle i hvert vårt innreiseskjema hvis vi reiser inn i Hellas med ulik Covid-dokumentasjon?

I skjemaet skal man fylle i hvilken Covid-dokumentasjon man reiser på, Koronasertifikat, Covid-test eller dokumentasjon på gjennomført Covid-infeksjon, men det er bare mulig å velge et alternativ. Her holder det med at du som fyller ut skjemaet velger det alternativ som gjelder deg. Greske myndigheter har bekreftet at alle i samme reiseselskap kan stå på samme skjema selv om man har ulik dokumentasjon, så lenge alle har en av de tre over.

Adresser til våre hotell i Hellas

I innreiseskjemaet skal du fylle i adressen til ditt hotell. Under finner du aktuelle adresser.

Kalamata

The Westin Costa Navarino
Costa Navarino Dunes Messinia
Pilos 240 01
Hellas

Hellas

Din informasjon

loading Takk for din forespørsel. Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig og bekrefter din bestilling Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.