La Sella

La Sella

Golf i nasjonalparken

Helten og Ryder Cup kapteinen José Maria Olazabal gjorde ikke bare et mirakel med det Europeiske laget i Chicago høsten 2012. Han har også skapt et antall veldig fine golfbaner. En av disse er 27-hullsanlegget La Sella Golf Course som ligger nord for Alicante.

Ved foten av fjellet Montgó, midt mellom Alicante og Valencia ligger La Sella i nasjonalparken med samme navn. La Sella er et komplett golfanlegg; 27 hull designet av José-Maria Olazabal, fine treningsområder i en herlig natur, alt et steinkast fra det komfortable femstjernershotellet. Golfbanen ble åpnet i 1992 og man har suksessivt renovert hver 9-hullsrunde. Denne total renovering av greenområdene og bunkere ble avsluttet etter sommeren 2021. De som nå besøker La Sella kommer til å bli møtt av en delvis ny og oppdatert golfbane der også visse hull har fått en helt ny strekning. Vil du ta en pause fra golfen har du kort vei til to byer, Denia er den litt større med shopping og noen veldig gode restauranter eller rolige Javea med fine strender for behagelige stunder på dagen som på kvelden.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Baner i nærområdet10
Avstand flyplassAlicante Airport, 100 km
Avstand golfbane0
Nærmeste byDénia, 7 km
ArrangementerKonkurranser, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 14 995,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 5 middager + et glass vin/øl/brus
1 fri entré til spaanlegget eksklusive behandlinger
5 heldagsgreenfee
flyg
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon9.9℃

La Sella Golf

Går det å finne en god golfbane i Spania som ikke er omringet av hus? Nja, men La Sella er kanskje det nærmeste man kan komme. José-Maria Olazabals skapelse ligger vakkert innlemmet i naturreservatet Montgó med bare et fåtall hus innen rekkevidde. Banens tre nihulls-sløyfer er oppkalt etter ulike vinder. Den første gule sløyfen heter Llebeig – den varme vinden fra Sahara på det Valencianske språket, og her har man fin utsikt over nasjonalparken og lay-outen gjør at man ofte har brukt for alle køllene i bagen. Llebeig har et ganske enkelt åpningshull som etterfølges av en del ganske smale hull med godt voksne pinjeskogkorridorer. Hull 7 er ett av banens vanskeligere par 4-hull og måler over 400 meter fra klubbtee.

Den andre røde sløyfen, Gregal, er oppkalt etter den vinden man i antikken benyttet for å segle til Hellas. Her kan man på flere hull være lite mer vågal med driveren og det er i det hele en mer åpen bane. Det er en god miks mellom vanskelige og flere lettere hull der den som slår langt har mulighet til å nå greenen på ett slag, i alle fall når det er medvind. Hull 7 og 8 har mer vann i spill og de siste hullene byr på en spennende avslutning.

Den siste og nyeste sløyfen heter Mestral, oppkalt etter vinden i nord. Selv om havet ligger en godt stykke fra golfbanen så har man en spektakulær utsikt mot havet, Segariafjellet og naturparken Montgó. La Sella Golf har også et gedigent treningsområde og en bra drivingrange.

I 2021 ble et omfattende renoveringsarbeid av La Sellas 27 hull avsluttet. Greenene er nå faste og jevne med bermudagress. Alle bunkerne er renovert og mange er blitt flyttet som en tilpasning til hvordan golfen er blitt utviklet med flere og flere langtslående spillere. Visse hull har fått en helt ny banestrekning så de som tidligere har besøkt La Sella siden åpningen 1992 har delvis en helt ny og oppdatert golfbane å se frem til.

 

Fakta

Antall hull 27
Banekarakter Parkbane
Banefakta Llebeig, Par 36 3166 3074 2648
Gregal, Par 36 3123 3039 2602
Mestral, Par 36 3052 2788 2294
HCP-grense 54
Banearkitekt José-Maria Olazabal

Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa

Hotel Denia Marriott La Sella Golf Resort & Spa får den mest kresne gjesten til å trives som en fisk i havet.  Hotellet ligger ved Montgó nasjonalpark, bare 10 minutter fra strendene i Denia og Javea og bare et steinkast fra første tee på La Sella Golf Course. I tillegg bare 100 km fra Alicante flyplass. Her finnes alle tenkelige bekvemmeligheter som gratis WiFi, safe, satellitt-TV, terrasse med utsikt, romservice, parkering, bilutleie, gavebutikk, restauranter, møtefasiliteter, basseng (og en bar i bassenget), treningsrom og selvfølgelig et fortreffelig spa.

Hele hotellet ble renovert i 2019 og da ikke bare rommene men også alle fellesområder. Alt er nå lyst og pent og man har åpnet opp med store vinduspartier og delvis visket ut forskjellen på innendørs og utendørs. Det er fire restauranter her om man regner med det på golfklubben. Hovedrestauranten på hotellet heter Brasserie Montego og her serveres frokost og buffémiddagene. En av middagene i vår halvpensjon spiser vi på den trivelige thairestauranten Segaria. Nede fra lobbyen finner vi den hyggelige sportsbaren som serverer mat og er et populært tilholdssted etter middagen. Det går mye i spansk fotball, men de har også Golf Channel som viser de fleste store golfturneringer. Noen kilometer unna ligger den lille, men veldig koselige havnebyen Denia. Her er det flere restauranter å velge i og her blir du neppe misfornøyd med maten. I Denia finner du flere restauranter med Michelin-stjerner enn i selveste Valencia som anses som en ordentlig gourmet-by!

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetPå golfbanen, vegg-i-vegg med klubbhuset
Rom186 stk. Alle rom med dusj/badekar, hårføner, satellitt-TV, telefon, AC, safe, minibar, strykejern og gratis wifi.
FasiliteterRestauranter, barer, butikk, utendørsbasseng, spa, gym mm.
WifiPå hotellet finner du trådløst internett som kan benyttes uten ekstra kostnad.

La Sella Golf Movie

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.