Golf i Portugal

Portugal er et av de mest populære landene i Europa for soltørste golfere. En golfreise til fremfor alt Lisboaområdet og Algarvekysten, som lokker med mange golfbaner og bra hotell av høy kvalitet. I tillegg til fastlandet finner du fantastisk natur, spektakulære strender og utsøkte fiskeretter på øya Madeira.

På en golfreise til Portugal får du veldig mye for pengene. Området rundt Lisboa tilbyr perfekt kombinasjon av golf og pulserende byliv mens Algarvekysten byr på små sjarmerende fiskelandsbyer som ligger blant de moderne turistanleggene. Det totale antallet golfklubber i Portugal er litt over 70 stykker. De fleste baner er konsentrert til noen få områder, noe som gjør at det oppleves som at Portugal er et golftett land. Foruten baner på fastlandet finnes det tre baner på Madeira og Porto Santo. På Azorerne finnes også tre golfbaner. Porto som er den nest største byen og ligger litt utenfor de tradisjonelle turisttraktene har en håndfull golfbaner.

De populære portugisiske destinasjoner

Ca. 1 time nord for Lisboa finner man et av Europas aller beste golfanlegg; Praia D’El Rey. I tillegg til avslappende dager på det femstjerners Marriott Praia D’El Rey Golf & Beach Resort får du her to fantastiske golfbaner; Praia D’El Rey Golf Club og West Cliffs Golf Club. Allerede i 2007 ble dette anlegget kåret som det beste i Europa, og siden den gang har resorten fått mange oppgradering.

Golf i Algarve som ligger på den sydlige delen av Portugal tilbyr golf for alle nivåer. Fra de aller beste golfbaner som flere ganger har blitt brukt av Europatouren til golfbaner hvor trivsel ligger i sentrum.

Det er veldig mange av oss nordmenn som er trofaste til Algarvekysten. Med antall soldager på den solfylte kysten er det kanske ikke så rart. Vi tilbyr rimelige golfpakker på herlige Vila Sol. Her får du 27-hull i pinjeskog med et hotell helt inntil golfbanen.

 

Golfverter på våre portugisiske destinasjoner

På mange av våre destinasjoner i Portugal vil du forøvrig kunne benytte deg av servicen til golfverter som kommer gjøre alt for at du skal få den beste golfferie opplevelsen.

Portugal

Algarve

Algarve er et solsikkert golfparadis hvor vi nordboere har reist i flere tiår. Her finner du fantastiske golfbaner, vakker natur med milelange strender og mat og drikke som kan runde av en herlig dag på golfbanene.

Portugal

Lisboa

På Portugals ”riveria”, vest for Lisboa, ligger de populære reisemålene Estoril og Cascais. Her, og videre nordover, ligger mengder av bra og vakkert beliggende golfbaner. Det mektige Atlanterhavet viser seg fra sin beste side og gir deg en mektig golfopplevelse.

Portugal

Madeira

Velkommen til Madeira – kontrastenes øy, som tidligere mest kjent for sin fabelaktige natur, fantastisk utsikt og høye fjell. I dag har Madeira mer å tilby enn som så. Her kan du kombinere din golf med naturopplevelser, byliv, luksuriøse hotell, bra shopping og vakre restauranter.