Golf i Abu Dhabi

Med en golfferie i Abu Dhabi har du mulighet for å kombinere en herlig badeferie på luksushoteller med spill på noen av verdens beste golfbaner. Alt sammen i et skjønt og behagelig klima.

Abu Dhabi er en av de syv emiratene, som til sammen utgjør De Forente Arabiske Emirater. Regionen er kjent for sine oljeressurser og landet har på få år forvandlet seg fra å være et lite fiskevær til en stor metropol med mengder av luksushoteller, imponerende bygninger og ikke minst de imponerende lange strandpromenadene.

Golfen har også gjort sitt inntog i Abu Dhabi og man finner i dag tre golfbaner av høy internasjonal klasse. Den mest kjente er kanskje Abu Dhabi Golf Club med sitt ikoniske klubbhus formet som en kjempe falk med spredte vinger. På Abu Dhabi Golf Club spilles Abu Dhabi HSBC Championship hvert år som en del av Europatouren.

En annen fantastisk golfbane i Abu Dhabi er Saadiyat Beach Golf Club, hvor du spiller helt ute ved Persiabukten. Med Golf Plaisir bor du på det nærliggende 5-stjerners Saadiyat Rotana Resort, som ligger helt ned til stranden og som derfor er en perfekt mulighet for å kombinere en badeferie med golf i verdensklasse.

Sist men ikke minst så har vi Yas Links på programmet. Yas Links regnes av blant annet Golf Digest for å være blant de 50 beste golfbaner i verden og er helt klart en golfbane man bør spille hvis man er på golfferie i Abu Dhabi.