Golf i Marokko

Golf i Marokko er ensbetydende med en spennende kultur, bra shopping, en heftig blanding av det gamle og nye og fremfor alt masse bra golfbaner. Marokko var en gang i tiden en fransk koloni og her venter både orientalsk og vestlige innslag, og den spesielle atmosfæren med en fransk touch.

På en golfreise til Marokko vil du møte vakker natur, en gjestfri befolkning og lavt prisnivå får du her mye ferie for pengene. De senere årene har golfen eksplodert i Marokko med nye golfanlegg som for eksempel populære Mazagan. Det har blitt investert enormt mye i golfen og kvaliteten på både baner og hotell holder veldig høy klasse. Jamført med Norge er Marokko nærmere 40 golfbaner kanskje ikke så mye å skryte av, men her finnes flere baner som er skapt av toppdesignere.

Når de gjelder golf i Marokko, så ligger de fleste av golfbanene ligger langs Atlanterhavskysten, konsentrert rundt Casablanca/Rabat og Agadir. Unntaket er Marrakech som ligger en bra bit fra kysten og har over ti golfbaner.

Det er flere områder i Marokko med veldig bra golfbaner og flere er rangert blant de beste i verden. Men man trekker gjerne frem legenden Gary Players mesterverk ved Casablanca-kysten; Mazagan Golf Club når man er på leting etter komplette golfanlegg for både sol, bad, golf i verdensklasse og Nordafrikas største casino.

Golfvert i Marokko

Når du skal spille golf i Marokko vil du også oppleve servicen til Golf Plaisirs golfvert på stedet, når du booker golfreise til Mazagan. Golfvertene hjelper til med alt ifra tips til en hyggelig restaurant til planlagte utflukter. Eller hvor du burde dra hvis du plutselig får et behov for å shoppe litt. Snakk med din golfvert, han eller hun vil gjøre sitt beste for å hjelpe deg.

Marokko

Casablanca

Casablanca er Marokkos største by og har, som resten av landet, mange bra golfbaner. Casablancaområdet har et stabilt klima som muliggjør golfspill året rundt. Men det anbefales å legge besøket til vinterhalvåret.

Marokko

Marrakech

På golfreiser til Marokko vil du bli møtt av en spennende kultur, gode shoppingmuligheter, en flott blanding av gammelt og nytt og fremfor alt massevis av gode golfbaner.