Golf i Marokko

Opplev en spennende kultur, bra shopping, en heftig blanding av det gamle og nye og fremfor alt masse bra golfbaner. Marokko var en gang i tiden en fransk koloni og her venter både orientalsk og vestlige innslag, og den spesielle atmosfæren med en fransk touch.

Med en vakker natur, en gjestfri befolkning og lavt prisnivå får du her mye ferie for pengene. De senere årene har golfen eksplodert i Marokko med nye golfanlegg som for eksempel populære Mazagan. Det har blitt investert enormt mye i golfen og kvaliteten på både baner og hotell holder veldig høy klasse. Jamført med Norge er Marokko nærmere 40 golfbaner kanskje ikke så mye å skryte av, men her finnes flere baner som er skapt av toppdesignere. De fleste av golfbanene ligger langs Atlanterhavskysten, konsentrert rundt Casablanca/Rabat og Agadir. Unntaket er Marrakech som ligger en bra bit fra kysten og har over ti golfbaner.

Marokko

Agadir

Agadir er et av Marokkos senter for badeturisme men har også en mengde bra golfbaner. I Agadir finner man kanskje Marokkos beste vinterklima og det ligger i samme klimazone som Kanariøyene. Kombinasjonen klima, strand og utmerket golf gjør Agadir til en av de absolutt beste alternativene for golfere i vinterhalvåret.

Marokko

Casablanca

Casablanca er Marokkos største by og har, som resten av landet, mange bra golfbaner. Casablancaområdet har et stabilt klima som muliggjør golfspill året rundt. Men det anbefales å legge besøket til vinterhalvåret.