Golf på Kanariøyene

Kanariøyene består av syv øyer i Atlanterhavet og har i mange år vært et favorittreisemål blant norske turister. Med over 300 soldager og mildt klima er Kanariøyene perfekt å besøke året rundt.

Som golfreisemål har Kanariøyene blitt veldig attraktivt de siste årene, spesielt golfreisene til Tenerife og Gran Canaria er veldig etterspurt. Begge øyene kan tilby syv hvorav alle er av høy klasse. På flere av de resterende øyene har golfen også vunnet bakke.

På Lanzarote er det to golfbaner, mens Fuerteventura tilbyr fire golfbaner, inkludert en 18-hullsbane på Playitas herlig multisportkompleks.

En av de mer spektakulære golfbanene ligger på La Gomera. Den lille øya er nærmeste nabo til Tenerife og tilbyr den imponerende Tecina Golf. Banen ligger i en tidligere bananplantasje, hvor du får den vakreste utsikten over Atlanterhavet, og på en klar dag kan du også så Teide på Tenerife.

Golfvert på våre golfdestinasjoner på Kanariøyene

På flere av våre destinasjoner på Kanariøyene kan du nyte av vår service med golfvert, og vi gjør alt for å sikre at du får den aller beste golfturen til Kanariøyene.

Våre golfreisemål på Kanariøyene

Spania, Tenerife

Barcelo Tenerife

Sør-Tenerife lokker mengder av soltørste nordmenn i løpet av vinterhalvåret. 5-stjerners Barcelo Tenerife ligger i Golf del Sur og man forstår ut i fra navnet at dette er en plass for golfere. Kombinasjonen med golf, varme, og havet er et vinnende konsept.

Spania, Tenerife

Buenavista

Buenavista er Golf Plaisirs bortgjemte perle på Tenerife. Det er en unik bane langt bort fra masseturisme, stress og mas på et sted der øya er som vakrest.

Fra 17 995 ,-

Spania, Gran Canaria

Maspalomas

Vårt bosted Kumara Hotel ligger perfekt til mellom den milelange stranden og Maspalomas Golf, som er en voksen golfbane med mer 50 år på baken. En golfbane som ligger kun ett steinkast fra et naturreservat med sanddyner blir riktignok litt skotsk i stilen men dette er ikke en linksbane av den grunn.

Fra 21 495 ,-

Spania, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde hører virkelig hjemme i luksuskategorien av 5-stjerners hotell. Her får du det lille ekstra i golfferien men også en perfekt beliggenhet sett fra en rekke ulike aspekter. Kanariøyene er ideelt for de som vil spille golf om vinteren, og Gran Canaria er definitivt en av de mest populære øyene for golfere.