Golfcruise

Det unike med cruise er at du får oppleve så mye uten å måtte bytte hotellrom. Det er en ny havn hver dag og nye spennende opplevelser og golfrunder. Våre golfcruise inkluderer flere golfrunder på anerkjente golfbaner. Nyt både golfen og livet om bord.

Cruise, flere land

Golfcruise i Middelhavet

Kombinasjonen av cruise og golf er det beste fra to verdener. På denne turen vil skipet anløpe havnen seks ganger og du vil spille golf på fire golfbaner i tre forskjellige land. Sammen med Costa Cruises kan Golf Plaisir tilby denne unike golfturen om bord på cruiseskipet Costa Smeralda.

Cruise, flere land

Golfcruise i Persiabukta

På vår reise i Persiabukta besøker vi fire havner i tre forskjellige land. Vi skal spille tre fantastiske golfbaner og ha privilegiet av å oppleve hvordan skyskraperne ruver når vi seiler inn i havnene Dubai, Doha, Muscat og Abu Dhabi.

Om cruise

Cruise er en reiseform som er større enn mange tror. Det er også mange som sier at drar du på cruise en gang og liker det, er du hekta. Blir det ett cruise, blir det garantert flere cruise. Det er kanskje ikke så rart heller. Hvis du liker å oppleve nye ting er cruise perfekt, med tanke på at du våkner opp i en ny havn hver dag. Den store fordelen med en rundtur med cruise er at du slipper å bytte hotell og pakke sekken hele tiden. Du har lugaren med deg til enhver tid, uavhengig av hvilken havn eller land du legger til.

Cruiseskipene er som et omreisende sirkus og skipene beveger seg fra et kontinent til et annet avhengig av årstid. Et skip kan stasjoneres i Middelhavet om sommeren og deretter cruise rundt i Karibien eller Persiabukta om vinteren. Vi har også cruise i Norden som hurtigruten. Det er hovedsakelig i løpet av noen korte sommeruker at de nordiske hovedstedene og sommerdestinasjonene som Lofoten Links får besøk av de virkelig store cruiseskipene. Karibien er kjent for sine mange og store cruiseskip.

Skipene er som enorme fornøyelsesparker og rommer ofte over 5000 passasjerer. Det er en mengde forskjellige restauranter og barer. Det er flere ulike bassengområder både for voksne og med sklier for barn. De fleste cruiseskip har også livemusikk, diskoteker og til og med kasinoer om bord.

Ofte er det mange ulike lugarkategorier, men velger man en lugar med balkong vil man ikke angre. Utvendige lugarer gir deg en fantastisk mulighet til å se havet og land under innseilingen. Hvis du ikke har planer om å tilbringe mye tid i lugaren, vil en innvendig lugar være et godt alternativ. Lugarene er arealeffektive, med god planløsning og utnyttelse av hver kvadratmeter.

Vi anbefaler en all inclusive drikkepakke på det varmeste, selv om du kun kan bruke den ombord. Det gjør reisen mer komfortabelt og smidig, og man kan bare fokusere på å kose seg. De dagene du spiller golf er verken drikke eller mat inkludert på golfklubben, men det er likevel verdt å ha en all inclusive drikkepakke.
Golfcruise har lenge vært tilgjengelig som tilleggspakke hos noen cruiserederier. Merkelig nok er ikke golf noe flere av de store cruiserederiene satser på, men hvis du må fylle en båt med over 5000 passasjerer er kanskje 50 golfspillere ubetydelig. Costa Cruises satser nå på golf og cruise. Golfcruise er ikke vesentlig forskjellig fra andre cruise. I de fleste tilfeller får passasjerer som skal spille golf prioritert av- og ombordstigning for å være blant de første som forlater skipet. I de fleste tilfeller ligger skipet i havn mellom 08.30 og 18.00, så det er ganske mye tid, men alt er også godt forberedt slik at du slipper å stresse rundt golfbanen. Når du går av skipet, venter transporten til golfbanen. Rederiet tar vare på golfkøllene dine og sørger for at de er på plass når du kommer til golfklubben. Etter golfrunden venter transporten. Golfbanene som brukes er alle av ypperste kvalitet. Ofte er det en golfbane som er et slags førstevalg ved enhver spilleanledning. Det kan være endringer avhengig av antall golfere. Hvis det er for mange til at man ikke rekker å spille 18 hull, kan det være at en gruppe golfere må spille på en tilsvarende golfbane i området.

Golf Plaisir vil tilby golfcruise i Middelhavet, men også i Persiabukta. For de som ønsker cruise og golf finnes det absolutt alternativer i Karibien og andre deler av verden.