Golf på Kypros

Kypros er Middelhavets tredje største øy og mest kjent for sine strender og milde klima. Kypros er imidlertid langt fra bare vakre strender og har en historie som strekker seg tusenvis av år tilbake.

Det var på Kypros Afrodite steg ut av det frådende havet og siden den gang er Kypros også kjærlighetens øy. En av øyas mest kjente golfbaner heter også Aphrodite Hills og ligger ikke langt fra klippen hvor det sies at Afrodite steg ut av havet. Det er totalt fem golfbaner på øya og alle holder høy internasjonal standard og er designet av blant andre storheter som Nick Faldo, Cabell B Robinson og Donald Steel. Den eldste golfbanen er Minthis Golf Club som åpnet i 1994. Korineum Golf er den eneste golfbanen som ligger i den nordlige delen av Kypros. Siden 1974 har øya Kypros vært delt inn i en sørlig og en nordlig del.

Våre golfdestinasjoner på Kypros

Kypros

Nord-Kypros

Et av de minste distriktene på Nord-Kypros heter Giren. Her bor ikke mer enn 62 000 innbyggere og hovedstaden er den sjarmerende kystbyen Kyrenia. Her er det et staselig bysantinsk slott som opprinnelig ble bygget så tidlig som i 330 e.Kr. I tillegg inviteres besøkende til den fantastiske golfbanen Korineum Golf.