Nuevo Portil

Nuevo Portil

Et spennende golfparadis!

Velkommen til golfparadiset på Costa de la Luz. Nuevo Portil er ett av våre mest prisgunstige reisemål med et førsteklasses hotell som ligger på golfbanen, semi all-inclusive og fritt spill. Nærheten til sandstranda gjør oppholdet ekstra herlig.

Den spanske Atlanterhavskysten, området mellom Gibraltar og den portugisiske grensen, har etablert seg som en ny favoritt på skandinavenes golfreisekart. Den vakre urørte naturen og det rolige tempoet som råder på Costa de la Luz ser ut til å passe oss bra. Nuevo Portil og El Rompido ligger bare noen kilometer i fra hverandre i samme type omgivelser, men allikevel veldige ulike. 4-stjerners Nuevo Portil er et lite og koselig golfhotell med bare 69 rom og en personlig atmosfære. Fritt spill på hotellets golfbane som ligger rett utenfor vinduet ditt.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 0 m
Avstand flyplass 140 km
Nærmeste by Huelva, 18 km
Arrangementer Konkurranser, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 17 495,-

7 netter i dobbeltrom
semi all-inclusive*
6 heldagsgreenfees
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

*Semi-all-inclusive
Det som er inkludert i semi-all-inclusive er et utvalg av drinker til middag og i baren mellom 17:00-22:00.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon28.5℃

Golf Nuevo Portil

Nuevo Portils golfbane byr på, i likhet med anlegget for øvrig, et stressfritt og avkoblende opphold. Banen byr selvsagt på vanskeligheter og utfordringer, men passer de fleste golfere uavhengig av handicap. Det er 18 hull parkgolf i søreuropeisk stil med mykt kupert terreng og mange vakre pinjetrær langs fairwayene. Noen steder går hullene i smalere passasjer mellom villaer og rekkehus, og der gjelder det å fokusere på god spillestrategi og slå rette slag for å holde seg på fairwayen. Disse smalere sekvensene varieres med mer åpne områder der det du kan ta frem driveren, og her er det også lettere å reparere eventuelle misser fra tee. Banens mange doglegs gir den langtslående spilleren mulighet til å ta sjansen fra tee, og på noen av par 4-hullene kan greenen nåes med en lang og dristig drive. Det tøffeste hullet er nok det første hull. Et par 5-hull som i og for seg er ganske bredt, men det er også banens lengste og har en øy-green som ligger i et vannhinder og er vanskelig å treffe. Klarer du det vanskelige første hullet kommer belønningen med en gang i form av et kort og hyggelig par 3. Også de andre to par 5-hullene stikker seg ut som litt tøffere med en stor dam på det ellevte hullet som fanger mange innspill, og et vrient utslag der det er vanskelig å treffe fairwayen på det lange femtende hullet. Begge disse hullene følges dog av korte par 4 hull der man kan puste ut igjen.

Klubbhuset ligger i hotellets hovedbygning og har proshop og caddiemaster praktisk plassert på bakkeplan. Drivingrangen og et mindre øvelsesområde ligger tvers over gaten.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71, 5841 5528 5099 4904
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Alfonso Vidaor

Hotel Nuevo Portil

Nuevo Portil er ikke et hotell støpt i samme standardform som så mange andre golfhotell i Spania og Portugal. Så vel arkitektur, stil og omgivelser er litt særegne. Når man ser hovedbygningen fra utsiden går tankene snarere til et Manor house i Louisiana enn ett golfhotell i Andalucia. Hotellet består av to separate bygninger. I den ene bygningen ligger rommene med utsikt over bassenget eller golfbanen. Rommene er romslige og hyggelige med tradisjonell innredning med balkong eller markterrasse.

I den andre bygningen ligger resepsjonen, baren, restauranten, treningsrommet og ”klubbhuset”. Alt er lett tilgjengelig, nært og enkelt. Hovedbygningen har en hjemmekoselig touch. Baren er din egen stu og terrassen din altan under oppholdet. Personalet er vennlig og serviceminded. For at du fullt ut skal kunne koble av og nyte har vi på Nuevo Portil et tilpasset konsept med ”semi-all-inclusive” der drikke er inkludert om ettermiddagene og kveldene (17.00 – 23.00), så vel i baren som til middagen i matsalen. Restauranten serverer en trerettersmeny der du selv velger forrett, varmrett og dessert. Du har fire ulike alternativ å velge fra. Det er ulike menyer ved vært middagstilfelle.

I hovedbygningen finnes også et mindre treningsrom og en liten spa-avdeling med badstue og dampbadstue.

Nuevo Portil er ett av spanjolenes og portugisernes ferieparadis. Hit reiser de for å nyte sol og bad. Det finns et hyggelige lite bassengområde ved hovedbygningen og greenen på det 18. hullet. På andre siden av landeveien, mindre enn 100 meter fra hotellet ligger havet og en lang sandstrand. Det er et paradis også for gjester som ikke spiller golf.

Her er det en hyggelig gangvei inn til byen Nuevo Portil, som ligger i gangavstand.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet Rett ved siden av klubbhuset på Nuevo Portil.
Rom 69. Alle rom med AC, minibar og hårføner, m.m
Fasiliteter Utendørs svømmebasseng, treningsstudio, restaurant, bar.
Wifi Hotellet har trådløs tilgang til internett uten ekstra kostnad.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.