Nuevo Portil

Nuevo Portil

Et spennende golfparadis!

Nå åpner vi nok et golfparadis på Costa de la Luz. Nuevo Portil blir et av våre mest «verdi for pengene»- reisemål med førsteklasses boende, semi all-inclusive og fritt spill.

Den spanske atlanterhavskysten, området mellom Gibralter og den portugisiske grensen har etablert seg som en ny favoritt på Skandinavenes golfreisekart. Den vakre urørte naturen og det rolige tempoet som råder på Costa de la Luz virker å passe oss midt i blinken. Vår nyhet, Nuevo Portil er det perfekte supplement og en kontrast til vår flotte bestselger, El Rompido. De to resortene ligger bare noen få kilometer fra hverandre i samme natur og lignende omgivelser, men likevel veldig forskjellig fra hverandre. 4-stjerners Nuevo Portil er et lite og koselig golfhotemm med få rom og en personlig atmosfære. Fritt spill på egen golfbane som ligger rett utenfor vindu.

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyNei
Avstand golfbane0 m
Avstand flyplass140 km
Nærmeste byHuelva, 18 km
ArrangementerKonkurranser, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 11 495,-

7 netter i dobbeltrom
semi all-inclusive
6 heldagsgreenfees
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon23.4℃

Golf Nuevo Portil

Nuevo Portils golfbane byr som resten av anlegget for øvrig på en stressfri og avkoblende opplevelse. Banen har selvsagt sine vanskeligheter og utfordringer, men de er ikke overdrevet dramatiske og ikke særskilt avskrekkende. 18 hull park-/skogsgolf i sydeuropeisk stil i lett kupert terreng med pinjetrær langs fairwayene. Til tider passerer hullene i smale passasjer mellom de eksklusive villaene og man må fokusere på en god spillestrategi og rett slag for å unngå at ballen havner i et av de mange bassengene. Men det er også flere åpne hull på banen hvor man kan ta fram driveren og fortsatt har mulighet til å hente seg inn igjen selv med et skjevt utslag. Banens mange doglegs gir den langtslående spilleren mulighet til å ta flere sjanser fra tee og flere av par 4-hullene går å nå med en lang og modig drive. Vanskeligste hullet er nok det første. Et par 5-hull som i og for seg er ganske bredt, men det er også banens lengste og har en øy-green som kan være vanskelig å treffe. Hvis du kommer deg gjennom første hullet uten problemer kommer belønningen allerede på neste hull, som er et kort og flott par 3 hull ut mot havet og kysten. De to andre par 5-hullene, ellevte og femten, stikker seg også ut som vanskelig, men morsomme og utfordrende hull.

Klubbhuset ligger i hotellets hovedbygning og du har en butikk og caddymaster plassert i første etasje. Her kan du oppbevare klubbene dine under oppholdet. Drivingrangen og et mindre treningsområde er rett over veien.

Vi vil absolutt anbefale Nuevo Portil som reisemål for den som setter mer pris på avslappende og hyggelige golfrunder etterfulgt av en rolig drink på terrassen enn utfordrende golfbaner og spektakulære golfbaner.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71, 5841 5528 5099 4904
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Alfonso Vidaor

Hotel Nuevo Portil

Nuevo Portil er ikke et typisk golfhotell som man ser ellers i Spania og Portugal. Med særegen stil og arkitektur ligner hotellet mer på et Manor house i Louisiana enn et golfhotell i Andalusia. Hotellet består av to separate bygninger. I det ene bygget ligger rom med utsikt over badebasseng og golfbane. I det andre ligger resepsjonen, bar, restauranter, spa, gym og «klubbhus». Allting er lett tilgjengelig, nære og enkelt. Hovedbygningen har en familiær touch med litt «hjemmekoselig»-følelse. Baren, der drinken innen middag nytes, er din midlertidige stue og terrassen der du sipper på ølen etter runden er din midlertidige altan. Personalet er vennlig og serviceminded og de har straks oversikt på hvordan du vil ha din kaffe og hva som er din favorittdrikke. For du fult ut skal koble av og nyte din ferie har vi på Nuevo Portil et tilpasset konsept med «golf all inclusive» der drikke inngår under ettermiddagen og kvelden, i baren og i matsalen.

Rommene er romslige og hyggelige med tradisjonell innredning og de fasilitetene du forventer. Balkongen eller markterrassen mot bassengområdet eller golfbanen. I Spaavdelingen tilbys diverse massasje og behandlinger og her finner du også en mindre gym og hotellets fitness-avdeling med badstue og dampbad. Hyggelig lite bassengområde   i tilknytning til hovedbygningen og attende green.

På andre siden av veien med mindre enn 100 meter fra hotellet har du havet og stranden. Her finnes en hyggelig promenade som tar deg inn til byen Nuevo Portil som ligger 5 minutter unna. Test gjerne en lunsj på noen av strandrestaurantene, «Chiringuitos», som ligger på stranden. En del ser falleferdige ut, men maten bruker å være utenomjordisk, ikke minst om man velger noe nyfanget fra havet.

Velg Nuevo Portil som din neste reise så booker du et av våre absolutt mest «value for money»-reisemål!

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetRett ved siden av klubbhuset på Nuevo Portil.
Rom69. Alle rom med AC, minibar og hårføner, m.m
FasiliteterUtendørs svømmebasseng, treningsstudio, restaurant, bar.
WifiHotellet har trådløs tilgang til internett uten ekstra kostnad.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.