Al Hamra Waldorf Astoria

Al Hamra Waldorf Astoria

En golfreise til Al Hamra er en opplevelse – her bor du direkte på den finkornede, hvite stranden og spiller på en fantastisk golfbane designet av Peter Harradine. Gå heller ikke glipp av å oppleve Dubai hvor du kan besøke verdens høyeste bygning – Burj Khalifa – det er garantert et minne for livet!

Ras al Khaimah er et av syv emirater i De forente arabiske emirater, hvorav det mest kjente er Dubai. Emiratet har alltid vært et ideelt og populært tilfluktssted på grunn av sin beliggenhet, klima og vennlige mennesker. Det er strategisk plassert langs den gamle handelsveien fra Europa til Fjernøsten. I RAK, som Ras al Khaimah populært forkortes, er det fire mil med kystlinje langs Persiabukta og fjell i form av Hajar-fjellene som stiger opp til 1900 meter i høyden. Klimaet er veldig varmt i sommermånedene og veldig behagelig i vintermånedene. Temperaturen om vinteren er perfekt for både golf og en ettermiddag på stranden.

Fakta

Golfvert Ja
Baner i nærheten 10 st inklusive Dubai
Avstand flygplass Dubai International Airport, 70 km
Avstand golfbane 650 m
Nærmeste by Ras al-Khaimah 26 km, Dubai 92 km
Arrangement Konkurranser, utflukter mm.
Passregler Norske statsborgere må ha ordinært pass med minst seks måneders gyldighet ved innreise til FAE. Et innreisestempel med 90 dagers gyldighet (over en periode på 180 dager) utstedes gratis i passkontrollen og trenges ikke søkes om på forhånd.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 0,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
5 greenfee inkl. del i golfbil
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Vær akkurat nå

weather-icon31.1℃

Al Hamra Golf Club

Al Hamra Golf Club Club er en veldig hyggelig og varierende resortbane. Banen er designet av Peter Harradine og ligger vakkert til rundt en stor lagune. Bulldoserne har flyttet rundt 5 millioner kubikkmeter med sand for å kunne skape denne golfbanen. Akkurat som mange golfbaner på de britiske øyer har Al Hamra ni hull som strekker seg bort fra klubbhuset og ni hull som kommer tilbake. Resultat er en herlig golfbane med par 72 og fem ulike teesteder per hull, som innebærer at alle, uavhengig av nivå, kan ha utbytte og nyte banen – det gjelder bare å velge riktig tee!

Det blir raskt mørkt på kveldene og for å forlenge dagene og muligheten til å spille golf, er banen utrustet med lyskastere som gjør det mulig å nyte banen også på kveldstid. Den opplyste banen består av hull 1-7 og hull 17-18, hvilket gir en spennende og annerledes bane på 9 hull under stjernene. Signaturhullet er hull 18 med vann langs hele høyresiden og greenen rett utenfor klubbhusets uteservering. På det andre og tredje hullet har man det mektige Waldorf Astoria hotellet i bakgrunnen som blir om mulig ennå mektigere når det er opplyst på kvelden. Et annet fint parti av banen er hullene 10-13 som går rundt en havslagune. Proshoppen har et bredt tilbud av klær, aksessoarer og køller fra de største leverandørene. Drivingrangen er stor og har aldeles utmerket treningsområdet for nærspill. Her finnes også en 9-hulls par 3-bane som er opplyst på kveldstid.

Et anlegg som denne har selvklart en veldig bra restaurant, eller tre bra restauranter som passer for enhver smak. Velg mellom den litt mer luksuriøse italienske restauranten Pesto, Maison Mathis som er litt franskinspirert eller The Bay Sports Bar serverer mer tradisjonell klubbhusmat som hamburgere og sandwicher. Alle restaurantene har sin egen del av uteservingen mot 18. green. Det vil bli arrangert utflukter til andre baner i området som til for eksempel Tower Links og nye mesterskapsbanen Al Zorah.

Fakta

Antall hull 18 + 9 korthull
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6666 6360 6099 5291
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte og gress.
Banearkitekt Peter Harradine
Greenfee Vår greenfee gjelder for 18-hullsbanen. Hvis du ønsker å spille på Al Hamras 9-hullsbane etter avsluttet ordinær runde, må et tilleggsgebyr betales i resepsjonen på Al Hamra. Prisen er 100 AED for voksne og 70 AED for juniorer under 18 år.
Informasjon Når trykket på banen i Al Hamra er høyt arrangerer klubben en shotgunstart kl. 08:00 hver spilledag. Ytterligere en shotgunstart finner sted på ettermiddagen.

Waldorf Astoria Ras al-Khaimah

Waldorf Astoria har en perfekt beliggenhet, kun 600 meter fra golfbanen og ligger rett på stranda med en upåklagelig utsikt over Persiabukta. Her kan du se frem til et stort spekter av opplevelser eller bare nyte den private, hvite sandstranden som bare er noen få meter fra hotellet. Waldorf Astoria tilhører Hilton-kjedens premiumhoteller og anses å være blant de ypperste hotellene i 5-stjerners-kategorien. Dette kommer godt frem av den store storslåtte entréen og de gode størrelsene på rommene. De minste rommene heter King de Luxe-rom og er på generøse 56 kvadratmeter. Innredningen har østlig påvirkning som gir rommene en varm og hyggelig atmosfære. Badene er selvsagt oppført i marmor, og har både badekar og separat regndusj fra taket.

I tillegg til de en stor bufférestaurant finner du en rekke à la carte-alternativer med smaker fra Middelhavet, amerikansk BBQ og det japanske kjøkken. Waldorf Astoria har også et stort utvalg av forskjellige barer. De to hovedfasilitetene til hotellet er den kritthvite sandstranden og nærheten til golfbanen, men du finner naturligvis en rekke andre fasiliteter som du forventer på et klassisk 5-stjerners hotell. Du finner et flott spaanlegg, vannsport, yoga, tennis og et godt utrustet treningsstudio. Waldorf Astoria tilbyr førsteklasses service og rolige omgivelser hvor man enkelt faller til ro og virkelig kan nyte golfferien.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet Rett på stranden, 600 meter til klubbhuset
Rom Alle rom med bad og dusj, aircondition, safe, minibar, hårføner, mm.
Fasiliteter Vannsport, utendørsbasseng, restauranter, barer, spa, gym, badstue, mm.
WiFi WiFi på hotellet er inkludert
Viktig informasjon I Ras al-Khamiah tar de en turistskatt på omtrent 20 AED per rom per natt på alle hoteller. Denne turistskatten betales ved utsjekk.

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.