Golf på Mallorca

Golf på Mallorca har økt i popularitet og attraherer fler og fler golfspillere fra hele Europa. Vi nordmenn har lenge hatt en forkjærlighet til øyen i Middelhavet med de lekre hotellene, fine strender, herlig natur og storbypuls. Nå kan man også spille golf på drøyt et 20-talls golfbaner på øya.

Å spille golf på Mallorca gir deg mange ulike alternativer av golfbaner. Majoriteten av golfbanene på Mallorca er konsentrert rundt Palma de Mallorca. Der finner man golfbaner som for eksempel Son Gual Golf, Puntiro Golf, Son Vida Golf og Son Antem Golf. Den sistnevnte tilbyr to fine 18-hullsbaner og et veldig hyggelig 5-stjernes hotell.

På den nordøstlige delen av øya ligger også et flertall golfbaner som for eksempel Alcanada Golf, Capdepera Golf og Pula Golf.

Mallorca er som de fleste vet veldig mye mer enn bare golf. Kultur, natur, strender og ikke minst vakre Palma. Der du alltid kan finne en koselig restaurant og nyte lokal tapas og lokalt vin. Langs den nordlige siden av øya strekker fjellkjeden Tramuntana seg med utrolig vakker utsikt, gode turstier og koselige landsbyer. Eller hvorfor ikke besøke en av Mallorcas mange vingårder. Her på øya finner du mange vingårder og ikke minst Spanias 3. eldste vingård – Bodéga Ribas. Vent ikke med å bestille en golfreise til Mallorca om du fortsatt ikke har besøkt øya.

Golfverter på våre golfdestinasjoner på Mallorca

På våre destinasjoner kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Mallorca.

Våre  golfreismål på Mallorca