Golf på Madeira

Golf på Madeira er kanskje ikke det første man tenker på da øya først og fremst er kjent for sin vakre fauna og fine turmuligheter.

Det finnes to golfbaner på hovedøya, Santo da Serra Golf og Palheiro Golf. Begge to ligger i nærheten av hovedstaden Funchal. Disse to golfbanene skiller seg markant fra hverandre. Santo da Serra ligger høyt over Funchal og har vært vert for Europatouren flere ganger. Banen har tre 9-hullssløyfer og er disgnet av Robert Trent Jones Sr. Palheiro Golf ligger nærmere Funchal by og har et så rikt og variert planteliv at det nesten kjennes ut som man spiller i en botanisk hage.

Den tredje golfbanen ligger på Porto Santo som kanskje ikke uventet heter Porto Santo Golf og er designet av legenden Seve Ballesteros. Du kan ta deg til Porto Santo Golf med både båt og fly. Utsikten fra klubbhuset på Santo da Serra Golf er magisk, men vakker utsikt er ikke veldig unikt på denne utrolige vakre øya.

Funchal er kanskje for mange mest kjent som fotballspillerens Ronaldo hjemby. Men her finner du også et rikt restaurantliv og mange koselige områder å spasere på under en hyggelig golfferie. Nyt en hyggelig middag og glem ikke å teste ut bra Madeiravin etter maten.

 

Golfvert på Madeira

Når du skal spille golf på Madeira med Golf Plaisir får du også oppleve vår service med golfvert på destinasjonen. Kanskje vil du ha tips på en hyggelig restaurant for en spesiell middag? Eller få tips om hvordan man på enkleste måte tar seg til nærmeste landsby? Snakk med din golfvert. Han eller hun kommer å gjøre sitt beste for at du skal få en best mulig golfferie.

Våre golfreisemål på Madeira

Fra 17 995 ,-

Portugal, Madeira

Santo da Serra

Madeira har lenge vært et favorittreisemål for mange skandinaver. Denne grønne og utrolig vakre øya et lite stykke ut i Atlanterhavet lokker mange turister til å utforske den dramatiske naturen, eller bare nyte av det behagelig klima året rundt.