Golf i Hellas

De greske øyene og fastlandet har så mange fristende byer, strender og opplevelser at det kan være vanskelig å velge. Golfen i Hellas har aldri virkelig hatt et ordentlig boom, frem til da Costa Navarino åpnet sine to superbaner uten Kalamata. Bedre golfresort enn dette er det vanskelig å finne.

Golf i Hellas er fremdeles på vei oppover. Landet har i mange år vært synonymt med sol og strand på øyene i den greske øygruppen, men da Costa Navarino åpnet sine to utmerkede golfbaner like utenfor Kalamata, har landet kommet inn på verdenskartet med eksklusive golfdestinasjoner.

Vi nordmenn har gjennom årene valfartet til Hellas for å nyte klimaet, solen, maten og den trivelige atmosfæren. Nå finnes det også anledning å valfarte for å nyte av golfen også. De to anlegg på Costa Navarino holder internasjonal standard og er et riktig superanlegg med to golfbaner designet av Bernhard Langer og Robert Trent Jones Jr.

Mange vil karakterisere Costa Navarino som Europas, og kanskje verdens beste golfresort. Costa Navarino er det reisemålet i programmet som alltid får topp tilbakemeldinger fra våre reisende, og det er ikke uten grunn; femstjernes hotell, og to golfbaner av usedvanlig høy kvalitet.

Golfverter og Golf Academy i Hellas

På Costa Navarino vil du forøvrig kunne benytte deg av servicen til golfverter og Golf Academy. Så enten om du kun vil spille og slappe av eller om du vil ha trening under oppholdet kommer vi å gjøre alt vi kan for at du skal få den beste golfferie opplevelsen.

Hellas

Kalamata

Kalamata området er ikke bare kjent for sine oliver, her ligger også en av de absolutt beste golfresortene som finnes i Europa, Costa Navarino. Her finner du også glitrende bademuligheter, grønne olivenlunder, koselig byer og ikke minst den gode maten.