Golf i Hellas

De greske øyene og fastlandet har så mange fristende byer, strender og opplevelser at det kan være vanskelig å velge. Golfen i Hellas har aldri virkelig hatt et ordentlig boom, frem til da Costa Navarino åpnet sine to superbaner uten Kalamata. Bedre golfresort enn dette er det vanskelig å finne.

Golf i Hellas er fortsatt en liten sport og det er totalt syv golfbaner i Hellas. De er spredt på ulike øyer som Korfu, Rhodos, Kreta og på fastlandet i Athen, Kalamata og Thessaloniki. Kvaliteten på golfbanene er svært varierende. Crete Golf Club på Kreta er den eneste som kan konkurrere med Costa Navarino når det gjelder kvalitet, de andre golfbanene oppfyller ikke internasjonale standarder.

Derfor har Golf Plaisir valgt å kun jobbe med de beste golfbanene i Hellas, noe som betyr at vi tilbyr to baner på Costa Navarino på Kalamata, samt Crete Golf Club på Kreta.

Crete Golf Club åpnet i 2003 og ble redesignet i 2015. Etter ombyggingen har banen forbedret seg betraktelig og er nå en virkelig god golfbane. Golfbanen er virkelig naturskjønn og er en parkbane med kuperte detaljer. De forbedrede utslagsstedene og nå bredere fairwayene gjør banen egnet for de fleste golfere. Dette er en golfbane hvor spillplanlegging belønnes.

Hellas’ absolutt beste golfbaner finner du på Costa Navarino med Bay Course og Dunes Course. De to banene er av internasjonal standard og er designet av Robert Trent Jones Jr. og Bernard Langer henholdsvis. Dette er to vakre og varierte golfbaner supplert med en like høy kvalitet på femstjerners på The Westin Resort.

Så mens vi har reist til Hellas i mange år for å nyte solen, maten, strendene og vannet, er det enda en grunn til å reise dit. Golf i Hellas!

Golfverter i Hellas

Når du skal på golf i Hellas får du også oppleve Golf Plaisirs service med en golfvert på destinasjonen. Våre lokale ansatte vil gjøre sitt beste for å hjelpe på best mulig måte.

Hellas

Kalamata

Kalamata området er ikke bare kjent for sine oliver, her ligger også en av de absolutt beste golfresortene som finnes i Europa, Costa Navarino. Her finner du også glitrende bademuligheter, grønne olivenlunder, koselig byer og ikke minst den gode maten.

Hellas

Kreta

Denne fantastiske øya er utrolig vakker med sine over 2000 meter høye snødekte fjelltopper, friske sletter, kløfter og grotter, små sjøbuer og lange sandstrender. Utsikten fra øyas eneste golfbane; Crete Golf Club, er fantastisk og banen smelter vel inn i det spennende naturlandskapet.