Korineum

Korineum

Herlig golf på Nord-Kypros!

Korineum Golf på Nord-Kypros kan lokke med golf av ypperste klasse, men også langstrakte sandstrender med turkisblått hav. I tillegg har Kypros kanskje det mest solrike klimaet i Middelhavet. Den høye gjennomsnittstemperaturen gir en ekstra lang golfsesong med varme tidlig på våren og langt utover høsten. Med andre ord, når du skal til Kypros er både shorts og solkrem påbudt, uavhengig av hvilken tid på året du reiser.

Korineum Golf & Beach Resort ligger vakkert til med storslåtte fjell i bakgrunnen og fantastisk utsikt over Middelhavet. Det er ikke bare vakkert, men også veldig praktisk, da Korineum er et moderne golfresort hvor du har golf, tennis, treningsstudio, restauranter og bar i tilknytning til det 5-stjerners hotellet. Kypros er rikt på kultur og har, akkurat som Hellas, en historie som strekker seg tusenvis av år tilbake. I Nord-Kypros og på Korineum vil du fremfor alt spille på gode golfbaner i et rolig og avslappende miljø, men om man ønsker er det også mye mer å oppleve utover den utmerkede golfbanen. Den geografiske plasseringen gjør at maten har påvirkning fra Europa, Midtøsten og Afrika. En klassisk meze-tallerken er ikke uvanlig her, og smårettene kan minne om tyrkisk og gresk mat. Ønsker du å utforske mer av øya, er det ikke langt til havet og det er kun 20 minutter til den sjarmerende kystbyen Kyrenia.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand hotell-golf 100 m
Avstand flyplass Larnaca, 90 km
Arrangement Turneringer, middagsarrangement , utflukter, mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 18 495,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
5 heldagsgreenfee
fly
Flyavgifter
transport av golfbag
Flyplasstransport
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon27.1℃

Korineum Golf & Country Club

Korineum Golf ligger vakkert til ved foten av The Five Finger Mountain på den nordlige delen av Kypros. Dette er ikke en linksbane som går helt ned til sjøen. Korineum Golf har derimot et klart kystpreg da du har en storslått utsikt over havet fra nesten hele banen. Det er veldig vakkert og du blir ofte fristet til å ta opp mobilkamera for å forevige noen av de mer dramatiske hullene. Det er flere potensielle signaturhull og hull 5 er definitivt ett av dem. Det femte utslagsstedet er banens høyeste punkt og gir den beste utsikten over golfbanen, kysten og det turkisblå Middelhavet. Et par 5-hull med en dogleg til venstre, ca. 200 meter unna og 50 meter ned. Jo tøffere linjen du tar over fjellet, skogen og marka, jo kortere har du igjen til greenen. Den dristige kan belønnes med et jernslag inn til greenen og en eagle-sjanse, men kan også straffes hardt hvis slaget ikke er perfekt. Det er både utfordrende, gøy og veldig vakkert. Hvis det femte hullet er det vakreste, er det fjerde sannsynligvis det vanskeligste. Et langt par-3 som måler 177 meter fra gul tee og 151 meter fra rød. Her må du komme deg over en stor kløft som strekker seg nesten helt ut til kanten av greenen. Hvis du kommer deg forbi de fem første hullene med poengsummen rimelig intakt, kan du puste lettet ut og være fornøyd. Faktisk er de første ni hullene klart tøffere og betydelig lengre enn de siste ni hullene. Det er viktig å bite i det sure eple på de første ni og deretter ta igjen eventuelle tapte slag på de siste ni hullene.

Hele banen er lagt i et svakt ondulert terreng, som skaper den vakre utsikten, men også gjør at de fleste hullene spilles litt oppover eller nedover. Med unntak av den store høydeforskjellen på det femte hullet er det ikke mange lange bakker og dette er en golfbane som du fint kan gå uten store problemer. Korineum er kjent for å opprettholde en høy finish, og det varierte oppsettet har en rekke strategisk plasserte bunkere og mange raviner og bekker, men bare ett stort vannhinder som vokter den sekstende greenen. Som de fleste moderne golfbaner har du flere utslagssteder å velge mellom slik at du kan justere både lengde og vanskelighetsgrad til det som passer ditt spillenivå best.

Arkitektduoen bak golfbanen er David Hemstock og den mer kjente Peter Harradine, som har tegnet over 150 golfbaner over hele verden. De har lykkes med kunststykket å beholde mange av de staselige furu- og oliventrærne samtidig som de åpner seg slik at du også kan nyte nærheten til havet og de mektige fjellene. Korineum Golf åpnet allerede i 2007 og det er klare planer for en utvidelse til 36 hull i løpet av de nærmeste årene.

Korineum Golf har utmerkede treningsområder med driving range, nærspillsområde og chip- og puttinggreen. I tillegg er det tre øvelseshull med et par 5, et par 4 og et ganske utfordrende par 3 hull. Bra til trening men også et alternativ til oppvarming når du skal varme opp før dagens runde.
Klubbhuset er stort og hyggelig med en herlig terrasse som har utsikt over banen og havet. Her kan du sitte og studere slagene på både hull 9 og 18. Restauranten i klubbhuset serverer ikke bare lunsj, men er også åpen for middag på kvelden som et godt supplement til hotellets restaurant.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Delvis kupert parkbane
Drivingrange Par 72, 6232 5646 5257 4790
Design David Hemstock, Peter Harradine

Korineum Golf & Beach Resort

Korineum Golf & Beach Resort er, som navnet tilsier, en ekte golfresort med hotell rett på golfbanen. Her er det virkelig en golf- og sporty atmosfære. For de få som ikke spiller golf kan man ha det gøy med tennis, gå turer eller nyte det nye span-anlegget. 5-stjernershotellets rom er fordelt på fem lave bygninger plassert mellom hovedbygningen og treningsområdene. Hotellets 86 rom er romslige med stilige møbler og dempede farger som skaper ro og harmoni. Alle rommene har balkong eller fransk balkong med varierende utsikt. Hotellbygningene ligger i en pinjeskog med utsikt mot havet eller fjellene. Rommene er delt inn i to kategorier, hvor Elite-rommene er litt større og romsligere enn Residence-rommene.

Hjertet i anlegget er klubbhusbygget hvor proshopen, golfresepsjon, hotellresepsjon, treningsrom, spa, bar, restauranter og sosiale områder er samlet. Her finner du den lyse og trivelige buffétrestauranten hvor det serveres frokost og middag. Klassiske buffétmiddager tilbys med et godt utvalg av grønnsaker, salat og «meze-stil»-forretter, samt en rekke hovedretter hver dag. Det er også en pizzaovn her som er veldig populær blant gjestene. Det er også et bredt utvalg av grønnsaker og frukt. Ingen vil forlate spisestuen sulten. Her finner vi også Clubbers Bar & Lounge, hvor gjestene ofte samles for en drink før middag og hyggelig sosialt samvær på kveldene.

I kjelleren er det en annen lounge med biljardbord og dart. Det er også et velutstyrt treningsstudio, badstue og et spasenter som tilbyr ulike massasjer og spabehandlinger.

Hotellets basseng ligger ved siden av hotellbygningene og her kan du nyte solen etter en runde golf. For de som er glad i å bade, har hotellet også sin egen Beach Club med strand. I sommersesongen, normalt fra begynnelsen av april til slutten av oktober, har hotellet egen transport i henhold til rutetabellen. Det er flere strender i nærheten, der Turtle Beach er den mest kjente. Dette er stranden hvor havskilpaddene legger eggene sine.

Fakta

Beliggenhet Rett ved golfbanen
Antall rom 86. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner, mm.
Fasiliteter Utendørsbasseng, tennis, spabehandlinger, restauranter og barer.
Wifi På hotellet finnes det trådløs tilkobling til internett uten ekstra kostnad.

Kombinér golf og tennis

Som hotellgjest har du to timer gratis tennis per dag inkludert i prisen. Det er ikke mindre enn fire grusbaner av høy kvalitet på Korineum. Ønsker du å spille på kvelden kan du også spille under el-belysning mot en ekstra avgift. Det er tennisracketer til leie, men vi anbefaler at du tar med eget tennisutstyr.

Korineum Golf

Korineum Golf & Beach Resort

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.