Vila Sol

Algarve, Vila Sol

27 golfhull i herlig pinjeskog

Pestana Vila Sol Golf Resort har beliggenhet i veldig populære Vilamoura, på den solfylte Algarvekysten. Her tilbys en perfekt golfresort med veldig bra hotell rett ved en herlig 27-hullsbane i rolig og avkoblende omgivelser.

Algarve er et av Europas golfmekkaer og Vilamoura er hjerte av Algarve med massevis av golfbaner av høy klasse. Vila Sol er et av disse høyklasse golfanleggene. Her tilbys en perfekt golfresort med veldig bra hotell som har direkte tilknytning til det fantastiske 27-hulls anlegget i rolig og avkoblende omgivelser. For dere som har ønske om shopping, fornøyelse og avkjølende bad i havet er Vila Sol et meget bra alternativ, bare minutter fra Vila Sol Golf Resort finner man sentrale Vilamoura med den sjarmerende marinaen med et stort tilbud av aktiviteter og selvfølgelig nærliggende strender. Vila Sol er et utrolig prisgunstig alternativ på Algarvekysten som passer alle soltørste golfere!

Fakta

Golfert Ja
Avstand golfbane 0 m
Avstand flyplass Faro Airport, 21 km
Baner i nærområdet 20 st
Nærmeste by Faro, 20 km
Arrangement Turneringer, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 17 495,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 5 middager
5 greenfee max 27 hål
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon25.7℃

Vila Sol

Vila Sols golfbane var vert for Portuguese Open både i 1992 og 1993, nærmeste rett etter banen åpnet for spill. Den grønne banen ligger bare et steinkast fra hotellet. De tre 9-hullssløyfene designet av Donald Steel starter alle fra det koselige klubbhuset og tilbyr for det meste golf i pinjeskogsmiljø.

Banen er ikke altfor tøff å spille, men krever først og fremst presisjon fra tee da det i blant kan bli ganske smalt. Men fortvil ikke, forholdene på banen er bra så man finner ofte ballen selv om man havner utenfor fairway. Layouten er bra og den vakre naturen gjør at en del av hullene går i et fint bølgende landskap. Golfbanen er en herlig opplevelse å spille med flere såkalte signaturhull som gir fantastisk utsikt fra tee.

Fakta

Antal hull 27 hull
Banekarakter Park- och skogsbane
Banefakta Prime, Par 36 3241 3032 2728
Challenge, Par 36 3152 2943 2678
Prestige, Par 36 3081 2905 2585
Drivingrange Utslag fra matte og gress
Baner i nærområdet 20
HCP-grense 54
Banedesign Donald Steel

Pestana Vila Sol

Hotellet er av høy 4-stjernes standard og har perfekt beliggenhet i forhold til golfbanen og med kort avstand til den sjarmerende marinaen i Vilamoura. Rommene er moderne innredet og byr på gode fasiliteter. Balkong eller terrasse er standard, de fleste mot golfbanen. Bufférestauranten som er tilknyttet hotellet har perfekt beliggenhet mot golfbanen og her vil det bli servert frokost og middag som er inkludert i reisen. Det finnes også en à la carte restaurant og for dem som vil ha ytterligere variasjon ligger det flere restauranter og barer ved marinaen i Vilamoura. Det er et stort utendørsbasseng knyttet til hotellet.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet Inntil Vila Sol golfbane.
Rom 189. Alle rom med AC, safe, minibar, hårføner m.m.
Fasiliteter Innendørsbasseng, utendørsbasseng, gym, restaurant, bar m.m.
Wifi På hotellet og golfklubben finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad.

Vila Sol Golf Course

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.