Costa Navarino

Costa Navarino

En av Europas beste golfresorter!

Denne golfresorten er noe av det beste og mest populære golfreisemålet vi har! Langt ute på Peloponnesos, der det er som vakrest, ligger denne resorten med sine to sanseløst fantastiske golfbaner. Dette er Hellas eneste ordentlige superanlegg!

Den store greske skipsrederen Vasilios Konstantakopoulos (1935-2011) hadde en barndomsdrøm – å reise tilbake til sitt vakre fødested for å bygge det optimale feriestedet med tilhørende golfbaner. Har man en stor drøm så koster det også. Det krevdes 1 600 ulike kontrakter for å kjøpe 2 500 hektar land langs kysten, men nå er drømmen sann – resorten er så mye mer enn bare golf og ypperlig boende. Hele kystlinjen kryr av små, koselige viker og her er det også mye å oppleve for den kulturinteresserte. Kalamata-regionens kulturarv går over 4 500 år og her kan du se neolittiske bosetninger, mykenepalasser, bysantinske kirker og middelalderske slott. Kan det bli bedre?

 

Fakta

GolfvertJa
Golf AcademyJa
Baner i nærområdet2
Avstand flyplassKalamata Airport, 48 km
Nærmeste byKalamata, 52 km
ArrangementTurneringer, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 5 middager
5 stk. 27-hullsgreenfee
del i golfbil ved spill på Bay Course
leie av golfkøller
fly
flyskatt
flyplasstransfer
service av vår golfvert og pro

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon20℃

Costa Navarino Golf

Costa Navarino har to 18-hullsbaner; The Dunes Course og The Bay Course. Rett inntil det lukseriøse hotellet ligger The Dunes Course som er designet av den tidligere Ryder Cup-kapteinen og vinner av US Masters, Bernhard Langer. Banen ligger naturlig til i den typisk greske naturen med oliven- og sitronlunder. Flere hull går langs en liten elv som slingrer seg frem gjennom landskapet og nærheten til havet er slående. Det finnes mange fantastiske golfhull, men signaturhullet er hull 2. Panoramautsikt fra tee ned mot havet gjør dette par 4-hullet til noe annerledes og ekstra. Det finnes fem par-5 hull og fem par 3-hull, noe som gjør banen tilgivende for de langstslående på grunn av bra med birdiesjanser, men også den med litt høyere handicap kan få god uttelling på alle par 3-hullene. Golfbanene og hotellet har fått mange utmerkelser gjennom årene. I golfsammenheng er IAGTO Awards «Golf Resort of the Year 2017» noe som er verdt å nevne.

Den andre golfbanen; The Bay Course ligger 7 km fra hotellet og er designet av ingen andre enn Robert Trent Jones Jr. The Bay Course ligger fantastisk vakkert til med utsikt over havet på dem alle fleste hullene. Spiller man banen på ettermiddagen får man garantert oppleve en av de vakreste solnedgangene som finnes.  Denne banen er noe kortere og kan oppleves som litt mer teknisk og premierer ofte den som planlegger vært slag. På The Bay Course er golfbil obligatorisk og inngår i reisens pris.

Etter at man har nyt dagen på en av de herlige golfbanene kan det være greit å vite at det 3 500 kvadratmeter store klubbhuset som ligger ved The Dunes Course har en herlig terrasse. Der blir man fort sittende, forstummet av den magiske utsikten over golfbanen og hele området.

Fakta

Antall hull 36
Banekarakter Seaside-/Parkbaner
Banefakta The Dunes Course, Par 72 6018 5702 5294 4852
The Bay Course, Par 71 5614 5232 4825 4408
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress.
Banedesign Bernhard Langer och Robert Trent Jones Jr.
Greenfee På Costa Navarino inngår 27-hålsgreenfee. De ekstra 9 hullene bookes etter avsluttet ordinær runde og er avhengig av plass på banen.
Informasjon På Bay Course er det obligatorisk med golfbil som inngår i reisens pris. Ved spill på Dunes Course låner våre gjester golftralle kostnadsfritt.

Costa Navarino Hills

Costa Navarino går nå inn i fase 2 av 3 i den store ”master plan” som er skissert for hele området. Det betyr at man våren 2022 åpner to nye golfbaner designet av den velrenommerte gamle spanske storspilleren José María Olazábal. Det bygges også ytterligere to hotell et ved Bay Course og et på veien mellom Dunes Course og Bay Course. De to nye golfbanene, som kommer til å gå under det felles navnet Navarino Hills, ligger på en platå ovenfor Bay Course og har en makeløs utsikt.

Navarino Hills ble utnevnt til det ‘World’s Best New Golf Development’ på den veletablerte World Golf Awards 2020. Olazabal har vært meget aktiv under selve byggingen og vært på besøk et utall ganger. Han er selv meget fornøyd med det kommende sluttresultatet og tror at det kommer til å bli en god miks av golfbaner som kompletterer de to eksisterende banene designet av Bernhard Langer og Robert Trent Jones Jr.

“The first course is closer to the cliffs … the breeze is always going to be a factor and it’s going to be a little bit tougher.“… on the second course, you are more protected, and guests will experience increased tree-lined holes, with forest and mountains in the background. I think it’s going to be ideal for anybody who wants to come and play at Costa Navarino for a few days and enjoy a different feeling and a different view when they are playing.”

José-María Olazábal

Det er litt begrenset med bilder fra golfbanene da de ennå ikke er helt klare. Ventetiden kommer dog til å være relativt kort siden de allerede i november kommer til å premiærespille en av golfbanene. Det første slaget på Navarino Hills I kommer til å bli slått på den femte utgaven av Messina Pro-Am. Det kan bli en tøff konkurranse da Navarino Hills I måler hele 6 366 meter fra backtee, Navrino Hills II er ikke så mye kortere med sine 6 280 meter. Dere trenger dog ikke være urolige da banene på Navarino Hills først og fremst er bygd for feriegolf og har flere tees å velge blant og tilpasset alle handicapnivåer.

Dere som har besøkt Costa Navarino tidligere vet at man sjelden firer på kvaliteten og alt tyder på at de to nye golfbanene kommer å holde høyeste internasjonale nivå. Bærekraft har vært en viktig faktor under selve bygningen og man har forsøkt skape et så klimasmart golfanlegg som mulig. En viktig del i dette er det store vannreservoaret på 485 000 kubikkmeter som samler opp regnvann til vanning av golfbanene. For å redusere påvirkningen på naturen har man valgt å plante 52 000 trær, busker, urter og blomster som alle hører hjemme her og tåler Costa Navarino-buktas klima.

Greenfeepakken kommer til våren å bestå av totalt 5 greenfee hvorav 2 x The Dunes Course, 1 x The BayCourse, 1 x Navarino Hills I og 1 x Navarino Hills II.

Fase 3 i utbyggingen av Costa Navarino vil være å i fremtiden bygge ytterligere et hotell og en golfbane. Med de to nye golfbanene sikter Costa Navarino på å beholde og forsterke sin posisjon som en av Europas beste golfresorts. Det vil nå til våren være 36 nye golfhull å teste for de som allerede har besøkt Costa Navarino tidligere så det er definitivt på tide med et gjenbesøk.

Fakta

Mer informasjon om Costa Navarino Hills kommer snart...

The Westin Costa Navarino

Det finne to luksushoteller på området og vi bor på Westin-hotellet som er 5-stjerners. Westin Costa Navarino er en resort av veldig høy klasse med herlig og avslappende golfatmosfære. Det finnes mange ulike restauranter på området som byr på alt fra italiensk til japansk mat, så vel som lokale delikatesser på den populære restauranten Moria. Hotellet har et gedigent spa-anlegg med vekt på «Anazoe», som er basert på gammel visdom og moderne vitenskap. Du finner også et oppvarmet innendørsbasseng for den som ikke vil bli massert og smurt inn i olivenolje. For den som fortsatt er pigg etter dagens golfspill finnes det et ‘Sport & Entertainment’-senter med en mengde ulike aktiviteter. Hvorfor ikke avslutte dagen med tennis, squash, bowling eller en sykkeltur?

Fakta

Standardstarstarstarstarstar
BeliggenhetPå The Dunes Course, ved havet
Rom445. Alle rum med AC, både dusj og badekar, safebox, minibar, hårføner, strykejern mm. Det finnes mulighet å oppgradere til rom med havsutsikt.
FasiliteterInnen- og utendørsbasseng, , restauranter, barer, tennis, sykkel, spa, gym mm.
WiFiPå hotellet og i klubbhuset finnes det trådløs oppkobling til internett uten ekstra kostnad.
TuristskattFra og med januar 2018 tar Hellas ut en turistskatt for hotellopphold. Denne skatten legges på regningen og betales til hotellet ved utsjekking. Turistskatten er 4 euro per rom og overnatting.

Costa Navarino

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.