Costa Navarino

Costa Navarino

En av Europas beste golfresorter!

Denne golfresorten er noe av det beste og mest populære golfreisemålet vi har! Langt ute på Peloponnesos, der det er som vakrest, ligger denne resorten med sine fire sanseløst fantastiske golfbaner. Dette er Hellas eneste ordentlige superanlegg!

Den store greske skipsrederen Vasilios Konstantakopoulos (1935-2011) hadde en barndomsdrøm – å reise tilbake til sitt vakre fødested for å bygge det optimale feriestedet med tilhørende golfbaner. Har man en stor drøm så koster det også. Det krevdes 1 600 ulike kontrakter for å kjøpe 2 500 hektar land langs kysten, men nå er drømmen sann – resorten er så mye mer enn bare golf og ypperlig boende. Hele kystlinjen kryr av små, koselige viker og her er det også mye å oppleve for den kulturinteresserte. Kalamata-regionens kulturarv går over 4 500 år og her kan du se neolittiske bosetninger, mykenepalasser, bysantinske kirker og middelalderske slott. Kan det bli bedre?

 

Fakta

Golfvert Ja
Baner i nærområdet 4
Avstand flyplass Kalamata Airport, 48 km
Nærmeste by Kalamata, 52 km
Arrangement Turneringer, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 0,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 5 middager
5 stk. 27-hullsgreenfee
del i golfbil
leie av golfkøller
fly
flyskatt
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Transport av golfbag
Du kan bestille transport av golfbag på flyet til en kostnad av 1000,-/golfbag. Eller så kan du la dine egne bli køller hjemme og spille med et leiesett av høy kvalitet fra TaylorMade, som tilbys av Costa Navarino. Disse leiekøllene er inkludert i reisens pris.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon27℃

The Bay Course

Bay Course, som ligger kun 7 kilometer fra hotellene, er designet av selveste Robert Trent Jones Jr. Banen er enestående vakker og byr på havutsikt fra de aller fleste hullene. Åpningshullet ned mot sjøen er fantastisk og det fine par 3-hullet deretter, er det heller ikke mye å si på. Bay Course er utrolig lett å like ettersom hvert hull har sine utfordringer uten å være for vanskelig eller for lett. Det er ikke en lang golfbane og oppleves heller som en litt mer teknisk bane og belønner de som planlegger spillet sitt på en god måte. Det er mange spektakulære havutsikter som brenner seg fast i minnet, og kanskje særlig avslutningen med to hull langs sjøen, samt hull 18 som vender opp mot det imponerende klubbhuset.

Klubbhuset er i en klasse for seg selv. Få klubbhus kan skilte med så mange utmerkelser. Det smelter inn i naturen og kan være vanskelig å få øye på fra enkelte vinkler, men har likevel et romslig utendørs sitteområde. Den fremstår som moderne og byr også på miljøvennlig arkitektur av ypperste klasse. Både fra klubbhusterrassen og fra golfbanen om ettermiddagen, vil du uten tvil kunne oppleve en av de mest storslåtte solnedgangene som finnes. Det er ikke overraskende at The Bay Course er en favoritt blant mange av våre gjester.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Seaside/parkbane
Banefakta Par 71, 5614 5232 4825 4408
HCP-grense 54
Driving range Utslag fra gress
Banedesign Robert Trent Jones Jr
Utleiekøller Når du reiser til Costa Navarino er utleiekøller fra TaylorMade inkludert i prisen. Hvis du likevel ønsker å ta med dine egne køller, vil 1000 NOK legges til for golfbagtransport på flyet.
Golfbil Hos Costa Navarino Golf er det obligatorisk å ha golfbil (inkludert i reisens pris)

The Dunes Course

The Dunes Course, som ligger en kort spasertur fra de førsteklasses hotellene Westin Costa Navarino og The Romanos, ble designet av den tidligere Ryder Cup-kapteinen og to ganger US Masters-vinneren, Bernhard Langer. Banen er harmonisk integrert i den typiske greske naturen med sine oliven- og sitruslunder. Flere av hullene følger en bekk som slynger seg gjennom landskapet, og man kan også nyte utsikten over havet fra flere steder.

Åpningshullet på The Dunes Course er både langt og utfordrende. Greenområdet er solid bunkret, og det er essensielt å lande på riktig platå på greenen for å ha en fornuftig sjanse til å unngå en treputt. Selv om det er mange spektakulære golfhull, kommer signaturhullet allerede som nummer 2. Her tilbys en panoramautsikt fra tee og ned mot sjøen, som gjør dette par 4-hullet ekstraordinært. Banen byr på fem par 5-hull og fem par 3-hull, noe som gir den langtslående gode birdie-muligheter, mens de med litt høyere handicap ofte kan score bra på par 3-hullene. Det siste hullet er både tøft og strategisk som et par 5-hull; man kan trygt si at The Dunes Course starter og avslutter med en utfordring.

The Dunes Course er utvilsomt en fremragende golfbane, og dessuten en bane du straks føler et ønske om å spille igjen. Selv uten merkelige doglegs eller blindløp som tilsier at du må spille den flere ganger, opplever du at banen vil vokse på deg som en opplevelse jo flere ganger du spiller den. Fra klubbhusets uteservering har du en strålende utsikt over green på hull 18. For dem som ønsker å øve, finnes det, i tillegg til en førsteklasses driving range, et meget bra treningsområde for nærspill.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Seaside-/parkbane
Banefakta Par 72, 6022 5707 5301 4857
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Bernhard Langer
Utleiekøller Når du reiser til Costa Navarino er utleiekøller fra TaylorMade inkludert i prisen. Hvis du likevel ønsker å ta med dine egne køller, vil 1000 NOK legges til for golfbagtransport på flyet.
Golfbil På Costa Navarino er det obligatorisk med bil, som er inkludert i reisens pris.

The Hills Course

Hull 1 på Hills Course går parallelt med det første hullet på Olympic Course, men deretter fordeler banene seg mot ulike hull. Mens Olympic Course bukter seg langs kanten over Bay Course, strekker Hills Course seg nedover dalen innover i landet med fjellene som kulisse. The Hills Course høres ut som en skikkelig kupert bane og det er selvfølgelig litt opp og ned, men det er heller svakt ondulert enn skikkelige nivåforskjeller. Designmessig er Hills Course og Olympic Course like, med relativt sjenerøs bredde og størrelse på fairwayer og greener. Derimot byr de på en annen atmosfære når utsikten ikke er til stede, og opplevelsen er at hullene er mer isolert fra hverandre, og gir en nesten skogsbane-følelse. Banen ligger også mer i le for vinden og har de storslåtte fjellene som et majestetisk bakteppe. Å holde seg på den kortklipte delen av banen er essensielt dersom du ønsker å oppnå en god score. Hills Course byr på sine utfordringer, men er både enklere og litt kortere enn Olympic Course uten å miste interessante elementer. Hills Course er primært designet for feriegolf og har, som alle Costa Navarino golfbaner, flere tees som er tilpasset alle handicapnivåer. Klubbhuset er designet av den anerkjente arkitekten Lubomir Zeman, og du finner også et utmerket treningsområde oppe på Navarino Hills.

Bærekraft er et gjennomgående tema på Costa Navarino, og det har blitt lagt betydelig innsats i å konstruere et så klimavennlig golfanlegg som mulig. En viktig del av dette er det omfattende vannreservoaret på 485.000 kubikkmeter, som samler opp regnvann til vanning av golfbanene. For å minimere påvirkningen på det naturlige miljøet, har man valgt å plante 52.000 trær, busker, urter og blomster, alle av lokal opprinnelse og tilpasset klimaet i Costa Navarino-bukten.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Kupert parkbane med skogskarakter
Banefakta Par 72, 6251 5864 5439 4925 4491
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign José-María Olazábal
Utleiekøller Når du reiser til Costa Navarino er utleiekøller fra TaylorMade inkludert i prisen. Hvis du likevel ønsker å ta med dine egne køller, vil 1000 NOK legges til for golfbagtransport på flyet.
Golfbil På Costa Navarino er det obligatorisk med bil, som er inkludert i reisens pris.

International Olympic Academy Golf Course

Costa Navarino Hills er navnet på det siste tilskuddet av golfbaner på dette fantastiske golfreisemålet. Litt over en mil fra hotellene, herlig plassert på et platå over Bay Course, ligger Hills Course og Olympic Course med fantastisk utsikt over Navarino Bay.

Det står klart at Olympic Course er kronjuvelen blant Navarinos baner, med et høydepunkt i de avsluttende hullene, som elegant følger klippekanten på platået. Den anerkjente golfspilleren José-María Olazábal, som blant annet har to US Masters-titler under beltet, har også bygget seg en karriere som golfbane-arkitekt i sine senere år. Olazábals design er gjerne kjennetegnet av relativt små greener som krever godt plasserte utslag fra tee for å komme nær flagget. På Olympic Course har han hatt rikelig med landområder å arbeide med, og dermed byr fairwayene her på en bred og innbydende karakter, mens greenene er store og ondulerte. Det er imidlertid essensielt å holde seg på fairwayen, ettersom semi-roughen er fraværende, og skulle man bevege seg utenfor, er det stor risiko for at ballen forsvinner inn i den delvis tette vegetasjonen. Selv om alle golfbaner tradisjonelt har et signaturhull, byr Olympic på en jevn duell mellom to av par 3-hullene, begge som ligger langs klippekanten der utsikten er på sitt vakreste. Det er hull 12 og 16 som delvis speiler hverandre, men som er rettet i motsatte retninger, et klart tegn på at Olazábal har tenkt seg nøye om. At hullene er påvirket av ulike vindretninger betyr at besøkende må beherske en rekke ulike slag, og hullene kan fremstå svært forskjellige fra dag til dag. Høyden over havet gir ikke bare en spektakulær utsikt, men gjør også vinden til en faktor man må ta hensyn til under spill. Dette er muligens delvis grunnen til at Olazábal har valgt å gi Olympic Course litt bredere fairways og større greener enn hva han vanligvis designer.

Olympic-banen vil sannsynligvis appellere til både nybegynnere og mer erfarne golfspillere. Olympic Course kombinerer den litt tøffere og mer utfordrende designen til Dunes Course og den fantastiske utsikten over Bay Course. Sammen skapes Costa Navarinos flaggskip, som trolig ville vært likt av den nå avdøde eieren og skipsrederen Vassilis Constantakopoulos.

Banens navn har en lokal tilknytning, ettersom Olympia, stedet der de første greske lekene ble arrangert, ikke er langt unna. Den representerer også den første offisielle Olympic Academy-banen globalt, og er i samarbeid med International Olympic Academy, og kanskje hovedsakelig med den greske delen av den hellenske olympiske komité. Formålet er å verne om de olympiske idealene samt å fremme utviklingen av golf.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72, 6351 6103 5747 5319 4764 4502
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign José-María Olazábal
Utleiekøller Når du reiser til Costa Navarino er utleiekøller fra TaylorMade inkludert i prisen. Hvis du likevel ønsker å ta med dine egne køller, vil 1000 NOK legges til for golfbagtransport på flyet.
Golfbil På Costa Navarino er det obligatorisk med bil, som er inkludert i reisens pris.

The Westin Costa Navarino

Det finne to luksushoteller på området og vi bor på Westin-hotellet som er 5-stjerners. Westin Costa Navarino er en resort av veldig høy klasse med herlig og avslappende golfatmosfære. Det finnes mange ulike restauranter på området som byr på alt fra italiensk til japansk mat, så vel som lokale delikatesser på den populære restauranten Moria. Hotellet har et gedigent spa-anlegg med vekt på «Anazoe», som er basert på gammel visdom og moderne vitenskap. Du finner også et oppvarmet innendørsbasseng for den som ikke vil bli massert og smurt inn i olivenolje. For den som fortsatt er pigg etter dagens golfspill finnes det et ‘Sport & Entertainment’-senter med en mengde ulike aktiviteter. Hvorfor ikke avslutte dagen med tennis, squash, bowling eller en sykkeltur?

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet På The Dunes Course, ved havet
Rom 445. Alle rum med AC, både dusj og badekar, safebox, minibar, hårføner, strykejern mm. Det finnes mulighet å oppgradere til rom med havsutsikt.
Fasiliteter Innen- og utendørsbasseng, , restauranter, barer, tennis, sykkel, spa, gym mm.
WiFi På hotellet og i klubbhuset finnes det trådløs oppkobling til internett uten ekstra kostnad.
Turistskatt Fra og med januar 2018 tar Hellas ut en turistskatt for hotellopphold. Denne skatten legges på regningen og betales til hotellet ved utsjekking. Turistskatten er 4 euro per rom og overnatting.

Romanos Resort by Marriott Luxury Collection

Costa Navarino er et særegent golfanlegg med fire fantastiske golfbaner. Det finnes flere luksushotellalternativer og The Romanos tilhører Marriott-kjedens «The Luxury Collection», som betyr at det er hoteller i absolutt høyeste klasse. Dette hotellet er vegg i vegg med Westin-hotellet, som for mange regnes som golfhotellet da det ligger rett ved golfbanene på Costa Navarino.

Romanos Costa Navarino har vunnet mange prestisjetunge priser og er en berømt luksusresort. Arkitektonisk har de klart å fange det autentiske fra Messina, med storslåtte søyleganger kombinert med elegant, moderne design og uforstyrret utsikt over den vakre kystlinjen.

Romanos er et ganske stort hotell med sine 321 rom. Hotellområdet er enormt, men man får likevel en privat og intim følelse. Gjestene våre bor i hotellets Deluxe-rom med hageutsikt. Rommene er på hele 43 kvadratmeter og oppleves som romslige, selv om det er deres minste romkategori. Interiøret er i lyse farger som står i kontrast til mørkbeisede solide tremøbler. Det er en sittegruppe inne, men du kan også sitte på den overbygde balkongen. Badet har to vasker, samt dusj og badekar. Rommene har alt du forventer av et 5-stjerners hotell av dette kaliberet.

Mellom The Romanos og Westin hotellet er det et restauranttorg med en rekke forskjellige restauranter. Her serveres klassisk gresk mat samt delikatesser fra det italienske og japanske kjøkken, og med totalt 14 ulike typer spisesteder så skal det ikke stå på variasjonen. Det er også et stort utvalg av ulike aktiviteter utover golf. Her kan du starte dagen med for eksempel yoga, tennis eller bowling. For de som virkelig vil slappe av kan du ligge i skyggen under en av parasollene på den private sandstranden. Det er selvfølgelig et stort spaanlegg og en rekke bassengområder, og på stranden kan du prøve vannsport som snorkling og surfing. En fordel ved opphold på Romanos er at du har full tilgang til alle fasilitetene på Westin hotel, men ettersom Romanos holder en høyere standard får ikke de som bor på Westin besøke Romanos hotellområde.

Totalt sett kan du si at Romanos er veldig rent og holder den høyeste 5-stjerners standarden både når det gjelder rommene, maten, servicen og golfen. Oppsummert, så har man de beste forutsetningene for en fantastisk golfreise ved å velge Romanos.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet Ved havet, ikke lang fra The Dunes Course
Rom 321. Alle rom med AC, dusj og badekar, safe, minibar, hårføner, strykejern, m.m. Det er mulig å oppgradere til et rom med havutsikt.
Fasiliteter Innendørsbasseng, utendørsbasseng, restauranter, barer, tennis, sykkel, spa, gym, m.m.
WiFi Det er gratis trådløst internett på hotellet og i klubbhuset.
Turistskatt Fra og med januar 2018 tar den greske stat ut en turistskatt for hotellopphold. Denne skatten skal betales ved utsjekk av hotellet. Turistskatten er 4 euro per rom og overnatting.

Costa Navarino

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.