Golf i Provence

For Golf Plaisir er Frankrike og den franske middelhavskysten viktig for det var til Frankrike som de første golfreisene våre gikk allerede i 1992. Her ligger flere riktig bra golfbaner som for eksempel Royal Mougins Golf, Barbaroux Golf, Valescure Golf og luksuriøse Terre Blanche Golf Resort.

Golf på rivieraen har dessverre minsket med avreise fra Skandinavia og har under et antall år gått ned i popularitet. Nå kjennes det som at etterspørsel for golfreiser til Frankrike generelt har økt og kanskje først og fremst når det gjelder golf på Rivieraen og i Provence. Golfen i Frankrike er større enn hva mange tror og det finnes godt over 600 golfbaner i Frankrike. Langs Rivieraen og i Provence finnes det anslagsvis et 50-talls riktig bra golfbaner.

På golfferie langs rivieraen finnes det mye å gjøre foruten å spille golf. Kunstnernes Provence er myteomspunnet og lokker med både vakker natur og fantastiske vingårder. Nice er den sentrale byen og det er også her man finner den internasjonale flyplassen. Få steder er så nært forbundet med prakt, luksus og eleganse som den franske rivieraen. Dette er virkelig et utmerket reisemål for en golfferie med fint vær, guddommelig mat, tett mellom golfbanene, koselig byer, vakre strender og interessant severdigheter.

Golfvert i Provence

Når du skal spille golf i Provence med Golf Plaisir får du også oppleve vår service med golfvert på destinasjonen. Kanskje vil du ha tips til en hyggelig restaurant for en spesiell middag? Eller få tips om hvordan man enklest tar seg til nærmeste by? Prate med din golfvert. Han eller hun kommer å gjøre sitt beste for å hjelpe til på best mulig vis.

Våre golfreiser til Provence

Frankrike, Provence

Valescure

Her tilbyr vi en av de mest populære golfbanene på rivieraen med aner fra 1800-tallet med boende rett ved på det herlige hotellet Najeti Golf Hotel. Her har du alt i nærheten – det kan ikke bli bedre, på rivieraen får du det beste!