Barcelo Tenerife

Barcelo Tenerife

Luksuriøst og avslappende på Kanariøyene!

Sør-Tenerife lokker mengder av soltørste nordmenn i løpet av vinterhalvåret. 5-stjerners Barcelo Tenerife ligger i Golf del Sur og man forstår ut i fra navnet at dette er en plass for golfere. Kombinasjonen med golf, varme, og havet er et vinnende konsept.

Tenerife og Gran Canaria kjemper om å være Kanariøyenes beste golfdestinasjon. Begge øyene har fantastiske golfbaner, og det er mer smak og preferanse som avgjør hvilken som er best. Både Amarilla Golf og Golf del Sur er blant de mange golfbanene som bidrar til den årlige strømmen av golfere om vinteren. Nå tilbyr Tenerife så mye mer enn bare golf. Her finner du et bredt utvalg av restauranter og barer, og underholdningen er en viktig del for mange turister. Selvfølgelig er det også mange familier og par som søker sol, avslapning og naturopplevelser.

Barcelo Tenerife er et førsteklasses hotell som tilbyr enestående overnatting. Hvis det ikke hadde vært for golfen, ville det ikke vært noen grunn til å forlate hotellområdet. Men hvis du vil utforske omgivelsene, ligger den sjarmerende fiskelandsbyen Los Abrigos bare en kort avstand unna. Her kan du nyte solnedgangen mens fiskebåtene gynger i havnen og nyte dagens fangst på en av de pittoreske fiskerestaurantene. Tenerifes livlige natteliv kan enkelt nås med taxi fra hotellet.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 1, 8 km
Avstand flyplass Tenerife Sur Airport, 9 km.
Avstand Playa de las Americas 18 km.
Arrangementer Turneringer, utflukter m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 18 495,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
2 greenfee på Amarilla Golf
2 greenfee på Golf del Sur
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Oppgrader til all-inclusive
Gjør oppholdet ditt på Barcelo Tenerife enda mer komfortabelt med all-inclusive. Nyt et variert utvalg av måltider, snacks og drinker. Prisen er 3 495,-/uke og du bestiller tillegget i trinn 2 i bookingflyten.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon22.3℃

Amarilla Golf

Det er noe spesielt med golfbaner som går helt ned til sjøen. Amarilla Golf Club er en slik golfbane, og her kommer du ned til sjøen ved to anledninger i løpet av runden. Den anerkjente golfbanearkitekten Donald Steel har genialt skapt utsikt enten mot havet eller mot Spanias høyeste topp Teide. Golfbanen er avgrenset av en del hus uten at det er sjenerende selv om man skulle være litt vill med driveren. Det finns en del nøkkelhull hvor man skal holde tunga rett i munnen da fairway føles smale og greenene raske.

Signaturhullet er uten tvil det 5 hullet som er et kort og vakkert par 3 hull. Laseren måler kun 99 meter fra gul tee, men det er viktig med ett kvalitetslag da man er lengst ned ved Atlanterhavet og ballen må fly hele veien eller er den våt. Baksiden er dekket av bunkere men en ekstra kølle fra tee kan være lurt hvis man er god i bunkeren selv om det er tilbake mot havet. Selv om hullet ikke er mer enn 99 meter så kan vinden her på Atlanterhavskysten spille en stor rolle og de 99 meterne kan fort bli noe helt annet. Mange mener at dette kanskje er et av de bedre og mer avgjørende hullene på Kanariøyene. Portene til Amarilla GK ble åpnet i 1989, og allerede året etter var European Tour på plass for å spille Tenerife Open. I denne turneringen ble Jesper Parnevik den beste svensken på 10. plass. Treningsområdene på Amarilla GK er gode, og de har også en par 3-hullsbane med 9 hull der du kan finpusse på nærspillet. Som de fleste vet, er det fra under 100 meter og inn scoren kommer. Det er imidlertid litt sadistisk at hull 9 på korthullsbanen har en øygreen omringet av vann, noe som for de fleste nybegynnere til dropp og kjøp av ny ball i shopen. Amarilla GK ligger vegg i vegg med Golf del Sur GK hvor du har de klassiske svarte sandkornene i bunkerne som du ikke har på Amarilla.

Klubbhuset tilhører kategorien litt mindre men koselig i stedet for stort og pompøst. Her er alt du trenger før og etter en runde, ikke minst en deilig solfylt terrasse hvor dagens golfrunder diskuteres over kald øl og gode tapas.

Fakta

Antall hull 18 + 9 par 3-hull
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71,  5994 5549 4892
Drivingrange Ja, utslag fra teppe og gress.
Banedesign Donald Steele

Golf del Sur

Golf del Sur er en av de beste golfbanene på Tenerife og banen har vært vertskap for Europatourturneringer, hvilket borger for god kvalitet. Det er vakkert på Golf del Sur, fra klubbhuset har man utsikt over første tee og treningsområdet. Banens 18 hull er av variert karakter, en del hull er lett bølgende, andre er flatere. En del byr på spennende raviner men så godt som alle hullene kantes av vaiende palmer og spektakulære kaktuser. Karakteristisk er også at hullene har brede fairways og store greener. Her er det også noe så spesielt som finkornet, svart lavasand i bunkerne, hvilket ser litt annerledes ut men er ikke helt uvanlig på Kanariøyene.

Golf del Sur ble åpnet i 1987 og bestod den gang av tre 9-hullsrunder som het Links, North og South. Dessverre ble South stengt i 2021 for å omvandles til boligfelt og et større parkområde. Det er alltid kjedelig når golfen må vike for mer lukrative økonomiske interesser, men Golf del Sur er fremdeles et veldig bra golfanlegg.

Den nåværende 18-hullsbanen består av North og Links og har flere virkelig bra golfhull. Et godt eksempel er hull 3 på North, som er et skikkelig vanskelig par 5-hull med en dyp ravine langs hele høyresiden og greenen er bevoktet av velplasserte bunkere. Det er først og fremst på Linksrunden man får den magiske utsikten over havet og når det er veldig klar vær kan man skimte Gran Canaria i horisonten. På Linksrunde er det også et par vannhinder som kan by på utfordringer, mest på hull 3 til 5. Golf del Sur er et velholdt og kompakt anlegg der det er kort avstand mellom klubbhus, restaurant, driving range og første tee.

 

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Lett kupert parkbane
Banefakta Links, Par 36 2875 2769 2521
Norte, Par 36 2911 2799 2507
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress og matte
Banearkitekt Manuel Pinero

Barcelo Tenerife

Barcelo Tenerife, som ligger på Tenerifes sydkyst, er et fantastisk nyrenovert luksushotell som tilbyr sine gjester en opplevelse som strekker seg utover bare overnattingen. Tidligere kjent som Sandos San Blas, er Barcelo Tenerife en ferieby som har nesten alt, fra bilutleiefirmaer til frisørsalonger. Hotellet er perfekt plassert ved siden av det imponerende naturreservatet San Blas, noe som gir gjestene muligheten til å utforske den unike floraen og faunaen. I tillegg har Barcelo Tenerife sin egen innsjø der du kan nyte seiling, padling eller bare flyte rundt i en avslappende atmosfære. Det er også syv bassenger å velge mellom, inkludert et oppvarmet basseng, samt et bredt utvalg av sportsaktiviteter for de som ønsker å prøve forskjellige aktiviteter. På velværesenteret kan gjestene også nyte badstue og oppkvikkende dusjer. Hotellet smelter smakfullt inn i det omkringliggende landskapet, og de 272 rommene er moderne utformet og holder samme fargepalett og stil som resten av anlegget. I den romslige bufférestauranten tilbys mat fra hele verden. For voksne gjester er det også et omfattende underholdningsprogram både på dag- og kveldstid på Barcelo Tenerife.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet Rett ved havet.
Rom 272 stk. Alle rom har AC, safe, minibar, hårføner m.m.
Fasiliteter Utendørsbasseng, vannsport, skjønnhetssalonger, frisør, restauranter, barer etc.
Wifi På hotellet finnes det trådløst internett uten ekstra kostnad.

Golf del Sur

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.