Fairplay Resort

Fairplay Resort

Herlig golf med fantastisk utsikt!

Bare en halvtime fra kysten, mellom Gibraltar og Cadiz, ligger Fairplay Resort. Det kritthvite hotellet utmerker seg i landskapet og kontrasten til den grønne og frodige golfbanen er slående.

Golfbanen er oppført i vakre omgivelser i tilknytning til Los Alcornocales nasjonalpark. Da anlegget åpnet dørene i 2001 het det Benalup, men har siden endret navn etter at hotellet og golfbanen ble renovert og oppgradert. Her på sydspissen av det spanske fastlandet er klimaet mildt året rundt. Det er en rolig plass med god avstand fra det mer hektiske Costa del Sol. 5-stjernes hotellet har hyggelige fellesarealer og tilbyr både et helsestudio og spa. For den som vil oppleve noe genuint spansk så anbefaler vi en utflukt til Cadiz, som er Europas eldste by, datert tilbake til 1100 f.Kr. For den som bare vil ta det rolig etter dagens golfrunde anbefaler vi terrassen på klubbhusrestauranten.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 0 m
Avstand flyplass Malaga 170 km, Sevilla 148 km, Jerez 65 km
Avstand strand Playa El Palmar, 35 km
Nærmeste storby Cadiz, 60 km

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 16 995,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransport
én adgang til spa-anlegget
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon26.4℃

Fairplay Golf Club

Fairplay Golf Club ble til gjennom et samarbeid mellom flere profesjonelle golfspillere, og golfbanen er tegnet av arkitekten Baron Paul Rolin, en tidligere partner til Robert Trent Jones. Da golfbanen åpnet dørene i 2001 het den Benalup GC, men har siden endret navn samt gjennomgått en større renovering og oppgradering. Teestedene og greener ble ombygget med dagens teknologi og høye standard. I tillegg ble mange trær og bunkere flyttet. Målet har hele tiden vært å etablere en svært god resortbane som spilleren virkelig kan nyte å spille på, fremfor en altfor vanskelig mesterskapsbane. Resultatet er en meget underholdende par 73-bane med fem par 5-hull der spilleren tidvis tilbys en naturopplevelse og storslått utsikt. Selv om golfbanen, og for så vidt hotellet, ligger på et platå, er banen relativ flat og lett å gå. Naturen er frodig og korkeikene mange.

Signaturhullet er hull 13, ett av banens par 5-hull, med et strategisk vannhinder foran green. Det som likevel får størst oppmerksomhet er hull 10, et par 3-hull som kun er 130 m fra gul tee, høyt plassert på en fantastisk utsikt over La Janda-dalen og naturreservatet Los Alcornocales. Etter dagens golfrunde slår man seg gjerne ned på restauranten Hoyo 19 som har uteservering med fantastisk utsikt over golfbanen. For den som vil kombinere golf med tennis så finnes det ikke mindre enn tre tennisbaner på anlegget.

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 73, 6072 56164671
Drivingrange Ja, utslag fra gress
Golfbaner i området Flere enn 10 baner innen 65 km rekkevidde
Banedesign Baron Raul Rolin

Fairplay Golf & Spa Resort

Både hotellet og golfbanen gjennomgikk en større renovering for et par år siden. Når man entrer hotellet, blir man møtt av en stor og luftig resepsjon. Den føles varm og innbydende med sine panoramavindu ut over La Janda-dalen som underlig nok har enorme rismarker.
I underetasjen ligger det en stor spa-avdeling som deler den samme utsikten. Standardrommet «Double Superior» er på 36 m2, og innredet i en kombinasjon av moderne design og fargerik atmosfære. Innredningen kan best beskrives som ”nedtonet luksus”. Rommene er eksempelvis utstyrt med king-size senger, internasjonale tv-kanaler, trådløst internett og baderom med separat bad og dusj.

Hotellet har fem restauranter, hvorav tre holder åpent under vår golfsesong. På restauranten Mar de Campo serveres à la carte-retter i vakker atmosfære, med et godt utvalg av internasjonale retter i tillegg til lokale spesialiteter. I den hyggelige buffet-restauranten, Los Acebuches, tilbys gjestene på en herlig utsikt over golfbanen. Det er også her frokosten serveres. Golfrestauranten kalles, som på så mange andre golfbaner, for det 19-hullet eller Hoy 19, som man sier på spansk. Dette er en koselig og perfekt beliggende restaurant med herlig terrasse som vender ut mot greenene på både hull 9 og 18. Her avslutter man gjerne dagens golfrunde med et godt måltid og en forfriskende drink fra den omfattende drikkemenyen.

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhet Med utsikt over Fairplay Golf.
Rom 134 stk. Dusj/bad, hårføner, TV, telefon, AC, safe, minibar.
Fasiliteter Restauranter, bar, pool, gym, tennis, parkering og frisør.
WiFi Trådløs internett tilgjengelig uten ekstra kostnad.

Fairplay Golf Resort

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.