Golf på Costa de la Luz

Golf på Costa de la Luz innebærer golf i et av Spanias vakreste naturområder. Costa de la Luz eller Lyskysten vender mot Atlanterhavet og består av to spanske provinser – Huelva og Cádiz. Provinsene er bare skilt av den imponerende nasjonalparken Doñana.

Nårdu vil spille golf på Costa de la Luz i Spania begynner ikke alltid golfreisen med et fly til Spania. Huelva grenser til Portugal og nærheten til flyplassen i Faro. Derfor flyr du til Faro når du bor på Nuevo Portil Golf eller El Rompido Golf. To av våre vakre golfreisemål i det naturskjønne området vest for Huelva.

Hvis du vil spille golf i området sør for Cádiz så flyr du til Malaga. For så å spille golf på  Novo Sancti Petri Golf. Her bor du på vakre Iberostar Royal Andalus, som ligger inntil Atlanteren og golfbanen med 36 hull designet av selveste Ballesteros.

 

Golfverter og Golf Academy på Costa de la Luz

På våre destinasjoner kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi tilbyr også Golf Academy på våre reiser til Costa de la Luz. Der kan du selv velge om du bare vil ta det med ro og fokusere på din egen golf eller forberede deg til neste års sesong med trening på plass. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Costa de la Luz.

Våre  golfreisemål på Costa de la Luz