Golf på Costa de la Luz

Golf på CoCosta de la Luz betyr «Lysets kyst» og det er det en ganske så god forklaring på. Denne herlige delen av Spania strekker seg fra den portugisiske grensen til Tarifa i sør. Kyststrekningen byr på noen av Spanias beste strender, mark og skogsområder, og ikke minst den imponerende Doñana nasjonalpark. Foruten den imponerende naturen så finner man også noen av Spanias beste golfresorts og ikke minst et noen utrolig sjarmerende landsbyer hvor man stadig finner den ekte andalusiske sjarm

Nårdu vil spille golf på Costa de la Luz i Spania begynner ikke alltid golfreisen med et fly til Spania. Huelva grenser til Portugal og nærheten til flyplassen i Faro. Derfor flyr du til Faro når du bor på Nuevo Portil Golf eller El Rompido Golf. To av våre vakre golfreisemål i det naturskjønne området vest for Huelva.

En annen grunn til at den kalles Lysets kyst er på grunn av det fantastiske lyset som skyller over de lave furutrærne på kysten om ettermiddagen. Dette området er helt perfekt for golf. I området sør for Cadiz anbefaler vi Costa Ballena Golf, hvor du har 27 hull og bor på et herlig hotell rett ved det brusende Atlanterhavet. Litt lenger inn i landet ved Sherry-byen Jerez finner du Montecastillo GC. Her bor du på et sjarmerende 5-stjerners hotell og spiller en fantastisk golfbane som tidligere ble brukt på Europatouren.

 

Golfverter på Costa de la Luz

På våre destinasjoner kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Costa de la Luz.

Våre  golfreisemål på Costa de la Luz