Oliva Nova

Oliva Nova

fantastisk golf rett ved siden av Middelhavet

Oliva Nova Beach & Golf Hotel befinner seg cirka en time nord for Alicante, mellom de sjarmerende kystbyene Denia og Gandia. Dette er et reisemål der du kan nyte både en golfbane designet av Ballesteros og de flotte strendene ved Middelhavet.

Mens den spanske kysten ofte er sterkt utbygd med stadig nye feriesteder som dukker opp, skiller området rundt Oliva Nova seg ut med flere autentiske kystbyer og en overvekt av innenlandsk turisme. Oliva Nova Golf befinner seg i en turistregion, og selv om hotellet nylig ble renovert, er ikke golfanlegget nytt – banen åpnet allerede i 1995. Byen Oliva, som ga navn til golfbanen, ligger bare 7 km nord langs kysten.

For matentusiaster er regionen kjent for sine Michelin-stjernede restauranter, og klimaet er ideelt for golfspillere stort sett gjennom hele året. Oliva Nova Golf er et utmerket valg for golfreiser, med overveiende positive aspekter.

Fakta

Golfvert Ja
Avstand golfbane 6-8 minutters gange eller transport med hotellets shuttle (gratis oppbevaring av køller).
Avstand flyplass Alicante Airport 108 km
Nærmeste by Oliva, 6,8 km, Denia 19,3 km.
Baner i nærområdet 10
Arrangement Turnering, utflukter, m.m.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 16 822,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 5 middager
5 greenfee på Oliva Nova
Fly
Flyskatt
Transport av golfbag
Flyplasstransfer
Service av vår golfvert

Greenfee
Hos Oliva Nova kan gjestene våre spille mer enn 18 hull per dag. Etter 18 hulls spill er det mulighet for å bestille en ny tee time etter 16:00 avhengig av tilgjengelighet.

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon22.7℃

Oliva Nova Golf

Oliva Nova Golf er skapt av den spanske golflegenden Seve Ballesteros. Golfbanen ligger vakkert til ved kysten, og fairwayene er flankert av majestetiske palmer. Med sin frodighet gir banen inntrykk av en godt etablert vegetasjon, noe som gir mening ettersom den ble åpnet allerede i 1995.

Takket være at banen er relativt flat, kan man enkelt gå banen. Det flate landskapet lar deg høre havets bølger, selv om det av og til er skjult bak bygninger og sanddyner. Et kjennetegn ved Oliva Nova er dens mange vannhindre. Flere dammer er både estetisk og strategisk plassert, noe som øker banens utfordringsgrad. Ikke færre enn 15 av de 18 hullene er påvirket av vann. Mange av Ballesteros’ baner er kjent for å ha seks par 3, seks par 4, og seks par 5 hull, men Oliva Nova følger en tradisjonell par 72-struktur med fire av hver par 3 og par 5, og de resterende ti hullene som par 4. Banen gir både muligheter og utfordringer for golfspillere på ulike nivåer. Med en variert miks av korte og lange hull, samt spennende doglegs, gir den en variert spillopplevelse som ikke gjør deg lei, selv etter mange runder. Selv om det er mange minneverdige hull på banen, utmerker hull #9 seg som en sterk kandidat for signaturhullet. Dette utfordrende par 4-hullet strekker seg over 390 meter fra gul tee og 345 meter fra rød tee. Den venstre siden avgrenses av «out of bounds», mens en bekk snirkler seg langs den høyre siden og krysser fairwayen like før greenen. Det er derfor ikke overraskende at hull 9 er rangert som indeks 1.

Som ved mange andre golfbaner finner du en treningsbane og en puttinggreen ved Oliva Nova. Men her finner du også en pitch & putt-bane med fem par 3 hull som strekker seg fra 50 til 90 meter. Det gir både underholdende og verdifull trening å spille en runde på denne pitch & putt-banen.

Klubbhuset er oppført i tradisjonell spansk stil med brede buer og terrakottafargede takstein. Klubbhuset strekker seg over 3000 kvadratmeter og rommer en godt utstyrt proshop som tilbyr klær og forbruksvarer som baller, teer og capser. I toppetasjen ligger en kafé og en restaurant. Etter en runde golf kan du slappe av på terrassen og nyte utsikten. Fra denne sentrale beliggenheten kan du se utslagsstedene for hull 1, 8 og 10, samt greenene for hull 7, 9 og selvsagt hull 18. Alternativt du kan rett og slett nyte solstrålene og den friske sjøluften.

Fakta

Antal hål 18
Banfakta Par 72, 6310 60375411 5157
Drivingrange Ja. fra matte
Bandesign Severiano Ballesteros 1995
Diverse 5 hull par 3-bane

Oliva Nova Beach & Golf Hotel

Oliva Nova Beach & Golf Hotel ligger ideelt til rett ved havet, med umiddelbar nærhet til egen golfbane. De fleste hotellene er kontinuerlig renovert og Oliva Nova gjennomgikk en omfattende totalrenovering i 2017. Hotellet beholder sin 4-stjerners status, men fremstår nå som svært moderne og innbydende. Med sine 207 rom er det, sammenlignet med mange andre spanske strandhoteller, relativt lite og gir en intim atmosfære. Hotellet kan skilte med et laguneinspirert bassengområde samt en romslig, delvis overbygd terrasse. Her kan gjester slå seg ned på en solseng, nyte skyggen og ta en forfriskende dukkert når man måtte ønske det. Ønsker man en svømmetur i havet, er det kun en kort spasertur over sanddynene til den idylliske sandstranden. Hovedrestauranten, Columbus, tilbyr et variert bufféutvalg til både frokost og middag. Hotellet har også flere à la carte-restauranter. Utenom sommersesongen er det El Olivo som er åpen, og her serveres retter inspirert av middelhavskjøkkenet, med spesialiteter fra Valencia-regionen. Lobbyen huser hotellets hovedbar, som ofte blir et naturlig samlingspunkt for gjester før middag og for kveldens sosiale stunder.

Rommene er smakfullt innredet og tilbyr god plass, med en størrelse på omtrent 40 kvadratmeter. Her er det rom for både lenestol og skrivebord. Rommene er utstyrt med fasiliteter man forventer av et 4-stjerners kvalitetshotell som inkluderer AC, TV, hårføner, safe og minibar. De fleste rommene skilter med balkong eller terrasse. Utsikten fra rommene kan variere; noen vender ut mot bassenget og de omkringliggende sanddynene, mens andre gir en storslått utsikt til det imponerende Montgó-fjellets naturreservat. For avslapning tilbyr hotellet et spa der du kan unne deg ulike massasjetyper eller ta en svømmetur i det oppvarmede innendørsbassenget. For de som ønsker ytterligere fysisk aktivitet utover golf, finnes det et velutstyrt treningsstudio og hele 7 padelbaner.

Det tar bare 6-8 minutter å gå til golfbanen, hvor du har muligheten til å oppbevare golfkøllene dine gjennom hele oppholdet. Dette anbefaler vi for å spare deg for bryet med å transportere køllene mellom hotellet og banen hver dag. I området rundt er det flere restauranter, blant annet i det nærliggende forretningssenteret La Plaza. Her finner du også en dagligvarebutikk og et apotek.

Fakta

Standard starstarstarstar
Beliggenhet Ved havet og nær golfbanen i Oliva Nova
Rom 207
Fasiliteter Fasiliteter Utendørsbasseng (ikke oppvarmet), Spa, gym, padel, restauranter og barer.
Wifi På hotellet er det trådløs internett uten ekstra kostnad.

Oliva Nova Beach & Golf Hotel

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.