Golf i Roma

Golf i Roma er noe helt annerledes. Her kan du spille noen av de mange golfbanene i løpet av dagen. På kvelden finnes det mengder av kultur, restauranter, barer å nyte av.

Du som skal spille golf i Roma har mye å velge mellom. Her finnes noe for enhver smak. Aquasanta Golf er en av Italia aller første golfbane og ligger tilgjengelig innenfor kort avstand fra sentrum. Her finner du også det populære 27-hullsanlegget Parco de’ Medici Golf som dessuten ligger nære Leonardo de Vinci-flyplassen. Veldig smidig for den som vil reise på en ukesreise eller golfweekend til Roma, denne fantastiske verdensmetropolen. Andre populære golfbaner er Castelgandolfo Golf, Golf Nazionale og Marco Simone Golf. År 2023 er et stort år for golf i Roma, da spilles nemlig Ryder Cup på Marco Simone og alle verdensstjernene kommer til å være på plass. Golf Plaisir har gjennom en årrekke sendt 1000-talls spillesugne golfere til Roma, i og med at vi hadde vår første golfreise til Roma allerede i 1998.

Kulturen i Roma er et kapittel for seg selv. Her kan du oppleve Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Fontana di Trevi og en mengde andre severdigheter. Hvorfor ikke kombinere golf og kultur når du besøker Roma?

Golfverter og Golf Academy i Roma

I Roma kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi tilbyr også Golf Academy. Velg selv om du bare vil ta det med ro og fokusere på din egen golf eller forberede deg for neste års sesong med trening på plass. Vi gjør alt vi kan for at du ska få en uforglemmelig golfreise når du reiser til Roma.

Våre golfreiser til Roma