Golf i Roma

Golf i Roma er noe helt annerledes. Her kan du spille noen av de mange golfbanene i løpet av dagen. På kvelden finnes det mengder av kultur, restauranter, barer å nyte av.

Du som skal spille golf i Roma har mye å velge mellom. Her finnes noe for enhver smak. Aquasanta Golf er en av Italia aller første golfbane og ligger tilgjengelig innenfor kort avstand fra sentrum. Her finner du også det populære 27-hullsanlegget Parco de’ Medici Golf som dessuten ligger nære Leonardo de Vinci-flyplassen. Veldig smidig for den som vil reise på en ukesreise eller golfweekend til Roma, denne fantastiske verdensmetropolen. Andre populære golfbaner er Castelgandolfo Golf, Golf Nazionale og Marco Simone Golf. År 2023 er et stort år for golf i Roma, da spilles nemlig Ryder Cup på Marco Simone og alle verdensstjernene kommer til å være på plass. Golf Plaisir har gjennom en årrekke sendt 1000-talls spillesugne golfere til Roma, i og med at vi hadde vår første golfreise til Roma allerede i 1998.

Kulturen i Roma er et kapittel for seg selv. Her kan du oppleve Colosseum, Pantheon, Piazza Navona, Fontana di Trevi og en mengde andre severdigheter. Hvorfor ikke kombinere golf og kultur når du besøker Roma?

Golfverter i Roma

I Roma kan du alltid nyte av vår service med golfverter. Vi gjør alt vi kan for at du ska få en uforglemmelig golfreise når du reiser til Roma.

Våre golfreiser til Roma

Fra 15 861 ,-

Italia, Roma

Parco de Medici

Parco de Medicis toppbeliggenhet gjør at du kan spille halve dagen og deretter ta hotellets shuttlebuss direkte inn til Piazza Venezia i det sentrale Roma. En behendig måte å kombinere golf og kultur på!