Mazagan

Mazagan

Magisk golfresort ved havet

Vår, vinter eller høst? Opplev en luksuriøs rett ved Nord-Afrikas atlanterhavskyst i skjønn kombinasjon med Marokkos mystiske og magiske atmosfære.

Kvaliteten på golfen i Marokko er virkelig imponerende og dette er mye takket være den golfinteresserte kong Hassan II som har finansiert et flertall golfbaner av høy kvalitet. Mazagan Golf Club som er designet av Gary Player er en av de mange nye golfbanene som holder internasjonal toppklasse. Nå er det ikke bare golfen som holder høy klasse her, men også hotellet, maten er upåklagelig. Beliggenheten er perfekt ved Atlanterhavskysten bare en time sør for Casablanca, ikke langt fra kystbyen El Jadida.

Fakta

Golfvert Ja
Baner i nærområdet 2
Avstand golfbane 0 m
Avstand flyplass Mohammed V International Airport, 100 km
Nærmeste by El Jadida, 13 km
Arrangement Turneringer, utflukter mm.
Passregler Ved reiser til Marokko må passet være gyldig i minst 6 måneder etter man har forlatt landet. Nødpass aksepteres ikke for innreise til Marokko.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 0,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 5 middager
5 heldagsgreenfee
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon18.2℃

Mazagan Golf

Legenden Gary Player virker å være populær fordi Mazagan er den eneste banen han har designet i Marokko. Player-baner er generelt sett ganske lange og Mazagan er ikke et unntak. Det er et antall hull som går hele veien ned til havet og alle disse har en tydelig linkskarakter. Dette er en moderne golfbane som kan være ganske tøff når vinden ligger på. Fra tee har man derimot godt med plass da fairways er forholdsvis brede. Greenene er store og delvis ondulerte med spennende og interessante områder rundt greenene hvor ballen fort kan renne av. Banen administreres av Troon Golf, som garanterer god finish og høy servicenivå. Treningsfeltet på Mazagan er veldig bra med både drivingrange fra gress, bra puttinggreen samt et nærspillsområde der alt holder høyest tenkelig klasse.

Mazagan Golf Resort har fått mengder av internasjonale priser og har ofte vært vert for større arrangementer.

Fakta

Antal hull 18
Banekarakter Links-/seasidebane
Baenfakta Par 72, 6885 6093 5630 4719
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banedesign Gary Player

Mazagan Beach & Golf Resort

Banens kvalitet modsvares godt af niveauet på indkvarteringen. Mazagan Beach Hotel er et tophotel, som er bygget ligesom en moderne marokkansk borg, med det store poolområde i midten. Anlægget åbnede i oktober 2009. Et højt ambitionsniveau og løbende forbedringer gør, at Mazagan stadig er tip top, og regnes som et af Marokkos og Nordafrikas bedste resorts.

Marokkos nære bånd til Frankrig, har endda smittet af på udbuddet af restauranter. På Mazagan spiser du som en konge, og der findes et hav af forskellige alternativer. Buffetrestauranten er virkelig god, og serverer en herlig blanding af flere forskellige køkkener. Den spændende marokkanske à la carte restaurant byder ikke bare på lækre lokale specialiteter, men også en hyggelig atmosfære med traditionel underholdning. Andre restauranter som man kan prøve, er for eksempel den lille fransk inspirerede bistro, og den fantastiske fiskerestaurant. Frokosten vælger de fleste at spise i klubrestauranten, med udsigt over havet og green på 18. hul. Et alternativ kan være den gode frokostbuffet, som serveres med udsigt over poolen. Hotelværelserne på Mazagan er indbydende og stilfuldt indrettede. Værelserne har ingen altan, men det kompenseres så rigeligt af de mange hyggelige fællesområder, der er på hotellet.

Det er ikke bare golfen, der lokker gæster til hotellet, mange badegæster kommer bare for at nyde varmen, den 7 km lange private strand, og hotellets andre faciliteter. Her findes det meste af det bedste, og det store kasino tiltrækker endda internationale kendisser.

 

Fakta

Standard starstarstarstarstar
Beliggenhed Direkte ved golfbanen og stranden
Antal værelser 490 st. Alle værelser er med AC, safe, minibar, hårtørrer mm.
Faciliteter Udendørs swimmingpool, restauranter, barer, tennis, spa, gym mm. Mange aktiviteter.
Wifi På hotellet og i klubhuset er der trådløs internet opkobling, uden ekstra omkostninger.

Discover Mazagan Golf

Mazagan Beach & Golf Resort

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.