Golf på Kreta

Spill golf på Kreta i perfekt klima, med herlige strender, fantastisk mat, forførende vakker natur, interessant historie og vennlige mennesker.

Golf på Kreta? Kanskje ikke det mest selvklare alternativet, men det er et golfreisemål som med all sikkerhet kan bli en veldig positiv overraskelse for deg som velger Kreta som din neste golfreise. På den vestre delen av øya, i fjellet over Hersonissos, ligger øyas eneste 18-hulls golfbane Crete Golf. Crete Golf er magisk vakker og layoten og karakteren er en variasjon av frodig parkgolf og robuste raviner. Finishen er av høyeste klasse og utsikten er bedårende. Kreta er Hellas største øy og den mest populære blant de hundretusentalls turister som årlig besøker den greske øyverden. Herlig strender og vakker natur i kombinasjon med en veldig interessant historie gjør Kreta så populært.

Golfverter fra Golf Plaisir

På Kreta kan du alltid nyte av Golf Plaisirs service med golfverter. Vi er på plass for å hjelpe til med alt det praktiske, så du kan fokusere på å spille golf og nyte. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Kreta.

Våre golfreisemål på Kreta

Fra 22 995 ,-

Hellas, Kreta

Hersonissos

Hellas største øye er den sydligste og den mest populære blant de hundretusentalls turister som besøker de greske øyer. Her ligger også et komplett og utsøkt golfanlegg, Crete Golf Resort, med en herlig golfbane med fantastisk utsikt og et veldig lekkert golfhotell rett ved golfbanen!