Al Hamra Village

Al Hamra Village

Været i Ras Al Khaimah er minst like bra som i de mer kjente emiratene Dubai og Abu Dhabi. Al Hamra GC kan skryte av å være vertskap for Europatouren ved flere anledninger og er viden kjent som en fremragende golfbane. Den store forskjellen er imidlertid prisnivået for de som velger å reise til Al Hamra Village i Ras al Khaimah.

Al Hamra Village er et 4-stjerners hotell som ligger kun en kort spasertur fra den fine hvite stranden. Hotellet grenser også til den fantastiske Al Hamra Golf Club, designet av den anerkjente golfarkitekten Peter Harradine. Ras Al Khaimah tilbyr ikke bare vakre strender, men også en rekke eventyrlige opplevelser, som verdens lengste zipline, som spenner over 2,8 km og tar deg gjennom himmelen i over 120 km/t.

For de som leter etter ytterligere eventyr, er det bare en time til Dubai, hvor du kan besøke verdens høyeste bygning – Burj Khalifa – det er garantert et minne for livet!

Ras al Khaimah er et av syv emirater i De forente arabiske emirater, hvorav det mest kjente er Dubai. Emiratet har alltid vært et ideelt og populært tilfluktssted på grunn av sin beliggenhet, klima og vennlige mennesker. Det er strategisk plassert langs den gamle handelsveien fra Europa til Fjernøsten. I RAK, som Ras al Khaimah populært forkortes, er det fire mil med kystlinje langs Persiabukta og fjell i form av Hajar-fjellene som reiser seg opp til 1900 meter i høyden. Klimaet er veldig varmt i sommermånedene og veldig behagelig i vintermånedene. Temperaturen om vinteren er perfekt for både golf og en ettermiddag på stranden.

Fakta

Golfvert Ja
Baner i nærheten 10 st inklusive Dubai
Avstand flygplass Dubai International Airport, 70 km
Avstand golfbane 950 m
Nærmeste by Ras al-Khaimah 26 km, Dubai 92 km
Arrangement Konkurranser, utflukter mm.
Passregler Norske statsborgere må ha ordinært pass med minst seks måneders gyldighet ved innreise til FAE. Et innreisestempel med 90 dagers gyldighet (over en periode på 180 dager) utstedes gratis i passkontrollen og trenges ikke søkes om på forhånd.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 0,-

7 netter i dobbeltrom
frokostbord
4 greenfee inkl. del i golfbil
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Vær akkurat nå

weather-icon41.1℃

Al Hamra Golf Club

Al Hamra Golf Club Club er en veldig hyggelig og varierende resortbane. Banen er designet av Peter Harradine og ligger vakkert til rundt en stor lagune. Bulldoserne har flyttet rundt 5 millioner kubikkmeter med sand for å kunne skape denne golfbanen. Akkurat som mange golfbaner på de britiske øyer har Al Hamra ni hull som strekker seg bort fra klubbhuset og ni hull som kommer tilbake. Resultat er en herlig golfbane med par 72 og fem ulike teesteder per hull, som innebærer at alle, uavhengig av nivå, kan ha utbytte og nyte banen – det gjelder bare å velge riktig tee!

Det blir raskt mørkt på kveldene og for å forlenge dagene og muligheten til å spille golf, er banen utrustet med lyskastere som gjør det mulig å nyte banen også på kveldstid. Den opplyste banen består av hull 1-7 og hull 17-18, hvilket gir en spennende og annerledes bane på 9 hull under stjernene. Signaturhullet er hull 18 med vann langs hele høyresiden og greenen rett utenfor klubbhusets uteservering. På det andre og tredje hullet har man det mektige Waldorf Astoria hotellet i bakgrunnen som blir om mulig ennå mektigere når det er opplyst på kvelden. Et annet fint parti av banen er hullene 10-13 som går rundt en havslagune. Proshoppen har et bredt tilbud av klær, aksessoarer og køller fra de største leverandørene. Drivingrangen er stor og har aldeles utmerket treningsområdet for nærspill. Her finnes også en 9-hulls par 3-bane som er opplyst på kveldstid.

Et anlegg som denne har selvklart en veldig bra restaurant, eller tre bra restauranter som passer for enhver smak. Velg mellom den litt mer luksuriøse italienske restauranten Pesto, Maison Mathis som er litt franskinspirert eller The Bay Sports Bar serverer mer tradisjonell klubbhusmat som hamburgere og sandwicher. Alle restaurantene har sin egen del av uteservingen mot 18. green. Det vil bli arrangert utflukter til andre baner i området som til for eksempel Tower Links og nye mesterskapsbanen Al Zorah.

Fakta

Antall hull 18 + 9 korthull
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 72 6666 6360 6099 5291
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra matte og gress.
Banearkitekt Peter Harradine
Greenfee Vår greenfee gjelder for 18-hullsbanen. Hvis du ønsker å spille på Al Hamras 9-hullsbane etter avsluttet ordinær runde, må et tilleggsgebyr betales i resepsjonen på Al Hamra. Prisen er 100 AED for voksne og 70 AED for juniorer under 18 år.
Informasjon Når trykket på banen i Al Hamra er høyt arrangerer klubben en shotgunstart kl. 08:00 hver spilledag. Ytterligere en shotgunstart finner sted på ettermiddagen.

Al Hamra Village Hotel

Al Hamra Village Hotel ligger i det fine området som ligger nært sjøen men også i tilknytning til Al Hamra GC. Med sine 219 rom er ingen hotell store sammenlignet med storslåtte Waldorf Astoria, som er et av nabohotellene langs stranden. Det er imidlertid et koselig og lavmælt hotell som består av 54 separate bygninger. Alle bygg har to etasjer, som sammen med mye grønt skaper en intim og beroligende atmosfære. Hjertet av Al Hamra Village er området rundt det store utendørsbassenget. Her finner du også restauranten Frisky Fox hvor du kan nyte frokosten på den hyggelige terrassen. Restauranten serverer også en rekke internasjonale retter til lunsj og middag.

Størrelsesmessig er rommene relativt romslige og måler 32 kvadratmeter. De har flislagte gulv og nøytrale veggfarger supplert med fargerike gardiner og sengetepper. Møblene domineres av mørkbeisede tredetaljer. Hotellet ble bygget i 2005, og har fine rom som offisielt har 4-stjerners standard. Det er et noe enklere hotell enn de vi vanligvis har i Golf Plaisir sitt sortiment. Kontinuerlig oppussing har holdt etablissementet friskt og innbydende, selv om det er tydelig at enkelte interiørdetaljer har blitt litt utdaterte og gamle.

Al Hamra Village har et treningsstudio, og du kan nyte en dukkert i bassenget. Selv om hotellet ikke ligger direkte på stranden, har gjestene privilegiet av å bruke den private sandstranden, tennis og andre fasiliteter som tilhører søsterhotellet Al Hamra Residence. Residence ligger halvveis til golfklubben. Det er omtrent 950 meter til klubbhuset fra Al Hamra Village, hvor du kan lagre golfkøllene dine. slik at du slipper å dra dem frem og tilbake mellom hotellet og golfbanen.

Fakta

Standard starstarstarstar
Läge Nær stranden ved siden av deler av golfbanen. Avstand Al Hamra GC 950 meter.
Rom 219 stk, Kombinert badekar/dusj, AC, hårføner, minibar
Privat strand 450 meter på søsterhotellet Al Hamra Residence
Fasiliteter Utendørs svømmebasseng, treningsstudio, restaurant, tilgang til tennis og strand.
WiFi På hotellet er det trådløs internettforbindelse uten ekstra kostnad.
Diverse Trenger adapter 220 V

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.