Spesialreiser

Spesialreiser

I blant gjør vi særskilte temareiser eller kan by på noe som er litt unikt eller bare finnes tilgjengelig en kort periode. Disse reisene finner du under denne rubrikken.

Fra 29 995 ,-

Thailand, Hua Hin

Black Mountain

Utenfor strandbyen Hua Hin ligger den svenske golfbanen Black Mountain GC. Banen åpnet i 2007 og ble innen 2 år utpekt som den beste mesterskapsbanen i Thailand. Beliggende i en dal ved foten av fjellet Black Mountain, finner man 27-hulls anlegget, med en fantastisk layout blant vakre vannveier og utrolig bra tilstand, så det er enkelt å forstå hvorfor Stig Notlövs golfdrøm faller i smak for mange.

Cruise, flere land

Golfcruise i Middelhavet

Kombinasjonen av cruise og golf er det beste fra to verdener. På denne turen vil skipet anløpe havnen seks ganger og du vil spille golf på fire golfbaner i tre forskjellige land. Sammen med Costa Cruises kan Golf Plaisir tilby denne unike golfturen om bord på cruiseskipet Costa Smeralda.

Cruise, flere land

Golfcruise i Persiabukta

På vår reise i Persiabukta besøker vi fire havner i tre forskjellige land. Vi skal spille tre fantastiske golfbaner og ha privilegiet av å oppleve hvordan skyskraperne ruver når vi seiler inn i havnene Dubai, Doha, Muscat og Abu Dhabi.

Fra 38 495 ,-

Mauritius, Sørlige Mauritius

Heritage Awali

På Mauritius relativt uutforskede sørkyst finner vi Heritage Awali Resort. Her venter komfort med en afrikansk touch. Her bor man som en konge inntil den kritthvite stranden og det krystallklare vannet. Dette er en All Inclusive-pakke med daglig golf på fantastiske Heritage Golf Club inkludert i reisen. Velkommen til paradiset! Det følger med en golfvert på reisen som sørger for at du kan ha fokus på å nyte ferien til det ytterste.