Caleta de Fuste

Caleta de Fuste

Sol, sand, hav og øy-golf

På Fuerteventura skinner solen over strendene og vår fine golfbane. Hotellet ligger rett ved havet og med gåavstand til den koselige byen Caleta de Fuste.

Herlig sandstrand, bassenger, restauranter og barer – på Elba Sara får du alt i ett. 4-stjernershotellet Elba Sara er et klassisk «sol og bad»-hotell med strandbeliggenhet og to store bassenger. Etter ferdigspilt golf kan du nyte lange ettermiddager med sol på stranden eller rundt noen av bassengområdene. Det er lett å trives på Fuerteventura og Elba Sara og går man trøtt på solen finnes det en liten relaxavdeling med badstue. Har man ork igjen etter golfen så kan man spille tennis eller ta en økt i gymmen. Det finnes et mindre shoppingsenter i direkte tilknytning til Elba Sara som har restauranter, minibank og matbutikker. Hvis  man ønsker større utvalg og andre rekreasjonsmuligheter er det en kort taxireise eller spasertur langs strandpromenaden til Caleta de Fuste. Begge golfbanene ligger vegg i vegg med hverandre med utsikt mot havet og det er kun en kort transport fra Elba Sara.

 

Fakta

Golf AcademyNei
GolfvertJa
Baner i nærområdet3
Avstand flyplassFuerteventura Airport 8 km
Avstand golfbaner1 km (transport etter tidtabell)
Nærmeste byCaleta de Fuste 2 km
ArrangementerKonkurranser, utflukter mm.

Hva er inkludert i denne reisen?

Pris fra: 10 995,-

7 netter i dobbeltrom
7 frokoster og 6 middager
3 heldagsgreenfee på Fuerteventura Golf
fly
flyskatt
transport av golfbag
flyplasstransfer
service av vår golfvert

Turistskatt
På mange av våre destinasjoner belaster lokale myndigheter en spesiell turistskatt ved hotellovernatting. Denne turistskatten betales til hotellet ved utsjekking. Les mer om turistskatter her.

Vær akkurat nå

weather-icon21.1℃

Fuerteventura Golf

Ved ankomsten til Fuerteventura Golf møtes dere av det praktfulle hotellet som er bygget i klassisk haciendastil. I det vakre hotellbygget ligger også klubbhuset og restauranten. Selv om Fuerteventura Golf ligger mer eller mindre nabo med Salinas Golf så er det helt ulik karakter på banene.  Fuerteventura Golf er en klassisk golfbane der fairways rammes inn av palmer og banen har relativt små greener. Det gjelder å holde tungen rett i munnen allerede fra første hullet, et kort par 4 med en bekk som krysser fairway og en vel innbunkret green. Spill klokt fra tee for å unnvike bekken og fairwaybunkerne! Strategisk spill gjelder faktisk over hele banen. Det finnes doglegs der man kan sjanse og vinne en hel del men det kan bli dyrekjøpte metere om man går out of bounds.  Fuerteventura er en flat bane som er lett å gå bortsett i fra den tøffe bakken opp til hull nummer 17. Selv om vi bedømmer både Fuerteventura og Salinas som feriegolfanlegg, så er de ikke noen dårlige baner. Fuerteventura Golf var vert for Europatouren 2004 og da havnet Golf Plaisirs salgssjef Mattias Damberg på samme plass som Henrik Stenson, men dog langt fra toppen med seks over par.

 

 

Fakta

Antall hull 18
Banekarakter Parkbane
Banefakta Par 71, 5979 5712 5229 4753
HCP-grense 54
Drivingrange Utslag fra gress
Banearkitekt Juan Catarineu
Transport Transport til og fra golfbanen går på faste tider i henhold til kjøreplan som blir informert om på plass. Ønsker man å kjøre andre tider for å utnytte heldagsgreenfee skjer denne transporten på egen bekostning.

Elba Sara Hotel

Herlig sandstrand, bassenger, restauranter og barer – på Elba Sara har du alt i ett. Det 4-stjerners hotellet er et klassisk ”sol og bad”-hotell, med strandbeliggenhet og to store basseng. Rommene er smakfullt innredet med balkong og havutsikt. Etter avsluttet golfspill nyter du solrike ettermiddager på stranden eller rundt et av bassengområdene. Det er lett å trives på Elba Sara, og blir man lei av å slikke sol, finnes det en liten relaxavdeling med badstue og jacuzzi. Har man noe ork igjen etter golfen, kan man spille tennis eller utnytte treningsfasilitetene. Det finnes også et mindre kjøpesenter i direkte tilslutning til hotellet. Ønsker du et større utvalg av butikker og fornøyelsesliv, så er det bare en kort taxireise eller en deilig spasertur til Caleta de Fuste.

På Fuerteventura finnes det ytterligere to golfbaner som er verdt et besøk. Playitas ligger vakkert til i en liten dal med utsikt utover havet ca. 30 minutter fra Calete de Fuste. Jandia Golf ligger lengst ned på øyen der strendene er som hvitest og bredest og dit tar det ca. en time å kjøre.

 

 

Fakta

Standardstarstarstarstar
BeliggenhetVed stranden nedenfor golfbanene
Rom266 stk. Alle rum med AC, safe, minibar mm.
Fasiliteter2 utendørsbasseng (ikke oppvarmet), tennis, treningsfasiliteter, Internett, restaurant og bar.
WifiPå hotellet finnes det trådløs tilkobling til internett uten ekstra kostnad. Salinas Golf har fri WiFi og Fuerteventura Golf har også WiFi for deres hotellgjester.

Fuerteventura Golf Club

Elba Sara Beach & Golf Resort

Forespørsel

Din informasjon

loading Din forespørsel er mottatt. Vi undersøker mulighetene for denne reisen og sender vårt svar så snart som mulig via e-post. Forespørsel mislyktes å sende, prøv igjen senere eller ring oss i stedet Name, email, phone and mobile is required fields, please check your form.