Golf på Gran Canaria

Gran Canaria er hovedsakelig konsentrert rundt turistområdene på den sørlige delen av øya. Selv om du faktisk finner Spanias nest eldste golfklubb, Real Club de Golf de Las Palmas på den nordlige delen av øya. Golfbanen er også kjent som Bandama Golf, oppkalt etter vulkanen der golfbanen ligger.

Når du spiller golf på Gran Canaria så ligger de fleste golfbanene på den sørlige siden av øya. Her finner du Salobre Golf, Anfi Tauro Golf og Maspalomas Golf. Den sistnevnte ligger vedsiden av Golf Plaisirs mest populære golfreisemål; Meloneras Golf. På Meloneras kan du velge mellom å bo på Lopesan Baobab eller Villa del Conde, som begge er femstjerners hotell.

Gran Canaria har mye mer enn bare flotte golfbaner, du får også: strendene, luksushotellene, shopping, klima, naturen, barene, restaurantene og fantastiske golfbaner. Glem «Selskapsreisen» når du tenker på Gran Canaria. I dag er det luksushotell og fantastiske golfbaner som gjelder. Men klimaet er selvfølgelig like bra nå som da.

Hovedstaden Las Palmas er det beste alternativet for shopping på Gran Canaria, med mange kleskjeder og butikker. Her er det også flere større kjøpesentre, som f. eks. Las Arenas som ligger ved den ene enden av Las Canteras og El Mirador, rett sør for byen. I Playa del Inglés og Maspalomas er det også flere store kjøpesentre med et stort utvalg av både butikker og restauranter, som populære Yumbo Centrum.

Golfverter på Gran Canaria

På våre destinasjoner kan du alltid nyte av vår service med golfveter. Der kan du selv velge om du bare vil ta det med ro og fokusere på din egen golf eller forberede deg til neste års sesong med trening på plass. Vi gjør alt vi kan for at du skal få en uforglemmelig golfreise til Gran Canaria.

Våre  golfreisemål på Gran Canaria

Fra 17 995 ,-

Spania, Gran Canaria

Maspalomas

Vårt bosted Kumara Hotel ligger perfekt til mellom den milelange stranden og Maspalomas Golf, som er en voksen golfbane med mer 50 år på baken. En golfbane som ligger kun ett steinkast fra et naturreservat med sanddyner blir riktignok litt skotsk i stilen men dette er ikke en linksbane av den grunn.

Fra 21 495 ,-

Spania, Gran Canaria

Meloneras, Villa del Conde

Villa del Conde hører virkelig hjemme i luksuskategorien av 5-stjerners hotell. Her får du det lille ekstra i golfferien men også en perfekt beliggenhet sett fra en rekke ulike aspekter. Kanariøyene er ideelt for de som vil spille golf om vinteren, og Gran Canaria er definitivt en av de mest populære øyene for golfere.